• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biraz arastirdim netten safra kesesiyle alakali olabilirmis sanirim bugunde cok cay cikolata yedim safra olasiligi yuksek gibi

Iyi geceler canlar.. Sabah 8bucuk gibi doğum yaptım çok şükür.. Yasemin kızımız biraz erkenci davrandı. Ekim bebişi oldu:KK46: hamişlere kolay doğumlar nasip etsin:anne: Emzirmek için uğraşıyoruz şu sıralar teyzeleri.. dualarınızı bekleriz:nazar:
Ay kuzummm sağlıkla büyüt bebişiniii dualarımız seninle:KK200::nazar:

Ay kuzummm sağlıkla büyüt bebişiniii dualarımız seninle:KK200::nazar:
SAğolasın canım..
Yapayalnızdım.. kimsem yoktu yanımda ne eşim ne annem. Çok şükur üzmeden geldi canım kızım. Sonra anneanne ve dedesi izmirden diyarbakıra uçup geldiler hemen.. babası da geldi bir şekilde..
Hiç endişelenmeyin.. bu mu sancı bu gece mi derken geliveriyor güzellikler.. Rahat olun.. kendinize güvenin..

Yarın son doktor kontrolüm var sezeryan öncesi.
Yolun sonu göründü.
Şu 9 ayda ne zorluklar yaşadık kanama iğneler erken doğum tehtidi...
Hüzünlendim gece gece.
Nyse doktora yarın soracağım bin tane gereksiz soruyu kafamda hazırladım.
Doğursamda adamda bi rahatlasa.
Haber ederim kızlar hepinize iyigeceler.
Doğum yapacaklara tekrar Allah sağ salim bebeklerinize kavuştursun diyorum:KK200:

İnşallah canım senin gözün aydin kavusmussun bebişine sağlıkla büyüt ins normal dogum mu oldu biraz bahsedermsiin nasıl oldu şimdi Nasılsıniz
Darısı senin başına canm.. Normal doğum oldu çok şükür. Her gece suyum gelecek tek başınayım diye diye.. gece 3bucukta lavabo için kalktım suyum geldi. Arayıp herkese haber verdim. Arkadaşlarım sağolsunlar yanımda oldular hep. Dert etmedim.. Rahat olduğun müddetçe herşey bir şekilde oluyor.. Rahat bir doktor da şart tabii.. Kolay doğumun olur inşallah canım.. Rahat ol

İnşallah canım senin gözün aydin kavusmussun bebişine sağlıkla büyüt ins normal dogum mu oldu biraz bahsedermsiin nasıl oldu şimdi Nasılsıniz
Darısı senin başına canm.. Normal doğum oldu çok şükür. Her gece suyum gelecek tek başınayım diye diye.. gece 3bucukta lavabo için kalktım suyum geldi. Arayıp herkese haber verdim. Arkadaşlarım sağolsunlar yanımda oldular hep. Dert etmedim.. Rahat olduğun müddetçe herşey bir şekilde oluyor.. Rahat bir doktor da şart tabii.. Kolay doğumun olur inşallah canım.. Rahat ol

Hayirli olsun canim saglikli guzel gunlerde buyut evladini

Back
X