• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins

Allah bağislasin canim masallah :nazar:

Merhaba kızlar bende bugün sezaryen la Bebeğimi kucağıma aldım genel anestezi çok şükür iyiyiz.bebis 600gram fazla doğacak sürpriz yaptı 4300masallah

masallah masallah :nazar:gözunuz aydn canim :)ay ne bereketli bi gunmus dogurmayan kalmadi :))

Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
hayirlisi buymuş canım.oglusunlu huzurlu mutlu bi gelecek olsn insallah :)

Kızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun

selam kızlar bugun iznimin ılk gunuydu ama saglam yoruldum bebisimın cantasini daha yeni hazirladik :))) yatagini kurduk temizlik falan drken aksam oluverdi :) kontrolede gırdik çati muayenısi oldum ilk kez ay hç stres olunck bişı dglms :))3 snye de bitti zaten. açiklik yok .10 gundn önce gelmz ddi doktor :) iyi ddm bende daha hazirliklar bitmedi :)3200 51 cm olmus pasamız :nazar:

Allah analı babalı guzel gunlere büyütsün.
Bende de göğüs ucu yoktu. silikon uçla emzirdim. ama pes etme belki güçlüdür hiç gerek kalmaz silikona. sütünü sağmaya çalış gelir daha da. YouTube da emzirme asistanı diye videolar var. inceciki bir boru ile mama ya da sut takviyesi yapıyor anneyi emerken. sütü arttırıyor. Çok mantıklı geldi bana.
Ya ben su slikom memeyi kullanmayi beceremedim yamuldu etti. Sen nasil kullandin :) taktik alayim :)

Guzel dilekleriniz ve tebrikleriniz icin hepinize tek tek teşekkür ederim.Anne olan bebegine kavusanlari da tebrik ediyorum.
Ilk oglum 41.hafta biterken dogdu, gelmiyor diye her sabah agliyordum son hafta.Buna da sabret az kaldi dedim ama geldi cani isteyince.Anladim ki bu canlarin vakti saatiboyle bi yazili ki dakika sasmiyor.
Agrilarim var ama evde bir bebek.kokusu,taze bir can oyle guzel ki yeniden askla bir sayfa acildi hayatimda.Dunya yansa tek derdim bebegim.Insallah bekleyenler de saglicakla kavusu bebeklerine.

Kızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sezeryan olan anneler sütünüz geliyormu?göğüs uçlarım yara oldu sütüm henüz aşırı gelmedi bebeğimi doyuramıyorum mama verıyorum mecburen sütümün artması için neler yapabilirim denemediğim şey yok suan çok üzülüyorum

Bugün deli gibi temizlik yaptım. ... yerleri egilerek sildim.koltukları kapıları akla neresi gelirse heryeri sildim sabah 8 den akşam 6 ya kadar evin içinde 1 kere oturmadim.... Nişan geleli 2 hafta oldu.1cm açıklığı öğreneli se 10 gün oldu.... Sonuç ne sancı ne başka bişey. .... Yarın kontrol var özellikle hirpaladim kendimi şimdi belim çok ağrıyor.zaten dün gece de batma ve kasılmalar vardı... Geçen hafta deli gibi yürüyüş yapmıştım. Offf ne zormuş son günleri beklemek... The_new The_new yarın için çok heyecanlıyım.

Sezeryan olan anneler sütünüz geliyormu?göğüs uçlarım yara oldu sütüm henüz aşırı gelmedi bebeğimi doyuramıyorum mama verıyorum mecburen sütümün artması için neler yapabilirim denemediğim şey yok suan çok üzülüyorum
Canım geçen arkadaşımla konuştuğumda göğüs ucu çıkarmak için ve sütünün hemen gelmesi için maden suyu şişesinin içini boşaltıp sıcak su koy dedi ve şişe baya ısınsın dedi. Göğüs ucun dayanıca ısıda suyu döküp hemen göğüs ucuna yerleştir ağız kısmını dedi. Göğüs ucu vakumlu bi şekilde çekiyo ve sütü çok çabuk getiriyomuş. Ve yara olan göğüs ucuna soğan sür dedi. İstersen bi dene. Bende sezeryan olabilirim dediğimde bunları bunları yap dedi ama benim vaktim var daha.

Back
X