• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Darısı senin başına canm.. Normal doğum oldu çok şükür. Her gece suyum gelecek tek başınayım diye diye.. gece 3bucukta lavabo için kalktım suyum geldi. Arayıp herkese haber verdim. Arkadaşlarım sağolsunlar yanımda oldular hep. Dert etmedim.. Rahat olduğun müddetçe herşey bir şekilde oluyor.. Rahat bir doktor da şart tabii.. Kolay doğumun olur inşallah canım.. Rahat ol

Ne güzel canım amin ins bizede böyle bi doğum nasip olur ins hayrlsiyla

Iyi geceler canlar.. Sabah 8bucuk gibi doğum yaptım çok şükür.. Yasemin kızımız biraz erkenci davrandı. Ekim bebişi oldu:KK46: hamişlere kolay doğumlar nasip etsin:anne: Emzirmek için uğraşıyoruz şu sıralar teyzeleri.. dualarınızı bekleriz:nazar:
Maşallah allah hayırlı bi ömür nasip etsin yavruna . . Gözün aydın . .

Kuzum hayırdır noldu kim üzdü seni kıyamam ya

Ahh kuzum ya insanlıktan çıkartıyorlar 3. şahıslar (2. şahıs bebişlerimiz çünkü eşlerde yeri geliyor çıldırtıyor ) . üzülme desem çok yersiz olacak belki de az çok hepimizin şu dönemlerimizi burnumuzdan getirdiler.. ümidim sonrasının güzel geçmesi yönünde.

because of you because of you niye hüzünlüsün .kim ağlattı seni canım benim. Ne oldu. .

Ayy kız duygulandirdin bni ya cnm bn de seni çok seviyorm fotonu gördüğümde de çok sevdim icinin masumlugu yüzüne vurmuştu. Kimseyi takma uzmelerine izin verme canım bnm.en güzel gunlerimiz bunlar.inşallah Allah evlatlarimizin acısını göstermesin.sen de sağ salim al kucağına her şeyin en iyisini hak ediyorsun Allah ıslah etsin seni uzenleri de inşallah.

Canım ben bu hayatta şunu öğrendim ki; senin duguların onun bunun kimsenin umurunda değil. Herkes kendini düşünüyor sadece. Ben ne zaman ki herkesi düşünmeyi bıraktım, o zaman kafam rahatladı. Bırak kimse için ağlamaya değmez. Ben de zamanında çok ağladım. Yavrunu sağ salim al kucağına inşallah ve ondan sonra kimseyi takma artık kafana. Sadece kuzunu ve kendini düşün, özellikle de kuzun için :KK66:

Ne güzel söylemişsin canım aynen öyle insan önce kendini düşünecek
because of you because of you üzme canım kendini topiğin neşe kaynağısın

Noldu canim ya neye uzuldun? :KK43:

:KK19:@because of you kuzum sıkma tatlı canını bebisine de sanada yazık etme kimseyi kafana takma artik canım insanlar yüzünden ağlamaya degermi tatlım ya sen çok tatlisin seni uzenleri Allah ıslah etsin inşallah

Canım ne oldu kim ağlattı seni böyle yaa nasıl üzüldüm bak şimdi canım takma kafana diycem de hamileyken bu çok zor
Kızlar çok sağolun ya gerçekten laf olsun diye diil. . Artık temcit pilavı gibi aynı konuların dönüp durmasından çok bunaldım. . Kısacası bu kadar açık açık daannnn diye söylememize rağmen kv iki kız kardeş ve onların eşleriyle yanımıza geliyomuş hem hastaneye hem eve.. ne diyim ki ameliyathaneye girsinler çıkış anını da görsünler içleri rahat etmez. . Neyin gösterişi neyin hesabı anlamadım. . Takmamam lazım biliyorum elimde diil çok bunaldım aynı salak sorunlardan. . Yavruma da üzüldüm dün onlar yüzünden çocuğu da kastım. . İyi ki varsınız kuzucuklar . . Eski halime dönücem inşallah bi kaç saate. . Şu an yüzüm zaten şişti ağlamaktan vallahi aydıncığıma döndü:/

Kızlar inanılmaz bir ağrım var tam vajina ile anüs arasında yani adet ağrısına da benzer ama ben anlayamadım nedir bu....Bebek de çok hareketli devamli vajinamda hareket ediyor gibi.... otursam dert yatsam dert.

Cnm Günaydın
Aynı durum bende de var.ç.tesi temizlik vardı.ben Bişey yapmdm ama ayaktydm mecbur dolandm.Hiç uzanamadm.akşama Doğru yürümem bile zorlaştı vajina ve popo agrsndn.Gece de kasiklara ağrı.adet olacakmış gibi geldi gitti.dün de bütün gün ara ara adet ağrısı gibi girdi kasiklrma.dogurmaktn korktum.suyum gelir Die korktum.Allah m nolur dogurmiim salıya kadar diye dualr ediodm :( bi de benin akıntım çok arttı.suyum mu gelio Die çok kontrol ettim kendimi.bazen camasirima geccek kadar cokdu ama dvmi olmayınca akintydi herhalde.
Uff çok karışık zamanlra geldik :(

because of you because of you kim sıktı senin canını noldu kuzum ya.... kendini lütfen strese sokma.Alışmış im senin neşene yakışmadı sana üzülmek.Allah yüzünü hep güldürsun.
Saolasın güzel arkadaşım. . Hiçbirimize yakışmıyo üzülmek ama Ahh bu düşüncesiz insanlar . . Artık düşünmüyorum zaten insan kendi düştüğü halden utanıyo karşıdaki ler bu kadar yüzsüz olunca. .

Kızlar çok sağolun ya gerçekten laf olsun diye diil. . Artık temcit pilavı gibi aynı konuların dönüp durmasından çok bunaldım. . Kısacası bu kadar açık açık daannnn diye söylememize rağmen kv iki kız kardeş ve onların eşleriyle yanımıza geliyomuş hem hastaneye hem eve.. ne diyim ki ameliyathaneye girsinler çıkış anını da görsünler içleri rahat etmez. . Neyin gösterişi neyin hesabı anlamadım. . Takmamam lazım biliyorum elimde diil çok bunaldım aynı salak sorunlardan. . Yavruma da üzüldüm dün onlar yüzünden çocuğu da kastım. . İyi ki varsınız kuzucuklar . . Eski halime dönücem inşallah bi kaç saate. . Şu an yüzüm zaten şişti ağlamaktan vallahi aydıncığıma döndü:/

Cnm Allah yardmcn olsun.Ne diicgmi inan bilmyrm.kendimi Senin yerine de asla koyamiyrm.eşleri de takıolar peslerine bi de.pes dedirtiolar Yani.
Sen uyarını yapmssn.hamilelik psikolojisi denen Bişey var.canın nasıl istiosa Öyle davran Hiç takma kafana.banane de geç.en son kv.geldgnde mutfağa girdi çıktı etti.yerimdn kalkamadm çoğu zaman yapcak Bişey Yok.idare etcek konuşursa da konuşsun dedim.eşimin Erkek kardeslri gelcek olunca.ben odadan çıkmam diorm Ne yaparsnz yapın.Kimse seni dusunmuosa Sen kendini dusunceksn cnm.en çok da bebeğini :(
Eşimin babaannesi hamilenin elinden su icmek bile günahmış dedi.Öyle derlermiş.eşime söylemiştim hesabın zor :) insanlar daha zor :KK43:

Saolasın güzel arkadaşım. . Hiçbirimize yakışmıyo üzülmek ama Ahh bu düşüncesiz insanlar . . Artık düşünmüyorum zaten insan kendi düştüğü halden utanıyo karşıdaki ler bu kadar yüzsüz olunca. .
Sıkma canını şu son günlerde canım. Sonra pişman olursun keşke ağlamasaymışım dersin. Onlar yüzsüz zaten gelecekler ağlasanda inlesende. En iyisi bazen olduğu kadar demek. En özel anlarını onlar için heder etme. Ama hamile bi kadına böyle psikolojik eziyet ediyorlar ya Allâh mutlaka bi yerden çıkartır. Sen dua et içinden yeter.bebeğin kucağına gelince çevrendekileri görmiceksin takmıcaksın bile. Seni seviyorum çocuk kalpli kız:)))

O kaynanayi varya Allah bildigi gibi yapsın:sinirli: hep onun başının altindan çıkıyor bu huzursuzluklar bana bunu yasatsalar tanimadigim bilmediğim insanları toplayıp su durumda başıma getirseydiler kesinlikle ne yüzlerine güler nede taviz verirdim o halimle hizmette etmezdim canım sende yüz verme kaynana da her fırsatta bunun lafını et senin yüzünden bu gunlerimde rahat edemez oldum diye kim ne dusunurse de düşünsün yazıktır günahtır ya şu kıza bi rahat yok :duduk:

Cnm Allah yardmcn olsun.Ne diicgmi inan bilmyrm.kendimi Senin yerine de asla koyamiyrm.eşleri de takıolar peslerine bi de.pes dedirtiolar Yani.
Sen uyarını yapmssn.hamilelik psikolojisi denen Bişey var.canın nasıl istiosa Öyle davran Hiç takma kafana.banane de geç.en son kv.geldgnde mutfağa girdi çıktı etti.yerimdn kalkamadm çoğu zaman yapcak Bişey Yok.idare etcek konuşursa da konuşsun dedim.eşimin Erkek kardeslri gelcek olunca.ben odadan çıkmam diorm Ne yaparsnz yapın.Kimse seni dusunmuosa Sen kendini dusunceksn cnm.en çok da bebeğini :KK43:
Eşimin babaannesi hamilenin elinden su icmek bile günahmış dedi.Öyle derlermiş.eşime söylemiştim hesabın zor :) insanlar daha zor :KK43:
Allah elbet görüyo kuzucum. . Islah olurlar inşallah ne diyeyim :(

O kaynanayi varya Allah bildigi gibi yapsın:sinirli: hep onun başının altindan çıkıyor bu huzursuzluklar bana bunu yasatsalar tanimadigim bilmediğim insanları toplayıp su durumda başıma getirseydiler kesinlikle ne yüzlerine güler nede taviz verirdim o halimle hizmette etmezdim canım sende yüz verme kaynana da her fırsatta bunun lafını et senin yüzünden bu gunlerimde rahat edemez oldum diye kim ne dusunurse de düşünsün yazıktır günahtır ya şu kıza bi rahat yok :duduk:
Kesinlikle doğru söylüyosun canım böyle insanlar için ne ağlıcaksın ne de taviz vereceksin ikisini de yapıyorum ne yazık ki :/ yok yok tam dayaklığım :)

Back
X