2016 kasım erkek anneleriiiii

Slm kızlar benim bebişim de 8 gün sonra 6 aylık olacak. Ben de sebze püresi ve yğurt veriyorum 2 haftadır. püre ve yoğurdu çok sevdi ama meyveyi sevmedi bizimki :)
Kuşu bakma geç gördüm bn 5,5 aylıkken yoğurtla başlamıştım . Şuan 7 aylık herşeyi yiyor baharat tuz yumurtanın beyazı ve bal haric

Bizimki bu ayın 20 sinde 7 aylik oluyor . Ama hala dis yok. Damak altında şişlik var we beyazlık awae ama hala gelemedi. Herşeyi yiyor . 6 aylık muaynesinde kilosu8600 boyu 68 cm cikmsti szinkiylr nasillll????

Kuşu bakma geç gördüm bn 5,5 aylıkken yoğurtla başlamıştım . Şuan 7 aylık herşeyi yiyor baharat tuz yumurtanın beyazı ve bal haric
Cnm bizimki de suan herseyi yiyor ve artik biberon almiyor. Normal yemeye baslayinca bir anda birakti biberonu. Geceleri emziriyorum. Cok sukur yemeyi seven bor cocuk oldu :)

Bnmkide öyle ne wersen yiyor biberon hc kullanmadım. Suluktan su iciyorsadece
Ben süt yetmeyince mecbur biberon kullandım 2. aydan itibaren.
Cnm çok şanslıyız yemeyen bebek çok zor gerçekten.
Şimdi emeklemeye çalışıyor ama korkuyor :) bakalım onlar ne zaman başlayacak

Ben süt yetmeyince mecbur biberon kullandım 2. aydan itibaren.
Cnm çok şanslıyız yemeyen bebek çok zor gerçekten.
Şimdi emeklemeye çalışıyor ama korkuyor :) bakalım onlar ne zaman başlayacak
Bzmki emekleyemiyor yan donuyo 1 sn ye yardım et yüzüstü dönüyor .yüzüstü bırakınca ayakta we eller çabalıyor ama poposunu kaldramiyor. Biraz kilosu olduğu için dha emekleyemedi. Kendi kendine tukuruyo sulugunu tutup içiyor nerden su geleceğini biliyor emziğini alıp geri koyuyor

Diş çıkarma dönemi olduğu için sanırım bizimki de çok fazla salya akıtıyor. Artık çıkarsak da rahatlasak..
Benimki de dönüyor bir de ayaklarının üzerine basıyor bu aralar. 1-2 saniye bırakırsam duruyor ayakta sonra bırakıyor kendini :)
Canım çok kiloluysa doktor dikkat edin falan dedi mi? Fazla kilo iyi değil bebekler için.

Yani 6 aylıkken 8600 Gr çıktı. Bnm bebeğim 2 kilo doğduğu için

Yani 6 aylıkken 8600 Gr çıktı. Bnm bebeğim 2 kilo doğduğu için
iyi ozaman normal bence kilosu. Benimki de 6 aylık kontrolde 8100 çıktı ama benimki 3450 doğmuştu. Seninki yakalamış demekki yaşıtlarını maşallah

Ne güzel çıkmış işte. Neden zorki huysuzluk mu yapıyor?
Yok resmen ağlamayan çocuk agliyo kimsede durmuyo bende bile doktorra götürdüm hiç bişeyı yok diyo ama ateslendi 3 gün 37 derce oldu ama 37 bile ağır geldi distenmis megersem

Bnmki 7 ayı doldurdu diş yok ama çok acayip su akıyor bide sis damağı. Yan donuyo ama emeklemiyo yaaa çok keyfine düşkün napicam

Bnmki 7 ayı doldurdu diş yok ama çok acayip su akıyor bide sis damağı. Yan donuyo ama emeklemiyo yaaa çok keyfine düşkün napicam
Bir şey olmaz cnm illaki emekleyecek dişi çıkacak geç veya erken :) Benimki nu ayın 28inde 7 aylık olacak ama bizde de henüz diş yok. Dönüyor ama emekleme falan yok. Desteksiz oturuyor sadece. Bizimki de keyfine düşkün.

Yok resmen ağlamayan çocuk agliyo kimsede durmuyo bende bile doktorra götürdüm hiç bişeyı yok diyo ama ateslendi 3 gün 37 derce oldu ama 37 bile ağır geldi distenmis megersem
bu belirtiler şuan bizde de var ateş dışında. Bakalım yakında çıkar bizimki de heralde

Iyiym canim cocuk ve diyetle bogusuyorum bu aralar :) cok sukur son 4 kilodayim biktim valla diyeten :) sen nasilsin bebis nasil
İyi wala bn bütün kiloları werdim hc kalmadı . Bzmki emekleme ye çalışıyor ama olmuyor sanırım zamanla emeklicek. Smdi bunla ugrasiyrum

İyi wala bn bütün kiloları werdim hc kalmadı . Bzmki emekleme ye çalışıyor ama olmuyor sanırım zamanla emeklicek. Smdi bunla ugrasiyrum
Emekleyince daha zor diyorlar sürekli peşlerinden koşarız artık :))
Bizimkinin hiç emekleme çabası yok ama ayakta duruyor yaslanarak. Babası emeklemeden yürümüş belki bizimki de öyle olur. Şu yaz tatili geçse de öyle emeklesin yoksa tatilim çok zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…