• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Askina eskiya gobeginiz dustumu.
Pipidense biraz daha fazla emzirmeye calis canim.
Göbek dusmedi cnm kan gibi de değil turuncu bi renk hrhlde göbekten geldi.bugün zaten hep emdi emip uyuyordu bir türlü uyumuyor durmadan emzirdim.memede uyuyor sadece başka türlü uyutamiyorm:( memede uyutmak doğru mu cnm sen tecrubelisin

Göbek dusmedi cnm kan gibi de değil turuncu bi renk hrhlde göbekten geldi.bugün zaten hep emdi emip uyuyordu bir türlü uyumuyor durmadan emzirdim.memede uyuyor sadece başka türlü uyutamiyorm:KK43: memede uyutmak doğru mu cnm sen tecrubelisin
Canım memede uyutmamanı tavsiye ediyorum çünkü bu cücükler hemen alışkanlık haline getiriyorlar ve vazgeçirmesi çok zor oluyor.

Iyi aksamlarrr. Bugun kontrolum vardi. Ara ara islaklik.hissediyorum camasirimda dedim nasil.kizdi doktorum ben ne diyorum suyun gelirse hemen ara beni demiomuyum neden gelmedin falan ben akintidir die dusundum onemsemedim dedim onemsemedim die bisey uok dedi muayene edicem seni dedi alttan muayene oldum sumu gelmis die bakti su degilmis dedi. Pazartesi sabah sekizde geliosun dedi. En fazla cumaya kadar bekleriz dedi olmazzsa suni o da olmassa. Sezeryan dedi. Ben nie doguramadim ya acilma.falan yok nst de sanci 100 civari cikti. Valla bunaldim iyice

Göbek dusmedi cnm kan gibi de değil turuncu bi renk hrhlde göbekten geldi.bugün zaten hep emdi emip uyuyordu bir türlü uyumuyor durmadan emzirdim.memede uyuyor sadece başka türlü uyutamiyorm:KK43: memede uyutmak doğru mu cnm sen tecrubelisin
Memede uyumamasi en guzeli ama bu yaramazlar memede uyumayi cok seviyorlar.suan cok kucuk ama surekli uyku halinde olduklarindan uyumalari dogal.biraz daha buyuyunce 1 ay sonra belki emzirdikten sonra yatagina yatirirsin orda bakina bakina uyur kalir.bu sekilde devam edersen yataginda kendi basina uyumaya alisir.memede uyumaya baslarsa uyandirirsin severek vs sonra yatagina yatirirsin
Tururncu renk az sıvı almis olur bizim hatunda oyle gecenlerde sonra biraz daha fazla emzirdim biberonla verdim duzeldi.uyuyunca ayaginin altini azcik sıkiver uyansin emmeye tekrar devam etsi canim.tam doymadan uykuya daliyordur o yuzden surekli emmek istiyordur.

Memede uyumamasi en guzeli ama bu yaramazlar memede uyumayi cok seviyorlar.suan cok kucuk ama surekli uyku halinde olduklarindan uyumalari dogal.biraz daha buyuyunce 1 ay sonra belki emzirdikten sonra yatagina yatirirsin orda bakina bakina uyur kalir.bu sekilde devam edersen yataginda kendi basina uyumaya alisir.memede uyumaya baslarsa uyandirirsin severek vs sonra yatagina yatirirsin
Tururncu renk az sıvı almis olur bizim hatunda oyle gecenlerde sonra biraz daha fazla emzirdim biberonla verdim duzeldi.uyuyunca ayaginin altini azcik sıkiver uyansin emmeye tekrar devam etsi canim.tam doymadan uykuya daliyordur o yuzden surekli emmek istiyordur.
Sağ ol cnm intrntte de senin dediğin gibi yazmiş tam doymuyor diye.korktm bn de Pipiden kan geldi diye.10 dakka emip uyuyordu baya da uyanmiyordü. Dün karnabahar yedim hem bana hem ona gaz yaptı hrhlde gece zorlandım baya.dikkat etmek lazm artık ne yiyeceğim sasrdm intrntte baktm mandalina yeşil biber limon fln hep gaz yapiyorms

Yok canim suni de acilma olmamis sezeryanla dogum yapti. İkisi de saglikli ya cok sukur. Buarada sen de almisin yavrunu kucagina hayirli olsun canim. Op kokla pasayi yerime

Sağlıkları yerinde olsun da doğum şekli o kadar mühim diğil insan evladının sesini duyup kokusunu çekince daha iyi farkediyor o sağlıklı olsun da..
Sağol canım şükür geldi minik adam. Sende kokla bol bol :KK200:

GentLeGirLçoluk çocukluluk :)Üye
Yeni
Merhaba arkadaslar cevap yazamadim hemen kusura bakmayin evet detayliya girmistim ve yanildilar maalesef olsun herseyi pembis olan bir erkek bir koz evladim var :) sorun yok. benim kanamam cok fazla oldu uterus yorgunlugu diye bisey yasiyormusum rahmim yerinde degil sag tarafimda kalmis dolayisiyla yogun kanama pelte dokme sikayetleriyle dun tekrar yatisim yapildi. bebeklerim uyiler ama cok fazla minikler 2 ser kilo civarindalar narkozdan yine cok zor kalktim ama cok cabuk toparlamistim dogumun ertesi gun taburcu oldum yani dusunun. evlilik yildonumumuze denk geldi dogum 30 ekim :) bebeklerimin erkek olani 47 cm kiz olani 46 cm su an sarilik oldu kizim beslemeye calisiyorum surekli bir de evde oglum vardi biliyorsunuz onun krizleriyle basetmeye calisiyorum cok zor ama cennet kokulu bir surec mevlam imsenin kucagini bos koymasin saglikli dogumlar diliyorum hepinize operim kucaklarim yurekten... sevgiler

Azad çınar, deniz mirza ve günes'in annesi...
Ikra meyra Ikra meyra
Detaliya girdim yanildilar derken iki kiz demisler bir kiz bir oglu olmus sagliklilar 36+ haftasinda dogmuslar

Ya doğuma iki gün kalan insan uyuyamaz heyecan yapar dimi ,bendede tam tersi inanılmaz bir uyku hali var.bu zamana kadar geceleri hiç rahat uyuyamadım.ama son 1 haftadır uyku uyku tek derdim uyku :)

Sağ ol cnm intrntte de senin dediğin gibi yazmiş tam doymuyor diye.korktm bn de Pipiden kan geldi diye.10 dakka emip uyuyordu baya da uyanmiyordü. Dün karnabahar yedim hem bana hem ona gaz yaptı hrhlde gece zorlandım baya.dikkat etmek lazm artık ne yiyeceğim sasrdm intrntte baktm mandalina yeşil biber limon fln hep gaz yapiyorms
Gaz yapmayan yiycekler yemen lazim.uyandir emzirirken daha cok emmesini sagla canim.

Back
X