- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.661
Dr u arasaydnnn canimKızlar bebegın bezinde ust tarflarda bi turunculuk gordim ama pipi den mi göbek bagindan mi anlayamadım. Pipiden gelmesi çok kötü bsy mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr u arasaydnnn canimKızlar bebegın bezinde ust tarflarda bi turunculuk gordim ama pipi den mi göbek bagindan mi anlayamadım. Pipiden gelmesi çok kötü bsy mi![]()
Aaaa sahi mi ben normal sandim kuzum cok sukur ikiside iyilerNormal olsun diye uzun sure suni sanci aldi canim ama acilma olmayinca mecbur sezeryana alinmis ikisi de iyimis sukur
massalah pasacana canim cok guzel kilosu saglikla buyusun ...
Sagol canım doğru benim ki normalci biraz ondan sebze ye diyo bana, valla çatıda yapmadı ultrasonda anladım ben senin sancin falan yok dedi gönderdi herhalde haftaya mi yapar ne bilimMaşallah Paşaya kilosu çok iyi annesi güzel beslemiştabi doktorlar normal doğum düşününce biraz daha az kiloda istiyorlar beni de uyarmıştı kaç defa..Nst ye sokmaması ilginç geldi bana çatı muayenesi yaptı mı peki?
Ben yiyorum kuzum valla 3 Ogün düzenli yiyorum sabahın korunde kalkıp esimle kahvaltimi yaparım oglen aksam hep saatlidir bebekte haliyle etkilendi tabi , bırak alsın kilolu bebek iyi olur derler inş dirençli olurlar canimBenimkinijnde kilo benzer canimdoktorum.bisey demedi.ama insulin direncimden oturu ben yemesem bile bebek biryerlwrdwn aliyormus
![]()
İsirmalik bacaklarBenimki de inmiş canım da bacaklar boş durmuyor bıcırığın![]()
Yapmaması daha iyi benim her hafta alttan bakıyor iyice stres oluyorum artık sancım oluyor demeye korkuyorum.Belki de senin doğum Zamanı yapar daha iyiSagol canım doğru benim ki normalci biraz ondan sebze ye diyo bana, valla çatıda yapmadı ultrasonda anladım ben senin sancin falan yok dedi gönderdi herhalde haftaya mi yapar ne bilim![]()
Niye sana her hafta yapiyorki kuzum ya ona canmi dayanır kızYapmaması daha iyi benim her hafta alttan bakıyor iyice stres oluyorum artık sancım oluyor demeye korkuyorum.Belki de senin doğum Zamanı yapar daha iyi![]()
Aslında bakmayacaktı bence ama sancın oluyor mu diye sordu ben evet deyince Pelvik muayene yapalım dediNiye sana her hafta yapiyorki kuzum ya ona canmi dayanır kızbilmiyorum belki de doğum zamanı mı yapcak ne ama ben biktim bu belirsizlikten normal mi sezeryan mi artık ogrensem iyi olcakti
Bakması daha iyi bence bak ben bugün karnım kaskatı kesiliyor adet ağrılarım oluyor falan filan herşey dedim ultrason sırasında karnıma bastırdı falan o şekilde anlamış sancim olmadığını çok ilginç geldi bana, sen normal doğum bekliyosun dimi tatlimAslında bakmayacaktı bence ama sancın oluyor mu diye sordu ben evet deyince Pelvik muayene yapalım dedigörümceme de sormuştum çarı muayenesi yapmazlar demişti ama aynı çatı muayenesi gibi bakıyor
![]()
Kuzu sen zorla bu aya kadar geldin erken doğum riskin falan vardı az daha sabret ne zaman yazıldıysa o Zaman gelir hayırlısıylaHaydi keramet catlatin bana
Aceba suheyla ne zaman dogurcakkkk
A)11 kasim
B)14 kasim
C)icerde kalacak deniz bebek
Olmazsa söyle canım baksın seni ne zamana çağırdı ben cuma gidicem..normal olur inşallah canımBakması daha iyi bence bak ben bugün karnım kaskatı kesiliyor adet ağrılarım oluyor falan filan herşey dedim ultrason sırasında karnıma bastırdı falan o şekilde anlamış sancim olmadığını çok ilginç geldi bana, sen normal doğum bekliyosun dimi tatlim
Haydi keramet catlatin bana
Aceba suheyla ne zaman dogurcakkkk
A)11 kasim
B)14 kasim
C)icerde kalacak deniz bebek
Sorma ay iyi dayandik bizKuzu sen zorla bu aya kadar geldin erken doğum riskin falan vardı az daha sabret ne zaman yazıldıysa o Zaman gelir hayırlısıyla![]()
Bende cuma kuzum sabahtan tok karına giderim nst ye gircem çok sukurOlmazsa söyle canım baksın seni ne zamana çağırdı ben cuma gidicem..normal olur inşallah canım
Ne güzel çok şükür canım Rabbimin lütfu hep şurda doğuma ne kaldı ki insan sonra hamilelik hallerini bile özlüyorSorma ay iyi dayandik bizNilke ile ben gobegimin sisecegine bile inanmiyodum
Bende sabahtan gidicem birde aynı hastane olaydı iyiydiBende cuma kuzum sabahtan tok karına giderim nst ye gircem çok sukur![]()

He valla ya sen nerde yaşıyorsun canımBende sabahtan gidicem birde aynı hastane olaydı iyiydi![]()