- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.401
Biraz arastirdim netten safra kesesiyle alakali olabilirmis sanirim bugunde cok cay cikolata yedim safra olasiligi yuksek gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirmek için uğraşıyoruz şu sıralar teyzeleri.. dualarınızı beklerizAy kuzummm sağlıkla büyüt bebişiniii dualarımız seninleIyi geceler canlar.. Sabah 8bucuk gibi doğum yaptım çok şükür.. Yasemin kızımız biraz erkenci davrandı. Ekim bebişi olduhamişlere kolay doğumlar nasip etsin
Emzirmek için uğraşıyoruz şu sıralar teyzeleri.. dualarınızı bekleriz
![]()
Evet ya bn de 10da yedim gece 2de süt salatalık su fln yiyip içeyim ameliyata da kaçta alacakları bellu değil açlıktan ölecem kaynanam kek börek yapms gözümun önünde yiyecekler![]()
SAğolasın canım..Ay kuzummm sağlıkla büyüt bebişiniii dualarımız seninle![]()
Senin işinde çok zor o zaman yemek yemek Allahtan normal doğuma mani değil de yemeyin demiyorlar işin iyi tarafı
ama lohusalıkta da iştah çok artıyor benden söylemesi
![]()

Geçecek inşallah.. bir bakmışsın yanındaİyi geceler kızlar hakkaten 9ay geçiyor son günler geçmek bilmiyo gram uyku yok
Geçecek inşallah.. bir bakmışsın yanındaUykunu güzelce al canım... iyi geceler
Gozun aydiiiinIyi geceler canlar.. Sabah 8bucuk gibi doğum yaptım çok şükür.. Yasemin kızımız biraz erkenci davrandı. Ekim bebişi olduhamişlere kolay doğumlar nasip etsin
Emzirmek için uğraşıyoruz şu sıralar teyzeleri.. dualarınızı bekleriz
![]()

Darısı senin başına canm.. Normal doğum oldu çok şükür. Her gece suyum gelecek tek başınayım diye diye.. gece 3bucukta lavabo için kalktım suyum geldi. Arayıp herkese haber verdim. Arkadaşlarım sağolsunlar yanımda oldular hep. Dert etmedim.. Rahat olduğun müddetçe herşey bir şekilde oluyor.. Rahat bir doktor da şart tabii.. Kolay doğumun olur inşallah canım.. Rahat olİnşallah canım senin gözün aydin kavusmussun bebişine sağlıkla büyüt ins normal dogum mu oldu biraz bahsedermsiin nasıl oldu şimdi Nasılsıniz
Darısı senin başına canm.. Normal doğum oldu çok şükür. Her gece suyum gelecek tek başınayım diye diye.. gece 3bucukta lavabo için kalktım suyum geldi. Arayıp herkese haber verdim. Arkadaşlarım sağolsunlar yanımda oldular hep. Dert etmedim.. Rahat olduğun müddetçe herşey bir şekilde oluyor.. Rahat bir doktor da şart tabii.. Kolay doğumun olur inşallah canım.. Rahat olİnşallah canım senin gözün aydin kavusmussun bebişine sağlıkla büyüt ins normal dogum mu oldu biraz bahsedermsiin nasıl oldu şimdi Nasılsıniz
Darısı senin başına canm.. Normal doğum oldu çok şükür. Her gece suyum gelecek tek başınayım diye diye.. gece 3bucukta lavabo için kalktım suyum geldi. Arayıp herkese haber verdim. Arkadaşlarım sağolsunlar yanımda oldular hep. Dert etmedim.. Rahat olduğun müddetçe herşey bir şekilde oluyor.. Rahat bir doktor da şart tabii.. Kolay doğumun olur inşallah canım.. Rahat ol
Biraz arastirdim netten safra kesesiyle alakali olabilirmis sanirim bugunde cok cay cikolata yedim safra olasiligi yuksek gibi