• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Help help help! Kızlar çok korkuyorum yarın sabah kontrol ve çatı muayenemiz var. Ben hayatımda hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum çok geriliyorum ne giyilir ne yapılır ne edilir alt tarafı komple çıkarcam mı napcam yardım edin. Daha önce de demiştim alttan muayene fobim benim sanırım diye gerçekten de öyle o kadar korkuyorum ki ne yapacağımı da bilmiyorum:bicak::bicak::bicak: Bu arada bir de basur olmuşum Can'ım yanıyo tuvalete çıktıkça fazla oturunca falan of Allahım offff :işsiz:

Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
Ben de miyomu soracaktim sana canim goremiyordu en son hatirladigim kadariyla geride kalmisti sanirim bebisin pozisyonundan kaynakliydi sanirim benimki inatla soylemiyor miyomumu.. olsun canim saglik olsun dogumdan snra ufalacagini soyluyor herkes miyomlarin seninkiler se ufalacaktir canim. Gecmis olsun cok umarim biranonce toparlanir ayaklanirsin canim. Allah anali babali sihatli bir omur versin bebisine de :nazar::KK200:

Bebisim cok assagida bu gece srekli ciglik atiyorum dayanamiyorum hareket ettikce canim cikiyor benim gibi olan varmi

Help help help! Kızlar çok korkuyorum yarın sabah kontrol ve çatı muayenemiz var. Ben hayatımda hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum çok geriliyorum ne giyilir ne yapılır ne edilir alt tarafı komple çıkarcam mı napcam yardım edin. Daha önce de demiştim alttan muayene fobim benim sanırım diye gerçekten de öyle o kadar korkuyorum ki ne yapacağımı da bilmiyorum
Komple cikarican canim ama ortu veriyorlar sana etek giymis gibi oluyor o zaten :anneadayı: yaa cati istemiyorum deme sansin varsa de canim dogum zamani baksaniz de topikte bir kacimizin doktoru dogum zamani bakacak catimiza onden germe taraftari degil sencok gerileceksen sor bir bakalim ne diyecek doktorun. Korkma ama bir cogumuz da olmus muayeneyi birsey olmamis kimseye de ;) son demler canim muayene aninda bebisinin dogaxagi gune konsantre ol canim kucagina alacagin ani dusunmeye calis:KK37::KK36:

Bugün deli gibi temizlik yaptım. ... yerleri egilerek sildim.koltukları kapıları akla neresi gelirse heryeri sildim sabah 8 den akşam 6 ya kadar evin içinde 1 kere oturmadim.... Nişan geleli 2 hafta oldu.1cm açıklığı öğreneli se 10 gün oldu.... Sonuç ne sancı ne başka bişey. .... Yarın kontrol var özellikle hirpaladim kendimi şimdi belim çok ağrıyor.zaten dün gece de batma ve kasılmalar vardı... Geçen hafta deli gibi yürüyüş yapmıştım. Offf ne zormuş son günleri beklemek... The_new The_new yarın için çok heyecanlıyım.

Aynen cnm Ya.Bende çok heyecanlym.günü belli olmadan beklemek çok kötü Gerçekten.inşallah bu yorgunluk ise yaramıştır sende.
ben kalcamdaki kramp yüzünden Evde bile Doğru düzgün yuruyemiyrm.Zaten Aysel hnm bebek kilo alsın die istirahat etceksin dedi evden Hiç cikamadm :( Yarın yeter Artık bol bol yürü iş yap gelsin Artık demesini bekliyrm umutsuzca :( İnşallah benmde az da olsa açılma falan vardır.vücudum Artık tasimio bebisimi kucağıma alayım inşallah

Merhaba kızlar bende bugün sezaryen la Bebeğimi kucağıma aldım genel anestezi çok şükür iyiyiz.bebis 600gram fazla doğacak sürpriz yaptı 4300masallah
Gozun aydin canim ve gecmis olsun sana da :KK200: allah sihatli anali babali buyutmeyi nasip etsin canim:nazar: ayy ne guzel bugun bol bol bebis haberi var

Komple cikarican canim ama ortu veriyorlar sana etek giymis gibi oluyor o zaten :anneadayı: yaa cati istemiyorum deme sansin varsa de canim dogum zamani baksaniz de topikte bir kacimizin doktoru dogum zamani bakacak catimiza onden germe taraftari degil sencok gerileceksen sor bir bakalim ne diyecek doktorun. Korkma ama bir cogumuz da olmus muayeneyi birsey olmamis kimseye de :KK66: son demler canim muayene aninda bebisinin dogaxagi gune konsantre ol canim kucagina alacagin ani dusunmeye calis:KK37::KK36:

Ya desem bişey demez Aslı'nda doktorum çok iyidir çok anlayışlıdır. Ama kaçışım yok eninde sonunda olacağım bu muayeneyi daha ileri zaman olmasındansa şimdi daha iyi olacak sanırım:KK43: korkunun ecele faydası yok :KK17::KK17::KK17:

Kızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatip toparlanacaksin sen de ve gozun aydin bebisine kavustun :nazar: Allah sihatle buyutmeyi nasip etsin canim :KK200: :anneadayı:

Ya desem bişey demez Aslı'nda doktorum çok iyidir çok anlayışlıdır. Ama kaçışım yok eninde sonunda olacağım bu muayeneyi daha ileri zaman olmasındansa şimdi daha iyi olacak sanırım:KK43: korkunun ecele faydası yok :KK17::KK17::KK17:
:anneadayı: sen bilirsin canim ben doktoruma biraktim mesela o da zaten ben bakmam dogumda suyun geldiginde mecbur bakiyoruz zaten dedi onden baksak sonra yine bakicaz oyuzden hic gerek yok demisti. O gun zaten sanci olacagi icin ve su gelwcegi iicin kaygi ya da korkum dogum uzerine olacak catiyi dusunmeyecegim bile buyuk ihtimalle:KK64: tabi normal.dusundugum icin.. Sen nasil rahat edeceksen canim hamileyiz biz onlar bizi rahat ettirsin:KK48:

Vakit geldi kizlar 9 ay boyunca kasim gelse dedik ve beklenen kasim geldi :KK28:bebislerimizde geldi ve geliyoo bu ay bi heyecan bi korku bi stres bi mutluluk var aaay insan cok farkli duygulara kapiliyo :confused:ayrilik ve kavusma bir olcak hepimiz saglikla kavusuruz kuzularimiza ins yaren92 yaren92 sende saglikli bi sekilde kucakla yavrunu cnm darisi bizlere ins:KK39:
Kesinlikle canım beklenen kasım geldi Rabbim kuzularimiza sag salim kavuşmayı nasip etsin hepimize :KK51:

Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Masallah bebisine canim :nazar: bahti acik sagligi daim olsun :KK200: Sana da gecmis olsun canim darisi basimiza :anneadayı:sut icin de kendini germe canim gelmese de emzirmeye calis canim oyle diyorlar hep 45 dakka zorla her saat basi azar azar gelmeye baslarmis ama gelmiyor diye sakın stres yapma canim insallah bol bol gelir yakin zamanda :dua:

:anneadayı: sen bilirsin canim ben doktoruma biraktim mesela o da zaten ben bakmam dogumda suyun geldiginde mecbur bakiyoruz zaten dedi onden baksak sonra yine bakicaz oyuzden hic gerek yok demisti. O gun zaten sanci olacagi icin ve su gelwcegi iicin kaygi ya da korkum dogum uzerine olacak catiyi dusunmeyecegim bile buyuk ihtimalle:KK64: tabi normal.dusundugum icin.. Sen nasil rahat edeceksen canim hamileyiz biz onlar bizi rahat ettirsin:KK48:

Ben de Allah izin verirse normal istiyorum doktorum da normal dedi zaten. Gülü seven dikenine katlanır misali katlancam artık. Yarın hiç sesimi çıkarmayayım ben unutur ya da yapmaktan vazgeçer belki :KK47::sus: Eşim de uyuz geçen gittiğimizde adam çatı muayenesi yapcam dedi çok korktuğumu biliyo döndü bana bakıyo suratının ortasına indiresim geldi:KK20: Ben söyleyeyim de bari bol bol muhabbet etsin eşim doktorla onlara gülerken ben de unuturum stressim gider belki. Ne zaman gitsek çünkü hep ikisi birlikte gırgır şamata sohbet muhabbet :KK48:

Ben de Allah izin verirse normal istiyorum doktorum da normal dedi zaten. Gülü seven dikenine katlanır misali katlancam artık. Yarın hiç sesimi çıkarmayayım ben unutur ya da yapmaktan vazgeçer belki :KK47::sus: Eşim de uyuz geçen gittiğimizde adam çatı muayenesi yapcam dedi çok korktuğumu biliyo döndü bana bakıyo suratının ortasına indiresim geldi:KK20: Ben söyleyeyim de bari bol bol muhabbet etsin eşim doktorla onlara gülerken ben de unuturum stressim gider belki. Ne zaman gitsek çünkü hep ikisi birlikte gırgır şamata sohbet muhabbet :KK48:
:KK48: ayyy benimki de insallah dogum.aninda yanimdayken yapmaz onu rahatlatmak yerine boyle bakakalmaz:KK43: hormonlar ve stres birarada insallah ondan cikartmam tum stresi bugune kadar yapmadim amaogun hicbir fikrim yok 10 kisi bakarken ikinmak bile ayri stres benim icin cunku :KK48: ayyy ogun hik dedigimiz de gelir insallah bebisler agrisiz sizisiz :KK36:

:KK48: ayyy benimki de insallah dogum.aninda yanimdayken yapmaz onu rahatlatmak yerine boyle bakakalmaz:KK43: hormonlar ve stres birarada insallah ondan cikartmam tum stresi bugune kadar yapmadim amaogun hicbir fikrim yok 10 kisi bakarken ikinmak bile ayri stres benim icin cunku :KK48: ayyy ogun hik dedigimiz de gelir insallah bebisler agrisiz sizisiz :KK36:

Ay inşallah yaaa hep içime çok kolay bir Doğum olacağı doğuyor inşallah da öyle olur :KK68:

Back
X