- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.781
Kızlar selamlarsizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim
he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla
tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri
odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta
nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler
Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi
neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım
ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm
eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış
bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu
bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam
kazancı bedri çalın anam
ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar
son derece manidar
benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a
benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde
neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık
sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda
hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş
Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya
allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki
canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda
hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz
öpüldünüz hepiniz  
![]()
gözüm üzerinizde
![]()
Tam because of you ya yakisir bi hikaye olmus
bi de normal doguraydin o zaman esas hikayenin krali olurdun o telasini okumayi cok isterdim
cok sukur sende kurtuldun darisi bizlere 
odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta
nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler
neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım
benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde
allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki
öpüldünüz hepiniz  
şu süreçlerde ruh halin mesajınla uyumlu olmasa da bizi güldüren güzel anne rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin
ahh anacım kadın ve meraklı olmak işte
bir yandan da canım sıkkın o da uyutmuyor tabii çocukluk arkadaşımda canımda meme kanserinden şüpheleniliyor 14 üne biyopsi sonucu bekliyoruz