- 10 Şubat 2016
- 753
- 747
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi yaa ozellikle hareket ettiginde bebis inanilmaz agrilar oluyo ben bu agrilarla agri kotami doldurdum diyorum esime .normal mi olucak dogumun doktorun bilgi verdimiBende bende gunduz bısey yok suan varya bıldıgın yerimde hop oturup hop kslkıyorum evin içinde turluyorum cok fena kasılıyo karnımın sol tarafı resmen cıkık vuruyor gumgum
Tuzla da oturuyorumBüyükçekmece ama bağcılar medipol E gidiyorum canım sen?![]()
Allah korusun tatlım ya çok kilo almadan dogurabilseydik barıCanim o halk arasinda dolasan sozaslinda saglikli.bisey deil Allah korusun dogum sirasinda bisuru seye sebep de olabilir bebekte seker hastaligi riski de olusabilir.. Dr.u tarafindan perhiz vs deneyen var mi?
http://jinekoloji.com/7-maddede-iri-bebek-makrozomi
YupppiiiwwwAy hadı bakalım ptesi yi iple cekiyorum salı sırada ben varım cunkusuuu

Benimki 51cm 3500gram çıktı dün.paZartesi 39+3olcas nasipse,seninki nasıl boy kiloAynen canim cok hareketli doktor aylar once basladi soylemeye cok hareketli uykusuz gecelere hazir ol seni yorucak diye .sagdan soldan girisiyor :) surekli elime ayak topuklari filan geliyor .beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir hesabi :)) cok varosca oldu ama .dogsunlar artik bizde bebislerin cisini kakasini konusalim.boyu filan nasil bebegin .38+4 uz bizde
Insallah canim sekerin herturlusunu cikartiyim diorum son haftalarim.ama bilemedimAllah korusun tatlım ya çok kilo almadan dogurabilseydik barı
Ayy ne guzel saglikli anali babali buyusun insKizlar ilk bulusmamiz 3 gunluk oldukk :)
Maşallah. Çookk güzel bi fotoğrafKizlar ilk bulusmamiz 3 gunluk oldukk :)
Oyyyy ne güzel. Maşallah canım.Kızlar selam.
Biz dogduk :) sabah yatısımız yağıldı suni sancı aldık sancılar oturdu ama acılma olmadı. 15:30 gibi sezeryana alındık (epidural diye konusmustuk ama anestezistim dünya tatlısı bir bayan kombine yapalım rahat et dedi.)çünkü Ateş kanala girmiyordu,acılma olmuyordu yarın tekrar deneyebilirsik ana Ateşin günün geçirmesi bizi korkuttu. Her neyse 16:16 da Ateşim 3536 gram 52 cm olarak dogdu. İkimizde iyiyiz çok şükür. Dogum anıbda hepinizi tek tek düşündüm dua ettim tüm doguracaklara. Allah vakitlice hepimize nasip etsin ana olmayı. Biraz toparlanayım detaylarıyla yazarım tekrar
Ahh bu canlar ahh neler çekiyor nelerValla beni mahvetti ama bak konuşunca yine canım çekti ,yesemmi kii

Ayy allahım bir önce bizede nasip olur inşallah . çok güzel bir tablo maşallahKizlar ilk bulusmamiz 3 gunluk oldukk :)
Yaaaa darısı başımıza,bayıldıııımmmKizlar ilk bulusmamiz 3 gunluk oldukk :)
Bnde çok merak ettim yabecause of you kuzummmm inşallah herşey yolundadır ..çok merak ediyorum seni
Bende izmirliyim aslen ama şuan bursada yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla hangi hastanede olacaksıncnm sabah 7.30da engeç hastanede ol dedi,8.30da ameliyathaneye inmiş olursun dedi.ben manisalıyım ama izmirde olcam nasipse
Sağol canım Rabbim cumlemizin evladını hayırlı uzun ömür versin. 31 ekim sabahı pasa mı aldım kucağıma kuzumebyar canim rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin allah anali babali buyutsun pasanizi.... ne zaman dogum yaptin canim...

Yok canim yalniz degilsin sekil 1 ben.aksam 7 8 gibi basliyor ve sabaha kadar malesef o agriyi çekiyorum.kizimda yasamadim ama bu oglus cok agri veriyor banaAksamlari rahim agrisi ceken bir ben mi varim acaba kizlarrr
odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta
nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler
Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi
neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım
benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde
sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda
Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya
allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki
öpüldünüz hepiniz