Mikrocip icin belli bi sayida sperm olmasi lazimmis bende istiyodum
Sperm dna hasari en az olani seciyomusÖZelde para verirsen herşeyi yapıyorlar..
Ama ben ona baktım mikro çip le embriyologların sperm analizinde zaten en kalitelileri seçip döllemesiyle arasındaki farkı henüz çözemedim..
Sperm dna hasari en az olani seciyomus
Adana da canımbalcalı hastanesı nerde?yanlsmı yazdnz acaba? bnde ankara zekaı tahırde baslıom kızlar 29 ekımde adet beklıorm bakalım
kızlar bir de şu bilgiyi paylasayım. bana ozelde muayeneye gittigim bir doktr demiştiki devlette yaptrrsan her işleminde baska doktrla karsılasırsın biri yumrta toplr biri transfer falan demsti. yani seni düzgünce bilen doktr olmaz dedi amaaa ben gttgim hastanede hastalardanda oğrendmkı tup bebek kliniğinn başı olan bir profesor var her işlemi o kendi yapıomuş. anlayın artık ozeldekilern devletı boş yere kotülediğini. asistan doktrlar sadece muayenelerı yapıolar. bir de şunu oğrendim ben transfer oldgum gün bir gece hastanede yatcakmışım. bu zamana kadar özelde yaptran onca kişiyle konuştum transferden sonra bir saat falan dinlendrip eve yolluolarmış. bence o gün hastanede kalmak çok guzel. en azından bebeğin tutunma şansı artıo. KISACA PARASI OLMAYANLAR DEVLETİDE DÜŞÜNSÜN. boşa beklemeyn para ayarlamayı.
zekai tahir devlet hastnesi. doktor prıofsr dktor yaprak üstün. sen hagi şehirdesin. senin ve eşinin durumunda yazdgım gbi kritik bir durum olnca aşılama sartı olmuo rapor için. ama bu sartları taşımayıp özelde yaptrıp tutmadgındada direkt rapor veriolrmı bilemıorm. ama gidip görüş derm hastaneyle internet bilgisine bakıp vazgeçmw rapor işinden. ben bize rapor çkmaz sanıodm cnkü. net e baktığma göre. çnkü aşılama denemedk hiç. ama hastaneye gdınce sartların o kadar katı olmadgnı öğrendm.HANGİ HASTANEDE YAPTRYOSUN DOKTOR KİM MELEK ? ÖZELDE İLK KEZ TÜP DENEYECEM AŞILAMAM YOK TUTUMAZSA DEVLETTE RAPOR ÇIKARABİLİYORMUYUZ ?
Canim tedavin hayirli olsun insallah emeklerin bosuna cikmaz bebegini alirsin kucaginakızlar ben bugun adet oldm normalde yarın olcaktım ya da cmts gibi. hiç boyle erken olmamstm nasip tabi. yarın doktra gtcem benm tedavi başlıo Allahın iznyle. baslamıs olanlar da burda bizi bilgilendrse ne guzel olur.
çok teşekkr ederm inşallah hepimz bebişlermze kavusurz sağlıkla hayırlaCanim tedavin hayirli olsun insallah emeklerin bosuna cikmaz bebegini alirsin kucagina
Nerede yaptıracaksınız?Slmm bende kasimin ortasinda gidicem doktora insallah raorum cikar da baslarim tedaviye
Ben daha önceki tedavilerimde memorial da olmuştum. orda sprem için özel bir analize ayrıca 300 tl almışlardı. şuan Antalya gelecek tüp bebek merkezinde tedavi oluyorumm. bütün spermlere bu analizi yapıyorlarmış ve tüp bebek fiyatı içine dahil oluyormuş.ÖZelde para verirsen herşeyi yapıyorlar..
Ama ben ona baktım mikro çip le embriyologların sperm analizinde zaten en kalitelileri seçip döllemesiyle arasındaki farkı henüz çözemedim..
Hakkinda hayirlisi olsun canim.kac tane transfer edecekler?sen iki tane iste sansin artsin olsun insallahMerhaba arkadaşlar. bende 18 ekimde adet oldum. dün opu oldu. 5 yumurtam vardı. 4 tane toplandı. 3 tanesi döllenmiş. perşembe günü transfer olacak bakalım kaliteleri nasıl olacak ?
her tedavimde doktorum 2 tane transfer etti. ama kalite durumlarına göre 3 bile edebilirim dedi.Hakkinda hayirlisi olsun canim.kac tane transfer edecekler?sen iki tane iste sansin artsin olsun insallah
Canim kacinci denemen?her tedavimde doktorum 2 tane transfer etti. ama kalite durumlarına göre 3 bile edebilirim dedi.
5.tedavim. 2. tedavimden 1 kızım var 4 yaşındaCanim kacinci denemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?