- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.961
Canim yaa üzülme demekte kar etmiyor insana hepimiz ayrı ayrı dertlerle bogusuyoruz . mesela ben eşimle 3 gundur kusum , ne o bişey diyo ne ben , ona göre ben çok abartiyorum , bana göre o çok ilgisiz , bilmiyorum nasıl geçecek bu günler . Rabbim yardım etsin hepimizeAhh cnm mecbur napcksnAslında yapmyrm iş falan ama bu sabah mobilyaclr aradı Daha uyuyrm.gardrobu degistrmye gelcklrms.İnsan erken haber verir Yani.bi dd Yarım saate geliyrz dio.mecbur kabul ettim.etmesem çok erteliickle.koştur koştur gardrobu boşalttım ortalgi toparldm.eşimin halasını aradım.sağolsun geldi ama
O gelene kadar adamlar geldi ben herşeyi hallettim.sonrada adamlrn arksndn gitti.silmek yerlstrmk de bana kaldı.sağolsun geldi en azındansonra çok anlysli düşünceli bi eşim var.tutturdu akşama kardeşini getirckms.bizde kalck.o sebeplede mecbur sildim dolabı kıyafetleri yerlstrdm.Tam sonuna gelmstm ki fenalstm Yani.geçtim salona uzandım falan filan.Şuan da sinirmdn uyuyamyrm.eşimin Bu dusuncesizlklri Beni bitirdi.7 yıllık evlym Şu 9 ayı özellikle beklems eşim diyrm.resmen adamn psikolojisi bozuldu 9 aydır bıktım idare etmktn susmaktan sabretmktn.Hep bebeğim için.yarın doğunca da Öyle yapcam galiba ama çocuğum etkilenmesn Die.bayramlık ağzımı arada actirio dayanamyrm ama hergün açsam açıtirck kapasite var yani Adamda.ya sabır ya selamet diyrm

annem şok şeklinde bakarken ben ne münasebet diye feryadı basınca eşimi çağırmaya kalktı