• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar günaydın ya size bişey sorucam şimdi bende hafiften öksürük var öyle çok ağır grip durumum kalmadı şükür boğazım da bi kaç gün çok acımıştı o da gitti. . Bu durum sezeryana engel olur mu dersiniz iki gün sonra? ?

E Erenyigit canım korkma inşaallah bir an önce güzel haberlerini alırsın bebisin, Allahım yardım etsin, bizi de haberdar et lütfen
İnşallah canım saat 8 de gidicem yanına saat 2 dede bilgi alcam bakalım inşallah iyidir bebeğim yoğun bakımdaki bebekler okadar küçük ki ve hep uyuyolar benim bebeğim de öyle Allahım şifa versin inşallah bebekler annelerine kavuşsunlar

Arkadaslar 3 gün önce Doğum yaptım, kızımın bezinde pembelik gördüm. Bu nedir? Bilen var mı?
Yeterli sıvı almadigina isaret canim.daha cok sıvı aldiginda o pembelik yok olcak ama yok olmazsa bi idrar tahlili verirsin.
Bizimde basimiza geldi ordan biliyorum.daha cok emzir canim

Kızlar günaydın ya size bişey sorucam şimdi bende hafiften öksürük var öyle çok ağır grip durumum kalmadı şükür boğazım da bi kaç gün çok acımıştı o da gitti. . Bu durum sezeryana engel olur mu dersiniz iki gün sonra? ?
Oglumun hem burnu akiyordu hemde hafif bi balgamli oksurugu varken ameliyat oldu hemde genel bayiltmislardi.sana bi engel olmaz herhalde canim.ameliyat sonrasi oksurdukce dikislerin biraz aciyabilir o kadar.

Yeterli sıvı almadigina isaret canim.daha cok sıvı aldiginda o pembelik yok olcak ama yok olmazsa bi idrar tahlili verirsin.
Bizimde basimiza geldi ordan biliyorum.daha cok emzir canim
Canim bi şey sorcam sana süt ne zaman beyaz gelmeye başlar benden azıcık sarı geliyo sürekli makineyle cekmemize rağmen

İnşallah canım saat 8 de gidicem yanına saat 2 dede bilgi alcam bakalım inşallah iyidir bebeğim yoğun bakımdaki bebekler okadar küçük ki ve hep uyuyolar benim bebeğim de öyle Allahım şifa versin inşallah bebekler annelerine kavuşsunlar
Canim gecmis olsun.biraz oksijen takviyesi yaparlar bebegine.doktorla gorustukten sonra bizi de bilgilendir canim.

Canim gecmis olsun.biraz oksijen takviyesi yaparlar bebegine.doktorla gorustukten sonra bizi de bilgilendir canim.
Evet canım şimdi burnuna hortum takmişlar agzinada hortum takmişlar ucundada poşetin içinde benim sütüm var kendisi çekiyo sütü ama dün gece durumu aynı hızlı nefes alıyo bekliycez dediler inşallah bebeğim tez zamanda sağlığına kavuşur

Evet canım şimdi burnuna hortum takmişlar agzinada hortum takmişlar ucundada poşetin içinde benim sütüm var kendisi çekiyo sütü ama dün gece durumu aynı hızlı nefes alıyo bekliycez dediler inşallah bebeğim tez zamanda sağlığına kavuşur
Yoruldugu icin sondayla besliyorlar canim.aynilarini benim yavrumda yasadi ama seninki daha iyi anladigim kadariyla.bizimki nefes alamiyordu.insallah canim biran once sana kavusur yavrun.Allah sifa versin.

Allah şifa versin cnm.İnşallah biran önce kavuşursun yavrucagina.Allah m hicbirimizi bebeklrndn ayırmasın İnşallah

Yoruldugu icin sondayla besliyorlar canim.aynilarini benim yavrumda yasadi ama seninki daha iyi anladigim kadariyla.bizimki nefes alamiyordu.insallah canim biran once sana kavusur yavrun.Allah sifa versin.
Allah şifa versin cnm.İnşallah biran önce kavuşursun yavrucagina.Allah m hicbirimizi bebeklrndn ayırmasın İnşallah
Amin kızlar inşallah düzelir sağlına kavuşur bebeğim

Hiç sanmam engel olacağını tatlım. IHamur limon bal önerdi bana doktorum iyi geldi istersen sen de yap.Geçmiş olsun güzelim.

Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi inşallah. Bi bakacaksin yıllar geçmiş büyümüş...ne günlerdi diyip geçeceksin.Uzuldugunu biliyorum fakat kendini güçlü tut bebeğinin senin sütüne ihtiyacı var.

Amin canlar inşallah.. çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi. İnşallah emanetine sağlıkla kavuşup hayırlı bi şekilde yetiştirebilmeyi nasip eder :KK200: bu yolda sizlerle beraber yol almak çok güzeldi. iyi ki varsınız Kasım anneleri, Kasım görünümlü Eylül Ekim anneleri biz sizleri sevdik :KK200: inşallah yarın biz iyiyiz haberini de veririz sizlere :anne:
Canım hakiki öz kasım annesi hadi güzel haberlerini ver bize rabbim sağlıkla kavuştursun İnan biri Doğuma giderken ben gidiyor gibi heycanlanıyorum

Back
X