- 25 Ağustos 2015
- 285
- 236
- 23
Senin için hayırlı olan buymuş demek ki yeniden dene yaşın çok genç.. Rabbim kızını sana bağışlasınKizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin için hayırlı olan buymuş demek ki yeniden dene yaşın çok genç.. Rabbim kızını sana bağışlasınKizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Benim doktorum taze transfer yapmadığı için yarın dondurulmuş transferim var .. geçen ay yumurtalarım toplanmıştı. Beş gün sonra adet oldum ilk günden itibaren ilaçlar başladı estrafem coasprin vitaminler vs. Hatta ben tazeyi bilmiyorum nasıl oluyo Kalitesi iyiyse rahim de şuanda yorulmamış senin inşallah pozitif sonuç alırsınBilmem cnm belkide yazmisizdir birbirmize ama simdi hatirlayamadimBenim dondurulmus embriyom 3.gun embriyosu ve kalitesi cok iyi dediler ben yurt disindayim pek anlamadim burdakilerin yaptiklarindan Turkiyede daha guzel bilgileniriyorlar insanlari.Ins hepimiz icin hersey guzel olur senin bidahaki denemen nezaman ? ve nerede tedavi oluyorsun
Hadi inşallah pozitiftir negatif düşünmeeeeGünaydın kizlar kan verdim sonuç bekliyorum ama hala hiç bir belirti yok.sonuç negatif bence.sonucu alınca yazarım.bugün başka test yaptıracak olanlar vardı sanirim
İlk günü sayıyo musun :) benim çarşamba yapılacak beşinci gün başlamış oluyorum bizim işyeri biraz stresli ama kendi kendimi rahatlatmam lazım :) tekrar bi beş gün daha rapor almak istemiyorum alsam belki bişey olmaz amaCanım ben 8. Günü başladım işe bende kamuda çalışıyorum ama doktorum istediğin zaman işe gidebilirsin ama stresli ortamlardan uzak dur koştura koştura iş yapma rahat ol normal hayatına devam et sürekli dinlenmene gerek yok demiştiAllah hayırlısını versin hakkımızda canım
AMa yine de tutundu demekki tutunmakta bi problem yok öyle düşün bi daha ki denemende kucağına alırskn inşallahOlmadı kızlar tahlıl verdim değerim yine çok az arttı doktorla konuştum sağlıklı değil dedi üç dört güne kendiliğinden düşer dedi
Doktor erken demiş farkında mısınn 9. Gün daha kana geçmemiş olabilir hormon dualarını eksim etmeden sabırla bekle 12. Gün kesin negatifi almadan da üzülmeKızlar sonuç 0.98 yani negatif Doktorumu aradım erken daha 12 gün tekrar yaptır dedi ama bence değişmez artık 5. gun embriyosuydu.bugün 9. gündü.cuma 12.gün tekrar kan vericem ama değişeceğini sanmıyorum. Neyse hayırlısı olsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canim.evet öyle söyledi ama ne bileyim çoğu kişide çıkmış 8.gün bile.mecburen cumayı bekliycem tabiDoktor erken demiş farkında mısınn 9. Gün daha kana geçmemiş olabilir hormon dualarını eksim etmeden sabırla bekle 12. Gün kesin negatifi almadan da üzülme
Çok sevindim canım benim ve çok haklısın özellikle tüp bebekte kalp atışını duymadan kimseye söylememek lazım ama dayanamayıp söylüyoruz :) değerin gayet güzel bence inşallahhh katlanarak artmaya devam eder :)Merhaba Can Arkadaşlar. Birbirini tanımadan bu kadar cok düşünmek ve adına dua etmek gönülden geçirmek çok güzel hepinize teşekkür ederim. dualarda buluşmak denen sey işte tam olarak bu huzur.
E elmiray vekuzununannesi daha hiç bir sey bıtmıs sayılmaz. elmiraycım dokto ilaçları bırak demiş ama sen yınede bekle lütfen. mucızeler gerçekten var. Kuzunun annesi mis kokulu bir kızın var ve yaşın daha cok genç bıraz dinlenip tekrar deneyebilirsiniz veya kendiliğinden gebe kalabilirsin rabbim istesin yeter ki ümidi kesmeyelim.
şimdi sizlere bu kadar konuşurken kendi durumumdan bahsetmek isterim topiğe yeni gelen arkadaşlarında yazılarını okudum ama tek tek cvp veremedim işteyim. tedavılerınız hayırlı olsun vezkd arkadaşıma katılıyorum pozitif olmak çok önemli.
ben 8-9-10 gun evde test yapıp her gun cok az daha koyulaşan çift çizgileri hiç bir belirti hissetmeden görmüştüm. sadece gogus ağrım vardı o da hatırı sayılır bısey degıldı. estrofemden sandım. onun harıcınde yıne cirone jelden kaynaklı olduğunu dusundugum bı ıslaklık oluyor camasırımda. ve bugun normalde kan vermem gerekırken ben meşhur buyuk dolunayın etkısı ılede kan vermeye gıttım. transfer gununu saymadan 11. gunum oluyor. 3 kasımda transfer olmuştu 3. gun embriyosu ve 2 tane. değerim 59,2 çıktı.
doktorumun asistanına gönderdim bu değere gore bır gebelik söz konusu dedı ama artış ıcın tekrarlayacağım.
siz bu değere ne dersiniz
bugun normalde 28 günde bır olduğum reglı günümde ve her reglı zamanım gıbı çok sızı seklınde bır kasık ağrım var
ve sunu söylemek istiyorum arkadaşlar bu değere gore ben suan gebeyim dıyemıyorum kendıme ancak artısı gordugumde ve keseyı gordugumde ve kalp atışı duyduğumda kalbım ağzımda doğumu beklediğimde ve kucağıma aldığımda mucizeme ınanıcam
hayat ümitlerle güzel dualarla güzel huzurlu sevgi ile
başkasına daha cok ısterken allah bı bakıyorsunuz size daha guzelı sunmus
o yüzden canlarım bekleyelim ve dua edelım hepimiz hepimiz için
İnşallah inşallah pozitif sonuç alırsın ama negatifse de demekki hayırlı olan o diyip yolumuza devam etmemiz gerekiyo çok zor ama dimdik güçlü durmalıyızTeşekkür ederim canim.evet öyle söyledi ama ne bileyim çoğu kişide çıkmış 8.gün bile.mecburen cumayı bekliycem tabi
Bugün doktorum aradı. konuştuk biraz. biliyorsunuz 6 ay süreyle tüp bebek ilaçlarının etkisi devam ediyor. yumurtada embriyoda ve rahimde sıkıntı yoktu ama kromozom bi bozukluk olabilir diyor. bu nedenle spermi güçlendirici ilaçlar kullanıp doğal deneyelim dedi. bakalım inşallah Rabbim tedavisiz nasip eder
Çok sevindim canım benim ve çok haklısın özellikle tüp bebekte kalp atışını duymadan kimseye söylememek lazım ama dayanamayıp söylüyoruz :) değerin gayet güzel bence inşallahhh katlanarak artmaya devam eder :)
Benim 5. Gün embriyosu idi 12. Gün 60 dı ve düşüktü zaten düzenli artmadı düşük oldu .. senin 3. Gün embriyosu için sonucun iyi bence .. ama bu bi gerçek önce kese ve kalp atışını duymak istiyor insan sonrada doğurana kdr inanmıyor .. oluyorsa yada olmuyorsada rabbimden geliyor elimizden geleni yapalım rabbim inş emeklerimizi boşa çıkarmazMerhaba Can Arkadaşlar. Birbirini tanımadan bu kadar cok düşünmek ve adına dua etmek gönülden geçirmek çok güzel hepinize teşekkür ederim. dualarda buluşmak denen sey işte tam olarak bu huzur.
E elmiray vekuzununannesi daha hiç bir sey bıtmıs sayılmaz. elmiraycım dokto ilaçları bırak demiş ama sen yınede bekle lütfen. mucızeler gerçekten var. Kuzunun annesi mis kokulu bir kızın var ve yaşın daha cok genç bıraz dinlenip tekrar deneyebilirsiniz veya kendiliğinden gebe kalabilirsin rabbim istesin yeter ki ümidi kesmeyelim.
şimdi sizlere bu kadar konuşurken kendi durumumdan bahsetmek isterim topiğe yeni gelen arkadaşlarında yazılarını okudum ama tek tek cvp veremedim işteyim. tedavılerınız hayırlı olsun vezkd arkadaşıma katılıyorum pozitif olmak çok önemli.
ben 8-9-10 gun evde test yapıp her gun cok az daha koyulaşan çift çizgileri hiç bir belirti hissetmeden görmüştüm. sadece gogus ağrım vardı o da hatırı sayılır bısey degıldı. estrofemden sandım. onun harıcınde yıne cirone jelden kaynaklı olduğunu dusundugum bı ıslaklık oluyor camasırımda. ve bugun normalde kan vermem gerekırken ben meşhur buyuk dolunayın etkısı ılede kan vermeye gıttım. transfer gununu saymadan 11. gunum oluyor. 3 kasımda transfer olmuştu 3. gun embriyosu ve 2 tane. değerim 59,2 çıktı.
doktorumun asistanına gönderdim bu değere gore bır gebelik söz konusu dedı ama artış ıcın tekrarlayacağım.
bugun normalde 28 günde bır olduğum reglı günümde ve her reglı zamanım gıbı çok sızı seklınde bır kasık ağrım var
ve sunu söylemek istiyorum arkadaşlar bu değere gore ben suan gebeyim dıyemıyorum kendıme ancak artısı gordugumde ve keseyı gordugumde ve kalp atışı duyduğumda kalbım ağzımda doğumu beklediğimde ve kucağıma aldığımda mucizeme ınanıcam
Cnm cok guzel yazmissi. kesinlikle sana katiliyorum pozitif dusunmenin gucune inananlardanim. hayirlisi ile gorucez pozitifleri. seninde degerlerin katlanir insallah cnm. Rabbim kucuk mucizeni saglilla kucagina aldirsin insallah. benimde test gunum yarin kendimi zor tutuyorum ama kararliyim gununden once yapmamayaMerhaba Can Arkadaşlar. Birbirini tanımadan bu kadar cok düşünmek ve adına dua etmek gönülden geçirmek çok güzel hepinize teşekkür ederim. dualarda buluşmak denen sey işte tam olarak bu huzur.