2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Mikrocip icin belli bi sayida sperm olmasi lazimmis bende istiyodum

ÖZelde para verirsen herşeyi yapıyorlar..
Ama ben ona baktım mikro çip le embriyologların sperm analizinde zaten en kalitelileri seçip döllemesiyle arasındaki farkı henüz çözemedim..

Arkadaşlar aranızda Antalya'da tedavi gören var mı? ben şuan tedavideyim adetimin 10. günü 1 hafta önce aldığım lucrin'i doktorum bıraktırdı. baya bi ilaçta kaldı. ihtiyacı olana ücretsiz vermek istiyorum.

HANGİ HASTANEDE YAPTRYOSUN DOKTOR KİM MELEK ? ÖZELDE İLK KEZ TÜP DENEYECEM AŞILAMAM YOK TUTUMAZSA DEVLETTE RAPOR ÇIKARABİLİYORMUYUZ ?

HANGİ HASTANEDE YAPTRYOSUN DOKTOR KİM MELEK ? ÖZELDE İLK KEZ TÜP DENEYECEM AŞILAMAM YOK TUTUMAZSA DEVLETTE RAPOR ÇIKARABİLİYORMUYUZ ?
zekai tahir devlet hastnesi. doktor prıofsr dktor yaprak üstün. sen hagi şehirdesin. senin ve eşinin durumunda yazdgım gbi kritik bir durum olnca aşılama sartı olmuo rapor için. ama bu sartları taşımayıp özelde yaptrıp tutmadgındada direkt rapor veriolrmı bilemıorm. ama gidip görüş derm hastaneyle internet bilgisine bakıp vazgeçmw rapor işinden. ben bize rapor çkmaz sanıodm cnkü. net e baktığma göre. çnkü aşılama denemedk hiç. ama hastaneye gdınce sartların o kadar katı olmadgnı öğrendm.

kızlar ben bugun adet oldm normalde yarın olcaktım ya da cmts gibi. hiç boyle erken olmamstm nasip tabi. yarın doktra gtcem benm tedavi başlıo Allahın iznyle. baslamıs olanlar da burda bizi bilgilendrse ne guzel olur.

kızlar ben bugun adet oldm normalde yarın olcaktım ya da cmts gibi. hiç boyle erken olmamstm nasip tabi. yarın doktra gtcem benm tedavi başlıo Allahın iznyle. baslamıs olanlar da burda bizi bilgilendrse ne guzel olur.
Canim tedavin hayirli olsun insallah emeklerin bosuna cikmaz bebegini alirsin kucagina

Bende adet duzenleyıcı kullanıyorum bitince başlıyorum arkadaşlar , aslında geçen ay başlıyorduk ama ıkı küçük çatlamamış yumurtam kalmış Dr um bınlr gıtsın rahat başlayalım ıstedı...oyuzden ılac verdi....benım bır tüp bır dondurulmusu m oldu bu üçüncü olacak heyecan dorukta , merak edenlere yardımcı olabılırım doktora yapmıs gıbi oldum bu konuda :)))

Slmm bende kasimin ortasinda gidicem doktora insallah raorum cikar da baslarim tedaviye

ÖZelde para verirsen herşeyi yapıyorlar..
Ama ben ona baktım mikro çip le embriyologların sperm analizinde zaten en kalitelileri seçip döllemesiyle arasındaki farkı henüz çözemedim..
Ben daha önceki tedavilerimde memorial da olmuştum. orda sprem için özel bir analize ayrıca 300 tl almışlardı. şuan Antalya gelecek tüp bebek merkezinde tedavi oluyorumm. bütün spermlere bu analizi yapıyorlarmış ve tüp bebek fiyatı içine dahil oluyormuş.

Merhaba arkadaşlar. bende 18 ekimde adet oldum. dün opu oldu. 5 yumurtam vardı. 4 tane toplandı. 3 tanesi döllenmiş. perşembe günü transfer olacak bakalım kaliteleri nasıl olacak ?

Merhaba arkadaşlar. bende 18 ekimde adet oldum. dün opu oldu. 5 yumurtam vardı. 4 tane toplandı. 3 tanesi döllenmiş. perşembe günü transfer olacak bakalım kaliteleri nasıl olacak ?
Hakkinda hayirlisi olsun canim.kac tane transfer edecekler?sen iki tane iste sansin artsin olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…