2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

5.tedavim. 2. tedavimden 1 kızım var 4 yaşında
İnsallah bu sefer olur canim.bende aralik ayindaki adetimle baslicam insallah.zor bir surec ama heyecanliyim.Rabbim evlatlarimiza saglikli hayirli kardesler nasip etsin.hangi igneyi kullandin canim birde kac ml vuruldun hergun?ben en son tedavimde hergun 150 vuruldum ama saglikli 3 yumurtam dollendi 2 tanesi 3. Gun transfer edildi ama tutmadiBu sefer yuksek doz kullanir heralde

Ben adetin 2. Ve 3. Gunu femara diye bi hapla basladim. 3. Gunu ayni zamanda lucrin13 ve gonalf 225 vurulmaya basladim. Adetin 9. gunu idi sanirim Luveris 75 diye bi ilac basladi gonalf i 150 ye düşürdü. Sonrasinda lucrin i kesti ve cetrotide 0.25 verdi. 4 gun bu sekilde kullandim. 4. Gun catlatma ignesi verdi adini hatirlayamadim. Sonra 36 saat sonra toplandi.

Hadi bakalim guZel sonuclar alirsin insallah ben basladigimda sende 1.5 aylik hamile olursun

Kizlarrr merhaba yeni üye oldum sizin tecrubelerinizden kendime katacagim çok şeyvar diye ddüşünüyorum surecimden bahsedeyim. Esime oligospermi tanisiyla tedaviye başlamak üzere iken 7 cm civari miyom tespit edildi bende hizlica karar verip laparoskopik miyometri ameliyati oldum mart ayinda doktor 6 ay bekleme verdi. Agustos ayinda tekrar başladı serüven baktik hersey yolunda drum hgs ni cektir bide öyle bakalim dedi. Bu arada hormonlarda bi sikinti yok neyse moralimi çok bozan bi durum oldu hgs sonucu ameliyat sonraki komplikasyon olan tek tupumde yapisiklik ve buna bağlı sivi birikimi ilaçla actilar ama büyük bir sorun bu. Dr bunu simdilik ekarte etti tedaviye basladim. Yumurtalarim guzel gelisti. En iyi kalite 9 embriyomuz oldu sevindik derkenBu seferde ohss riski ile beklemeye aldilar transferi. Bu arada polip cikti bu ay onu aldirdim. Şimdi adetimi bekliyorum bu ay sonrasında transferm olacak. Yalniz çok endiseliyim bu sivil birikimi düşüğe neden oluyor fakat tüpü baglatmak çok ciddi bi karar. Sizin fikirleri nize ihtiyacim var . çok uzun yazdim umarim okursunuz

tıp okadar ilerlediki laporoskopi ile yapılan ameliyatlarda nasıl komlikasyon oluşturabiliyorlar anlamıyorum..
bu tarz ameliyatları iyi hekimler tarafından yaptırmaya çalışın bence..
bende laporoskopi oldum hiç bu tarz sorunlar yaşamadım allaha şükür..
sıvı birikimi düşüğe sebep oluyor doğru ama onunda tedavisi var ama insanın aklında hep acaba tutar mı düşer mi hissiyatı oluşuyor ne yazıkkı..
açıkça söylemek gerekirse durumun sonsuza kadar tüp bebekle çocuk sahibi olacaksan tüplerinin sana hiç bir yararı yok..
ben dış gebelik olunca 2 tübümüne aldırdım..
birde ondan sonra böyle bir risk oluşuyor dış gebelik gibi..
bol şans

Gunaydinn sorma üstelik çok iyi bir hastanede çok iyi bir doktor yapti yüklü miktarda ekstra ilaç ucerite aldi kesin olmaz diyordu JEL surdum gibi beni ikna edici konuşmaları oldu fakat ne yazikki oldu . peki tüpü baglattiktan sonra bekleme surecivarmi yine 6 ay ggibi acikcasi ben çok Yoruldum bu operasyonlardan

Bu arada çok cok ggeçmiş olsun ne kadar zor bi surec su an ki sürecin nasil peki

Selam kızlar 3. Negatif sonucumu yeni aldım, 3 ay beklemem gerecek : ( sizlere kolaylıklar diliyorum

Canim bizde ankara tipda basladik cem hocaya gecen ay gitmiştik yurt dışına çıkacağı için Kasım ayında başlayalım demişti bu ayda özel muayenehanesi açmış hastanede göremedik kendisini özel muayenehanesine gittik oraya gidince de benim eşim daha önce azospermi olduğu için Tese ameliyatı olmuştu spermlerimiz ozel hrs hastanesinde Madem spermleriniz HRS de işlemleri de orada yapalım dedi ben de maddi olarak zorlanırız deyince ben Ankara tıpta yapsam da sizden 4500 tl alıcam HRS yapsam da 4500 tl alacağım Tüp bebek islemleri için dedi bizde Peki o zaman dedik

valla tüpleri alma işlemi laporoskopi olacak bende bir bekleme süresi diyorsan..
dış gebelik olduğu çin tüpleride beraberinde aldırmıştım..
2 adet dönemi sonrasında tekrar tedaviye başladım..
yorulma sıkılma sonunun hep güzel olucağını düşün ve kendini motive et bence en azında ben öle yapıyorum

Bu arada çok cok ggeçmiş olsun ne kadar zor bi surec su an ki sürecin nasil peki

Şu an dondurulmuş 2 embriyom var 5. Gün iyi kalitede olan..
Aynı zamanda pko ım var
Direk transferden başlanacak tedaviye
Bu hafta doktora gidicem bakalım

Teşekkürler 2 orta kalite blast transfer edilmişti kısmet değilmiş
Gecen sene de bana 1 tane iyi kalite bir tane de 2. Kalite blast embriyo transferi olmustu ama ne yazikki olmadi. Simdi 5. Tedavim yarin 3. Gun embriyosu olarak transfer olacak ama kalitelerini henüz bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar_ ben de bu ay Allah'in izni ile tüp bebeye başlayacağim. Ilk denemem çok heyecanliyim, hem de korkuyorum...psikolojimi nasıl tutacagimi da bilmiyorum...
7 yıllık evliyim, kendiliğinden hamile kaldım ama hep düşükle sonuçlandi. Son 2 yıldır hiç hamile kalmadigim için tüp yapamaya karar verdik. Tutar mi? Tutar da düşer mi diye düşünmekten tedirgin oldum. Bilginize ihtiyacım var ....

Şu an dondurulmuş 2 embriyom var 5. Gün iyi kalitede olan..
Aynı zamanda pko ım var
Direk transferden başlanacak tedaviye
Bu hafta doktora gidicem bakalım

Maşallah gayet güzel inşallah güzel haberlerini aliriz bol şans dilerim. Mutlaka bilgilendir bizleri dualarim seninle

Canim hayirli uğurlu olsun tedavi sürecin hersey gönlünce olsun umarim. Canim rahim filmi çektirdin mi sürecin ne durumda düşüklerin sebebi belli mi

Canim hayirli uğurlu olsun tedavi sürecin hersey gönlünce olsun umarim. Canim rahim filmi çektirdin mi sürecin ne durumda düşüklerin sebebi belli mi
Caniimm çok teşekkür ederim_ hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Düşüklerimin sebebi belli değil canım_ tüm testlerim normal çıktı, kromozom,hormonlar, enfeksiyon...histereskopi de oldum, HSG de çekildi _ her şey normal. Bi sorun yok.., 5 düşük yaşadim ,hepsi 7-9 haftalikken kalp atışlari durdu..üstelik şimdi hamile de kalamıyorum
Artik ALLAH'IN bi mucizesine bağlı_ anne olmak..

Canim benim ne diyebilirimki olsun bunda da bi hayir vardir diyelim umudumuz devam ediyor hepimiz insallah bi gun anne olcaz bak ne guzel o yolda ilk adimini atmissin insallah tedavin cok guzel olumlu gecer surecini bizimle paylas burda birmirimize destek olalim

Çok teşekkür ederim canım_ desteğin için gerçekten burada bir birimize destek olmak, sürecimizi paylaşmak iyi geliyor. Inşallah Rabbim bir birimize güzel_ mutlu haberler vermeyi nasip etsin Canım senin tedavin nasıl gidiyor? Kaç yıllık evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…