• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Askina eskiya canım gonulll gonulll ün dediği gibi burnunu sık ayağını gıdıkla hemen uyumamasını sağla. En azından 15-20dk emmesi gerekiyor ki karnı doysun. Seni emzik gibi kullanıyor sanırım. Çektikçe süt de gelsin istiyor. Biliyorum bunlar zor süreçler canım ama emerek uyuması sana şu an kolaylık gibi gözükse de ileriki aylarda çok zorlar.

Kızlar bende bugün saatl 4.20 de Doğum yaptım. Erkek denilen çocuk kız doğdu çok mutluyum 3600 gr 51 cm cici kızım sağlıklı Allah hepinize nasib etsin
Aaaa ciddi misinnn?
Ya benim kızımda yanılmasınlar nolur :(
Tabi Allah ın dediği olur ama gerçekten üzülürüm erkek çıkarsa.
Ay şimdi takcak bide bunu buldum iyi mi:)
Nyse sağlıkla almışsın kucağına önemli olan o .Güle güle büyüt bebişini

Ben yiyorum kuzum valla 3 Ogün düzenli yiyorum sabahın korunde kalkıp esimle kahvaltimi yaparım oglen aksam hep saatlidir bebekte haliyle etkilendi tabi , bırak alsın kilolu bebek iyi olur derler inş dirençli olurlar canim
Canim o halk arasinda dolasan soz :( aslinda saglikli.bisey deil Allah korusun dogum sirasinda bisuru seye sebep de olabilir bebekte seker hastaligi riski de olusabilir.. Dr.u tarafindan perhiz vs deneyen var mi?
http://jinekoloji.com/7-maddede-iri-bebek-makrozomi

Kızlar bende bugün saatl 4.20 de Doğum yaptım. Erkek denilen çocuk kız doğdu çok mutluyum 3600 gr 51 cm cici kızım sağlıklı Allah hepinize nasib etsin
Bundan 4.5 yıl önce aynı durumu biri arkadaşım yaşamıştı ..devlet hastanesine mi yapıldınız kontrolleri genelde onların ultrason aletleri yanılıyor ...hayırlı olur inşallah sizin için sağlıkla büyütün

KIzlar 8gun önce sezeryanla Doğum yaptım sütüm 3gun gelmedi mama verdik ve kızım alıştı emmiyo ucuyla oynuyo sadece mamayı kaşıkla verdım 1gun emzirdim ağlattım ama yok emmiyor ve 2saatte bi uyanıp mama istiyor süt sağma makinası aldım bugün sağıp verdim ama doymadı gene mama ya devam edıyorum napcam bilmiyorum sütümde az gerçekten bunalıma girmek üzereyim:KK43:

Ayy canim.hayirli olsun saglikla buyutmek nasip olur insallah:nazar::KK200: ben de merak ettim hepmi erkek diordu doktorlarin yoksa bir kere bakip bidaha hic bakilmadimi?

Göbek dusmedi cnm kan gibi de değil turuncu bi renk hrhlde göbekten geldi.bugün zaten hep emdi emip uyuyordu bir türlü uyumuyor durmadan emzirdim.memede uyuyor sadece başka türlü uyutamiyorm:KK43: memede uyutmak doğru mu cnm sen tecrubelisin
Ayy benimki de öyle yaa uykusu gelince saldırıyor memeye saatlerce uğraştırıyor memede uyuması hiç güzel değil aslında olan bize oluyor

Kızlar selam.

Biz dogduk :) sabah yatısımız yağıldı suni sancı aldık sancılar oturdu ama acılma olmadı. 15:30 gibi sezeryana alındık (epidural diye konusmustuk ama anestezistim dünya tatlısı bir bayan kombine yapalım rahat et dedi.)çünkü Ateş kanala girmiyordu,acılma olmuyordu yarın tekrar deneyebilirsik ana Ateşin günün geçirmesi bizi korkuttu. Her neyse 16:16 da Ateşim 3536 gram 52 cm olarak dogdu. İkimizde iyiyiz çok şükür. Dogum anıbda hepinizi tek tek düşündüm dua ettim tüm doguracaklara. Allah vakitlice hepimize nasip etsin ana olmayı. Biraz toparlanayım detaylarıyla yazarım tekrar

KIzlar 8gun önce sezeryanla Doğum yaptım sütüm 3gun gelmedi mama verdik ve kızım alıştı emmiyo ucuyla oynuyo sadece mamayı kaşıkla verdım 1gun emzirdim ağlattım ama yok emmiyor ve 2saatte bi uyanıp mama istiyor süt sağma makinası aldım bugün sağıp verdim ama doymadı gene mama ya devam edıyorum napcam bilmiyorum sütümde az gerçekten bunalıma girmek üzereyim:KK43:
Saglikla Anali babali buyutmek nasip olsun canim.. bu sut sorunu hepimizde olacak galiba emzirirken ne kadar kac ml verdigimizi tam.olarak bilinmedoginden sanirim.bu sorun yasaniyor :( acaba tam.doyana kadar emmesine izin mi vermek gerek?

Kızlar selam.

Biz dogduk :) sabah yatısımız yağıldı suni sancı aldık sancılar oturdu ama acılma olmadı. 15:30 gibi sezeryana alındık (epidural diye konusmustuk ama anestezistim dünya tatlısı bir bayan kombine yapalım rahat et dedi.)çünkü Ateş kanala girmiyordu,acılma olmuyordu yarın tekrar deneyebilirsik ana Ateşin günün geçirmesi bizi korkuttu. Her neyse 16:16 da Ateşim 3536 gram 52 cm olarak dogdu. İkimizde iyiyiz çok şükür. Dogum anıbda hepinizi tek tek düşündüm dua ettim tüm doguracaklara. Allah vakitlice hepimize nasip etsin ana olmayı. Biraz toparlanayım detaylarıyla yazarım tekrar
:KK200::nazar::anne: Çok sevindim bebişinle ömür boyu sağlıklı mutlu olun,darısı başımızaa

Ayy kızlar yaa . Bugün 2 bardak kola içtim , ardından akşam yemegindede tursunun dibine vurdum . niye böyle bişey yaptım bilmiyorum . şimdide gaz sancısi yasiyorum . Bide çok garip ilk defa bu kadar ses yoğunluğu var , yani barsak seslerim 2 km öteden duyuluyor , mahfettim kendimi :kızgın: ne yapcam ben yaa

Kızlar selam.

Gözün aydın canım kavuştun sonunda Ateşine ;) Rabbim sağ salim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım. Bizim yerimize de öp kokla cennet kokulunu:KK200:

A Askina eskiya canım gonulll gonulll ün dediği gibi burnunu sık ayağını gıdıkla hemen uyumamasını sağla. En azından 15-20dk emmesi gerekiyor ki karnı doysun. Seni emzik gibi kullanıyor sanırım. Çektikçe süt de gelsin istiyor. Biliyorum bunlar zor süreçler canım ama emerek uyuması sana şu an kolaylık gibi gözükse de ileriki aylarda çok zorlar.
Aksam o kadar emdi bir türlü uyuyamdi.1.5 saat uyudu bu sefer de uyandiramiyorz memeye koyduğum gibi geri uyuyor.o uyurken de uyuyamiyom aklım onda.annelik çok güzel ama çok da zormuş bakamıyorum yetemiyorum gibi oldu :(

kız yavruya iki çekip falan deyince insanın aklına türlü türlü şey geliyo ne o öyle tinerci tarifi gibi :KK48: oyyy minnak kuzu nasıl masumdur yavrum.. senin yüzünden çocuk gözümde balici gibi canlandı :KK48:
:halay::halay::halay: aaahhahhaaa nerden geldi aklina valla bravo:KK48: ya o kadar az emiyor ki emmesiyle uyumasi bir oluyor...ne zamandir giremiyorum kk gunum nasil geciyor anlamiyorum 15 aylik kizim ve yeni dogan oglumun arasinda mekik dokuyorum...bi birinin altini degistir bi birinin..sonra karnini doyur felan..inanir misiniz dogru duzgun yemek bile yiyemiyorum...saglikli olsun da bebekler

Ayy canim nasıl bir surprizdir bu yaa . Bu veletler napio bize böyle . bende aynı şeyi yasicam diye korkuyorum , nasip bakalım . hayirli güzel günlerde büyüt bebisini inşaallah

Back
X