ewet ilk bebegım . ama bnmde kanamam oldu dusuk tehlıkesı wardı bya sıkıntı cektım ılk aylarda snra ıyılestııSeninde ilk o zmn:)))
Ay amann ii atlamışsın bnmbu defa yok sukur.bnde atlatcm ekim sonu ins:))))) hayatt istee degisik duygular:)))))ewet ilk bebegım . ama bnmde kanamam oldu dusuk tehlıkesı wardı bya sıkıntı cektım ılk aylarda snra ıyılestıı
atlatrsın merk etme dınlen bol bol ıs yapma sonra baslarsın bı tutunsun da guzelce. cok farklı duygular kesınlıkle hele tekmelerı bı farklı kı ınsan tuaf oluyo . gecen kı ultrasonda goz goze geldıkkAy amann ii atlamışsın bnmbu defa yok sukur.bnde atlatcm ekim sonu ins:))))) hayatt istee degisik duygular:)))))
Aa ne zaman tekmelio:) bde cinsiyetne zaman öğrendin :)atlatrsın merk etme dınlen bol bol ıs yapma sonra baslarsın bı tutunsun da guzelce. cok farklı duygular kesınlıkle hele tekmelerı bı farklı kı ınsan tuaf oluyo . gecen kı ultrasonda goz goze geldıkk
bn 20. haftada hssettım ılk ebbekte gec hssedıyormussun oyle dıyor herkes. normlde daha erken 12. haftalarda baslıyomus tekmelere. ama tabı anlamayamadımben.Aa ne zaman tekmelio:) bde cinsiyetne zaman öğrendin :)
Is ypmiorum ztn ymk de kayinvalidem gclck yurtdisindayimda. Sen bi dogur sana sorcaklarim warkac gun lazim annelwr dogumdn snra falan..:) 1ay yeter heralde ayni ewde:)atlatrsın merk etme dınlen bol bol ıs yapma sonra baslarsın bı tutunsun da guzelce. cok farklı duygular kesınlıkle hele tekmelerı bı farklı kı ınsan tuaf oluyo . gecen kı ultrasonda goz goze geldıkk
17 miiii nasl dayandın &)bn 20. haftada hssettım ılk ebbekte gec hssedıyormussun oyle dıyor herkes. normlde daha erken 12. haftalarda baslıyomus tekmelere. ama tabı anlamayamadımben.17.haftada ogrendım cnsyetını canm bn. daha erken soyleyenlerde oluyor
bende yurtdısındayım cnmmmm :) aılem yanımda olmucak esım wr sadece yanımda.. bı bakıma ıyı tek olmam17 miiii nasl dayandın &)
Aa nerdesinnn?? Yabide durup duruken aniden icin kiyilio mu yaaaabende yurtdısındayım cnmmmm :) aılem yanımda olmucak esım wr sadece yanımda.. bı bakıma ıyı tek olmam. wala brda soylemıyolar hatta ultrason dr u soylemedı yanında stajer ultrason dr u soyledı bna 'boy' dedı
1 ay yeter bnceee kesınlıkleee :) fazla bıleeeeeIs ypmiorum ztn ymk de kayinvalidem gclck yurtdisindayimda. Sen bi dogur sana sorcaklarim warkac gun lazim annelwr dogumdn snra falan..:) 1ay yeter heralde ayni ewde:)
hamıle kaldıktan snra bnm hc karnım doymadı kıııı hep acım senın kadrken felan acayıp yerdım yaaaAa nerdesinnn?? Yabide durup duruken aniden icin kiyilio mu yaaaa
Aa super gezmeye glcz oraya merak ediorumm.bzde dubaideizde amerkya tasincz is icin 1 2 yilahamıle kaldıktan snra bnm hc karnım doymadı kıııı hep acım senın kadrken felan acayıp yerdım yaaacanada dayım canm ben brda dogucak bebısımmm
neden beceremıcen kı allah tarafından sana werılıyor o bakım koruma ıc gudusel olarak bakarsın hemde cok gzel bakarsın . kendıne guwen yeter lı :)Aaaa iyi madem beceririz insss.sen anlatrsin bna. Neredesin cnm buarada
Alistinmi gurbete?? Bnm midem bulnio bazen sabh:)hamıle kaldıktan snra bnm hc karnım doymadı kıııı hep acım senın kadrken felan acayıp yerdım yaaacanada dayım canm ben brda dogucak bebısımmm
dubaı ye bzde tatıle gdıcez baakalım bebıs dogsun da seneye falan :) canada sogudu bu ara amerıkaya da gdecez gezmeye bz .. esının ısı mı dubaı deAa super gezmeye glcz oraya merak ediorumm.bzde dubaideizde amerkya tasincz is icin 1 2 yila
Haklisin yaaa iki anneyle ugrasilmz fzlaneden beceremıcen kı allah tarafından sana werılıyor o bakım koruma ıc gudusel olarak bakarsın hemde cok gzel bakarsın . kendıne guwen yeter lı :)
Ewt cnm isi burda. Bekleriz walla dur ozeleen yazimm:)dubaı ye bzde tatıle gdıcez baakalım bebıs dogsun da seneye falan :) canada sogudu bu ara amerıkaya da gdecez gezmeye bz .. esının ısı mı dubaı de
bu sene nısanda geldım bn yenı yanıı . 2 aylıktı bebegım buraya geldım de . ben aılemden ayrı okudum ıcın trkıyede alısıktım zaten uzak kalmaya e bıde bebek telasına dusunce alıstım ya sewdım ben burayıAlistinmi gurbete?? Bnm midem bulnio bazen sabh:)
ugrasılır mı kzıım ya boyle guzel boswer. kendı cocugunu kendın kesfetceksın dusunsene herseyıne karısıldını bnm hayatta en sewmedım seylerden bırıdr huyum yanı. oyuzden bı bakıma mutluyummHaklisin yaaa iki anneyle ugrasilmz fzla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?