• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya ben kendım ettm resmen son 3 4 haftaya kadar hep boyu kilosu normaldi snra ben süt muz a bi basladim cocugn boyu kilosu onde gder oldu boyudu 52 53 cm olmus.zatn karnim suan ikiz gbi hastane de herkes ikizmi diyo :KK43: resmen kendim sezeryana gotruyorm :KK43:
Seninkinin boyuda uzunmus kuzum ya bizim daha 49 50 cm ancak olmuş, sen çaba sarf etmissin kilo alsın diye resmen , ya ben hiç birşey yapmadım bana et yeme sebze ye diyor zaten öyle yapıyorum bilmiyorum galiba sonumuz sezeryan :KK17:

Kuzum uzun yazamıom detaylı,bebek emiyo sürekli elimde serum takılı.
Hiç merak etme Allah kolaylığını verio,dua ediyorum saat kaçta sezeryan,genel deilde spinal yada epidural yapsan?
Oyyy emsın Kuzucuk yaa.. sabah cagırdı sanırım 10da fln gırerım bılmıyrm canım genel konusmuştyk bakalım . . inşallah canım benim

Seninkinin boyuda uzunmus kuzum ya bizim daha 49 50 cm ancak olmuş, sen çaba sarf etmissin kilo alsın diye resmen , ya ben hiç birşey yapmadım bana et yeme sebze ye diyor zaten öyle yapıyorum bilmiyorum galiba sonumuz sezeryan :KK17:
ay ette kilo aldiriodu dmi :) esim etsiz yemek yemedıgı icin bende yiyip durdum :)( of ya valla guluorm halime artik kismette ne varsa o olsn dıcez artk

Kizlar sona geldik cuma icin sezaryen gunu alindi ameliyathane drlar hersey ayarlandi o kadar heycanlandik ki esim kipkirmizi oldu heycandan dr uma sarildim optum hersey icin tesekkur ederim hocam dedim 3 gun sonra ogluma kavusuyorum kizlar bana dua edin hakkinizi helal edin hepiniz
Hadi gözün aydın kuzum, hem evladına kavusuyorsun hemde böbrek ağrıların bi nebze rahatliycaktir ins Allah sağlık sıhhat versin

Guzel annisler yarın sabah dogumu var.. Burada sizinle 9 ay gecırdık en kotu anlarımızı endıselerımızı korku ve mutluklarımızı an ve an paylaştIk bırbırımızı görmeden destek olduk sizi bılmem ama ben hepinizi cok seviyorum inanın her duamda kk arkadaslarıma da istedim ne istedıysem Rabbimden. . yolun sonuna geldım hayırlısıyla yavrum kucagıma alacagım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin. inşallah ıyı olup hepınize hıkayemı paylasacagım hakkınızı helal edin emi :KK200:

Aaa sünnet oldu mu canım ben kaçır mısım. geçmiş olsun. büyüsün birlikte oynamaya başlasınlar da ne güzel olur. Senin kızda tam abla olur maşallah :anne: bir de sünnet nasıl yapıldı eşim burada bi yere sormuş 320 lira tam ve yarım anestezi uyguluyoruz demişler.:110:
Uyku düzenim yine düzensiz ama olsun. 2 saatte bir emzirme denemesi yapıyoruz emzirme alt değiştirme derken 1 saat sürüyor. uyuyunca süt sağmaya çalışıyorum. toplasam günde 5 saat uyku anca var bende ama şükür iyiyim. o kadar sorun yaşadık ama şuan kv bana karşı çok iyi ev işi yemek o yapıyor. Benim sürekli oğlanla cebelleşmekle geçiyor. biraz ağrılarım da var.
EKG kalp için canım ayrıntılı usg de kalpte ekojen görülmüştü oğlumun o yüzden çekildi şükür bişi çıkmadı.
Canım biz 500 tl yaptırdık hastanede. Lokal anestezi yapıldı çok küçük bebek 1 yaşına kadar genel anestezi yapmıyorlar. Bizimkinde böbrek genişlemesi vardı o yüzden hemen yapıldı ayda bir böbrek kontrolü yapılcak genişleme küçülmeye başlamazsa tedavi başlanacak.ekg iyi çıkmasına sevindim canım. Şuan hepimiz uykusuzuz malesef:))

Guzel annisler yarın sabah dogumu var.. Burada sizinle 9 ay gecırdık en kotu anlarımızı endıselerımızı korku ve mutluklarımızı an ve an paylaştIk bırbırımızı görmeden destek olduk sizi bılmem ama ben hepinizi cok seviyorum inanın her duamda kk arkadaslarıma da istedim ne istedıysem Rabbimden. . yolun sonuna geldım hayırlısıyla yavrum kucagıma alacagım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin. inşallah ıyı olup hepınize hıkayemı paylasacagım hakkınızı helal edin emi :KK200:
Oyy kuzum helal olsun Allahım acısız sizisiz kurtarsin inş :KK200:

3.400 kuzu biliyosun cuma gittim , vakit yaklaştıkça korkular artıyor benim gibi iğneden bile korkan bir insan bilmem nasıl doğuracak
Bence kilosu iyi canım benimki de 3200 dü cuma günü.korkma canım bende iğneden korkarım ama Allah yardım ediyor hemen kucağımıza alırız inşallah.

Kolay bi doğum olur umarım. Hayırlısıyla kavuş yavruna inşallah canım

Mcada Mcada hadi gözün aydın canım. Sende finish çizgisini gördün :)) koskoca dokuz ayı nasıl yedik bitirdik hala anlayamıyorum.hayırlısıyla kavuş yavruna. Nilke Nilke ne durumda erken doğum. Beklerken 40+ olacak oda sanırım:)) görüşürsen slm söyle.

Mcada Mcada hadi gözün aydın canım. Sende finish çizgisini gördün :)) koskoca dokuz ayı nasıl yedik bitirdik hala anlayamıyorum.hayırlısıyla kavuş yavruna. Nilke Nilke ne durumda erken doğum. Beklerken 40+ olacak oda sanırım:)) görüşürsen slm söyle.
Kuzu nilke yarin serklajini alcaklar... ondan sonrads dogum gerceklesir bu gidisle ben gidemiycem yanina mavi larin denizden sonra dogacak sanirim

Back
X