- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #63.181
@deliha86 gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mi :)))) hayırlısıyla kavuş yavruna inşallah canım. Zaten sezeryan olacaksın stres yapacağına hemen doğsun. zaten gelişimi tamamlanmıştır. Allah yardımcın olsun canım.haberdar et etiketlersen görürüm artık bütün sayfaları okuyamıyorum.Doktorum aradı sabah nasılsın diye akşam tekrar gel dedi dedim oda bu gün gel bi bakalım dedi çok heyecanlıyım belki de alır bu gün yarın
Muhtemelen muzun etkisi canım bende kilosu bana az gelince yemiştim doktor bana da az kilo alsın bebeğin az ye dikkat et dedi muzu bırakınca biraz daha az kilo aldı bebeğim.kizlar bizde kontroldn geldik sanci yok açiklik gobek dusmesi hc bisey yokbebegm 1 haftada yaklasik 500gr almiş 3620 oldu bu hafta 100 gr alman lazm yoksa normal yapamayiz ddi
ben hç kg almadim çocuk nasıl yarim kg aldi muz yiyordm yeme artk dedı doktor ama benim canım cok sikildi haftaya 4 u rahat bulcz bu gdisle nasil olck normal dogum
((
Hayırlısı canım senin diğer çocukların da mı gününü geçirmişti?Kızlar şimdi çıktım kontrolden yine sancı yok , Dr ayin 17 sine kadar bekleriz diyo . Hayırlısı bakalim
Nr güzel pozitif bi doğum olmuş:)) gözünaydın canım.Kızlarrrr
Herkesi tek tek etiketleyemedim okuyamadım da
Ama ben bebişimi kucağıma aldım şükürler olsun
Epidural sezeryan oldum,inanılmaz bi rahatlık hiç bişe anlamadım ne iğneden ne doğumdan
3500gram bebeğim
Dualarınızı hissettim hepinize ayrı ayrı dua ettimmm
Detayları anlatırım daha müsait olduğumda
Doğum yapacak olanlar hiiiiiç korkmayın
Hepinizi seviyorum![]()
Günde 1 yiyordum ama normal doğumu bekliyorsan hiç yeme derimMuzu ne kadar yiyorsunuz kızlar her gün mü kaç tane ??
Maşallah canım hayırlı olsun. Darısı bizim de başımızaKızlarrrr
Epidural sezeryan oldum,inanılmaz bi rahatlık hiç bişe anlamadım ne iğneden ne doğumdan
3500gram bebeğim
Hepinizi seviyorum![]()

Öyle mi ? Yarın kontrol var bakalım Dr. Ne diyecek düzenli yemiyorum ama bakalım.Günde 1 yiyordum ama normal doğumu bekliyorsan hiç yeme derim
bende öyle yapaym bu hafta hç yemiym barıMuhtemelen muzun etkisi canım bende kilosu bana az gelince yemiştim doktor bana da az kilo alsın bebeğin az ye dikkat et dedi muzu bırakınca biraz daha az kilo aldı bebeğim.
Hahaa hoş geldin canım aramızaArkadaslar.demin bebeğim. Hareket ederken 2.defa cit.sesi.duydum.cok.garip.geldi neden oldu açaba
Geceleri uyumasamda emzirirken yazamıyorum zaten fırsat bulsam uyucam:)) sende durumlar nasıl? Önceden uykun yoktu. Şimdi hala aynımı:)) canım henüz kilo almaya yeni başlar senin oğlan zaten ilk 3_4 gün kilo veriyorlar şişlik iniyor 20 grma bakma. 15-20 günlükken 400_500 gr almışmı ona bak. EKG ne anlamadım? Benim oğlanda seninkinden farklı değil ozaman. Önce emmek istemez zorla veriyorum alıncada afedersin göğsümün ağzına ediyor:)) ucu felaket yarık yarık oldu. Zeynepin maşallahı var kardeşini seviyor yani ağlamarından bıktım çok mızıklı gibi şikayetleri var bazen yeter hep emziriyorsun benimle oyna biraz diyor.bazen çok küçük doğurmuşsun keşke büyük olsaydı hemen oynardık diyor:))) Ama başkasına laf ettirmez korur:)) öper sever sünnet olduğunda ağladı diye çok üzüldü. Ben odada yokken ağlarsa ninni söyler emzik verir konuşur ağlamaması için:)) ama iki çocuklu olmak zormuş. İkiside ayrı ilgi ister büyüğün psikolojisini düşünmekten küçüğü doya. Doya öpemiyorum bazen. O yokken sarılıp kokluyorum. Yorgunluk onu saymıyorum artık göbek adım oldu :)))Ama herşeye değer iki canım var artık
![]()
bir de sünnet nasıl yapıldı eşim burada bi yere sormuş 320 lira tam ve yarım anestezi uyguluyoruz demişler.bende günde 1 yiyordm canim ama artk yemycem tombık oldu benim ki :)Muzu ne kadar yiyorsunuz kızlar her gün mü kaç tane ??
Bende biraz tombik olsun istiyorum die yiyordum ama normal olacak doğum onun için sordum :)) demekki baya faydası var :)bende günde 1 yiyordm canim ama artk yemycem tombık oldu benim ki :)
Aynen canim oğlum 42 de geldi . Kizimda 40 ta geldi . buda en az 41 i bulcak gibiHayırlısı canım senin diğer çocukların da mı gününü geçirmişti?
Ah kuzum deliham cok mutlu oldum adına ınan gıt gel hep bu haberi bekledim . . banada umut oldun malum yarın benim dogum var.. inşallah benım de anlattıgın gıbı acısız bır dogum olur dua et benim için . . öpüyorum melek kızınla senı rabbim korusunKızlarrrr
3500gram bebeğim
Hepinizi seviyorum![]()

Benim ki almadı hiçbirini. Tek göğüs emziriyorum. Diğer yara olanı sanıp biberonla veriyorum. Halimi bi görsen Ayşecim . Krem sürdüm 2 memede ortada açık. Havayla temas edince yara kolay iyileşir diye. Allahtan evde kimse yok. Yaralardan emzirmen keyfine varamadım. Birinde süt birikti taşlaştı .çocuk kavrayamıyor. Hastane tipi sağma makinası kiraladım. Ancak açtı ama onunda ucu mahvoldu. Doğumdan zor. Silikon ucu da almıyor. Bi meme bi biberon devam edecek sanırımKızlar bi göğsüm iyi ama diğerini çok acımasına rağmen inatla emzirdim kesilmesin diye artık kan topladı çok aciyo.göğüs ucuyla emzirsem yine de acıyıp kanar mi . Wè baby göğüs ucu almstm pej iyi değil kocaman göğüs ucu.avent mj alayim