• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dikkat et ben baya yan yatiriorum 15 dkka faln basnda bekliorum yada uyuynca kucagmda bekletiorum snra koyuyorum biraz hareket ettrnce kusuo dikkat et.bide boyunu olcmuolar benim bebegn kalca cikikligi oluo die olcmuoz dediler sennkini nasil olctuler.kabizlik konusunda da putur putur yapio
Diger 2 cocugumda olculdu simdide olculuyor hic duymamistim.bende yan yatiriyorum ama bazen kafayi kendi hareket ettirdigi icin pozisyonu degisebiliyor.

@BegumBB @urashaa @hebelee because of you because of you @ahmoz taze anneler nasilsiniz bebisleriniz nasil.bi kac gun once karninizda olan yavrunuz simdi gozunuzun onunde.
İyiyiz gönülüm bugün daha iyiyiz çok şükür ama ne yalan söyleyeyim dün resmen keşke içimde azcık daha kalsaydı hazır diilmişim dedim:( ilk başta sanıyodum ki bebek uyanmıyosa aç diildir meğer yenidoğanlarda öyle diilmiş durum çok uyurmuş bunlar eee dediler ki 2saate bir emzir uyansa emziricem ama yok yani burun sıkma koltuk altlarından kedi yavrusu gibi kaldırma çeneyle dudaklarla oynama. . . Hatta bu sonuncuda bi de dudakları bi garip şekle sokuyo zannedersin benim oğlan 3sn sonra selfie yapıcak :/ ama bugün akşamdan itibaren bi nebze daha iyi gibi kendi istiyo artık memeyi. . Uç problemi de vardı bende biraz. . Aslında çocuğun yapay uca alış masını istemiyordum ama baktım yavru aç kalacak o korkuyla gözüm hiçbişey görmedi. . Bugün en azından göğsümün birini de uçsuz emiyo çok şükür . . Şimdi bi sorunumuz kaldı şu mekonyum mu nedir İlk kakayı yaptı zaten ama bu öğleden sonra aldığımız bezinde kaka yok sadece çiş vardı akşam aldığımız bezde de bi damla yapmış işte. . Annem doymuyo mu acaba deyip duruyo sinir etti beni hayır dün evet kötüydü uyanmıyodu falan ama bugün baya düzene girdik. . Sen ne dersin canım bu kaka durumuna? ? Ha son olarak öyle aman ama bi gaz problemi yok. . Omzuma yatırınca falan hemen rahatlıyo..

Kizlar ben balikesirdeyim. Aşi zamani geldiginde annemlerde olma ihtimalim var memleket baska. Ordaki saglik ocaginda asi gunu geldiginde vurdurabiliomuyuz. Yoksa illa kayitli oldugun yerde mi yapiolar. Bi de bu kalca usg si icin cocuk doktoruna randevu almamiz yeterli dimi. O ultrasona yonlendirio. Ayrica bi yere randevu almaya gerek yok dimi
Can'ım memlekete gidince aşı zamanından 1 hafta önce filan aşıyı yaptıracağın sağlık ocağına ve hemşireye gidip haber vermen gerekiyor ..sayılı geliyormuş aşılar senin için fazladan istiyorlarmış ..benim başıma gelmişti Ankara'ya gittim aşı zamanı öyle yap dediler haber verdik aşı istediler sonra yaptılar

İnşallah yeni şube iyidir bana çok ozensiz geldi hastane.muayene olurken iyiydi ama doğumda hc memnun kalmadım.çok ilgisizdi hrks.
7 yıldır buradayım Ben zaten Balıkesir'in sağlık durumundan şartlarından oldum olası nefret ettim çaresizlikten gidiliyor ..düşün ki şuan doktoruma bile çaresizlizilikten gidiyorum ...Ankara'da Bursa'da İstanbul'da özel hastane özel hekim nedir görmediği için çoğu kişi iyi olduğunu düşünüyor yokluktan işte...hele gene bu iyi Halleri acil durumlarda yada ciddi durumlarda Allah düşürmesin pisi pisine gidersin burda valla bak ...ben oğlumun böbreğine Ankara'ya götürüyorum,diş doktoru oğlumun Bursa'da senede 4 kez götürüyorum :))) girip falan olunca burda geçiştiriyorum oda aile hekimine çünkü buradaki çoğu çocuk doktorundan tecrübeli :))) ciddi birşey şükür olmadı olsa durulmaz yani

Kızlar geceden beri sağ kaburgam parçalandı resmen . anlamadım nasıl bir savaş var . saolsun ilk zamanlardan buyana hep sagimdaydi emme , bu kadar acı vermiyodu , neolaki o_O
Merhaba burda henuz hic yazmamis olsamda okuyorum ara ara daha once hamile bi bayana denk gelmistim bebek ayagini kaburgaya sikistirmisti acil sezeryana aldilar. O yuzden bi kontrole git istersen. Umarim onemli bi sey yoktur.saglicakla hayirlisiyla alin kucaginiza insallah

Iyi geceler canlar.. Sabah 8bucuk gibi doğum yaptım çok şükür.. Yasemin kızımız biraz erkenci davrandı. Ekim bebişi oldu:KK46: hamişlere kolay doğumlar nasip etsin:anne: Emzirmek için uğraşıyoruz şu sıralar teyzeleri.. dualarınızı bekleriz:nazar:
Uzun süre bişey yazamadım.. duygusal boşalmalar çok yaşadım. emziremedim bebeğimi.. uğraştım, pes etmedim. Mama yemeyecek dedim bebişim ve de uykusuzluk yorgunluk çok çektim.. yarın 1 haftalık olacak Yaemin kokulu kızım..
Şuan iyiyim.. bebişim emiyor sayılır.. süt sağıyorum sürekli ve sütüm çok arttı. sütümden şırınga ile veriyoruz arada yada mama veriyoruz. Karnı doyuyor ve mutluyum:KK46:

Uzun süre bişey yazamadım.. duygusal boşalmalar çok yaşadım. emziremedim bebeğimi.. uğraştım, pes etmedim. Mama yemeyecek dedim bebişim ve de uykusuzluk yorgunluk çok çektim.. yarın 1 haftalık olacak Yaemin kokulu kızım..
Şuan iyiyim.. bebişim emiyor sayılır.. süt sağıyorum sürekli ve sütüm çok arttı. sütümden şırınga ile veriyoruz arada yada mama veriyoruz. Karnı doyuyor ve mutluyum:KK46:
Cnmmmm ne mutlu sana yavaşca düzene girio hersey.darısı başıma inşAllah ve tüm annelere

Merhaba burda henuz hic yazmamis olsamda okuyorum ara ara daha once hamile bi bayana denk gelmistim bebek ayagini kaburgaya sikistirmisti acil sezeryana aldilar. O yuzden bi kontrole git istersen. Umarim onemli bi sey yoktur.saglicakla hayirlisiyla alin kucaginiza insallah
Normal doğum sezaryen hiç farketmiyor.. bebişiniz 2 türlü dünyaya geliyor vede kucağınıza veriliyor erken yada geç. Anne oluyor hepsi. Biri biraz şanslı.. diğeri dikkat gerektiren şekilde doğum yapması gerekiyor. Herkese kolay doğumlar

Ara ara uğrayacağım buraya.. güzel bir doğum yaptım ve beklemiyordum.. Mutluyum, duygusal boşalmalar, ağlamalar, kahkahalar., yaşıyorum. Toparlanıyorum..
Rahat olun olabildiğince.. çevrenizdeki insanlar panik yada ne yapacağını bilemiyor ise, sizi güldürecek, rahatlatacak, anlayacak kişilerle doğuma gidin. Strese girmemek için.. kolay doğumlar herkese:anneadayı::KK200:

Ay kuzummm sağlıkla büyüt bebişiniii dualarımız seninle:KK200::nazar:

Pembefiyonk35 Pembefiyonk35 Ohh maşallah canım, rabbim analı babalı eylesin, güzel günlerde büyütün inşaallah

Hayirli olsun canim saglikli guzel gunlerde buyut evladini

Ne güzel canım amin ins bizede böyle bi doğum nasip olur ins hayrlsiyla

Maşallah allah hayırlı bi ömür nasip etsin yavruna . . Gözün aydın . .

Cnmmmm ne mutlu sana yavaşca düzene girio hersey.darısı başıma inşAllah ve tüm annelere
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler..

The_new The_new
İyi olmana sevindim canım dikkat et kendine Biranda çok iş yapma yavaş yavaş hallet az Zaman kaldı doğuma zaten

Ahh cnm mecbur napcksn :( Aslında yapmyrm iş falan ama bu sabah mobilyaclr aradı Daha uyuyrm.gardrobu degistrmye gelcklrms.İnsan erken haber verir Yani.bi dd Yarım saate geliyrz dio.mecbur kabul ettim.etmesem çok erteliickle.koştur koştur gardrobu boşalttım ortalgi toparldm.eşimin halasını aradım.sağolsun geldi ama
O gelene kadar adamlar geldi ben herşeyi hallettim.sonrada adamlrn arksndn gitti.silmek yerlstrmk de bana kaldı.sağolsun geldi en azından :( sonra çok anlysli düşünceli bi eşim var.tutturdu akşama kardeşini getirckms.bizde kalck.o sebeplede mecbur sildim dolabı kıyafetleri yerlstrdm.Tam sonuna gelmstm ki fenalstm Yani.geçtim salona uzandım falan filan.Şuan da sinirmdn uyuyamyrm.eşimin Bu dusuncesizlklri Beni bitirdi.7 yıllık evlym Şu 9 ayı özellikle beklems eşim diyrm.resmen adamn psikolojisi bozuldu 9 aydır bıktım idare etmktn susmaktan sabretmktn.Hep bebeğim için.yarın doğunca da Öyle yapcam galiba ama çocuğum etkilenmesn Die.bayramlık ağzımı arada actirio dayanamyrm ama hergün açsam açıtirck kapasite var yani Adamda.ya sabır ya selamet diyrm

Hiç kilo boy takılma.ben şimdiye kadar ölçümler aynı çıktı diyeni duymadım.bi doğuyolar herşeyleri heryerleri dengeli.kilo falan normal ki senin bebişin kiloda gayet iyi.benimki hep 1hafta önde gitti en başından beri ,genetik olabilir biz uzun boylu balık etliyiz.sağlıkla doğsunda minnaklarımız kilo boy okadarda önemli değil.:dua:
Aynen canim saglikli olsunlar yeterkii digerleri onemli degil gercekten

İlk zamanlar o çok olur canım. hep şöyle derdim ben. Çocuğun kursağında gidecek rızkı ne bir damla artırabilir ne azaltabilirim.Var olanı son damlasına vermek için mücadele edebilirim sadece. .saplantı değil idealin olsun. Çünkü ben bunlara çok takıldım oğlumda çok stres oldum başlarda . Daha da iyi olacak zamanla inşaallah zamanla mamayı da kesersin . Kesmesen bile ikisi bir arada devam da edebilirsin. İnsanların evlatları ne hastalıklarla mücadele ediyor. Varsın bizimkilerin de en büyük derdi o olsun .

Allah allah hiç duymamistim böyle bişey çok ilginç gerçekten , ama olmaz olmaz deil tabiki , pazartesi gidecem Dr a olmazsa rica ederim bakar herhalde , hepimiz sağlıkla kucaklayalim yavrularimizi inşaallah

Back
X