2016 Kasım tüp bebek

Günaydın kizlar kan verdim sonuç bekliyorum ama hala hiç bir belirti yok.sonuç negatif bence.sonucu alınca yazarım.bugün başka test yaptıracak olanlar vardı sanirim

Bilmem cnm belkide yazmisizdir birbirmize ama simdi hatirlayamadim :KK51:Benim dondurulmus embriyom 3.gun embriyosu ve kalitesi cok iyi dediler ben yurt disindayim pek anlamadim burdakilerin yaptiklarindan Turkiyede daha guzel bilgileniriyorlar insanlari.Ins hepimiz icin hersey guzel olur senin bidahaki denemen nezaman ? ve nerede tedavi oluyorsun
Benim doktorum taze transfer yapmadığı için yarın dondurulmuş transferim var .. geçen ay yumurtalarım toplanmıştı. Beş gün sonra adet oldum ilk günden itibaren ilaçlar başladı estrafem coasprin vitaminler vs. Hatta ben tazeyi bilmiyorum nasıl oluyo Kalitesi iyiyse rahim de şuanda yorulmamış senin inşallah pozitif sonuç alırsın

Kızlarrr biraz pozitif olalım lütfen ekim topiğini okudunuz mu bilmiyorum hepsi çok güçlü ve pozitifti teker teker pozitif sonuç aldılar kendimizi potife şartlandıralım insan korkuyo ama olsun yine de pozitife şartlandıralım sonrasını tevekkül edelim biz elimizden geleni yapıyoruz..

Canım ben 8. Günü başladım işe bende kamuda çalışıyorum ama doktorum istediğin zaman işe gidebilirsin ama stresli ortamlardan uzak dur koştura koştura iş yapma rahat ol normal hayatına devam et sürekli dinlenmene gerek yok demişti :KK15: Allah hayırlısını versin hakkımızda canım
İlk günü sayıyo musun :) benim çarşamba yapılacak beşinci gün başlamış oluyorum bizim işyeri biraz stresli ama kendi kendimi rahatlatmam lazım :) tekrar bi beş gün daha rapor almak istemiyorum alsam belki bişey olmaz ama

Olmadı kızlar tahlıl verdim değerim yine çok az arttı doktorla konuştum sağlıklı değil dedi üç dört güne kendiliğinden düşer dedi
AMa yine de tutundu demekki tutunmakta bi problem yok öyle düşün bi daha ki denemende kucağına alırskn inşallah

Kızlar sonuç 0.98 yani negatif Doktorumu aradım erken daha 12 gün tekrar yaptır dedi ama bence değişmez artık 5. gun embriyosuydu.bugün 9. gündü.cuma 12.gün tekrar kan vericem ama değişeceğini sanmıyorum. Neyse hayırlısı olsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Kızlar sonuç 0.98 yani negatif Doktorumu aradım erken daha 12 gün tekrar yaptır dedi ama bence değişmez artık 5. gun embriyosuydu.bugün 9. gündü.cuma 12.gün tekrar kan vericem ama değişeceğini sanmıyorum. Neyse hayırlısı olsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Doktor erken demiş farkında mısınn 9. Gün daha kana geçmemiş olabilir hormon dualarını eksim etmeden sabırla bekle 12. Gün kesin negatifi almadan da üzülme

5. gun embriyosu olanlar 8. gun bile pozitif çıkiyor.olmadı yani yapacak bişey yok.ınsallah diğer arkadaşlardan pozitif sonuçlar görürüz

Merhaba Can Arkadaşlar. Birbirini tanımadan bu kadar cok düşünmek ve adına dua etmek gönülden geçirmek çok güzel hepinize teşekkür ederim. dualarda buluşmak denen sey işte tam olarak bu huzur.

E elmiray ve kuzununannesi kuzununannesi daha hiç bir sey bıtmıs sayılmaz. elmiraycım dokto ilaçları bırak demiş ama sen yınede bekle lütfen. mucızeler gerçekten var. Kuzunun annesi mis kokulu bir kızın var ve yaşın daha cok genç bıraz dinlenip tekrar deneyebilirsiniz veya kendiliğinden gebe kalabilirsin rabbim istesin yeter ki ümidi kesmeyelim.
şimdi sizlere bu kadar konuşurken kendi durumumdan bahsetmek isterim topiğe yeni gelen arkadaşlarında yazılarını okudum ama tek tek cvp veremedim işteyim. tedavılerınız hayırlı olsun ve zkd zkd arkadaşıma katılıyorum pozitif olmak çok önemli.

ben 8-9-10 gun evde test yapıp her gun cok az daha koyulaşan çift çizgileri hiç bir belirti hissetmeden görmüştüm. sadece gogus ağrım vardı o da hatırı sayılır bısey degıldı. estrofemden sandım. onun harıcınde yıne cirone jelden kaynaklı olduğunu dusundugum bı ıslaklık oluyor camasırımda. ve bugun normalde kan vermem gerekırken ben meşhur buyuk dolunayın etkısı ılede kan vermeye gıttım. transfer gununu saymadan 11. gunum oluyor. 3 kasımda transfer olmuştu 3. gun embriyosu ve 2 tane. değerim 59,2 çıktı.
doktorumun asistanına gönderdim bu değere gore bır gebelik söz konusu dedı ama artış ıcın tekrarlayacağım.
siz bu değere ne dersiniz
bugun normalde 28 günde bır olduğum reglı günümde ve her reglı zamanım gıbı çok sızı seklınde bır kasık ağrım var

ve sunu söylemek istiyorum arkadaşlar bu değere gore ben suan gebeyim dıyemıyorum kendıme ancak artısı gordugumde ve keseyı gordugumde ve kalp atışı duyduğumda kalbım ağzımda doğumu beklediğimde ve kucağıma aldığımda mucizeme ınanıcam
hayat ümitlerle güzel dualarla güzel huzurlu sevgi ile
başkasına daha cok ısterken allah bı bakıyorsunuz size daha guzelı sunmus
o yüzden canlarım bekleyelim ve dua edelım hepimiz hepimiz için

Doktor erken demiş farkında mısınn 9. Gün daha kana geçmemiş olabilir hormon dualarını eksim etmeden sabırla bekle 12. Gün kesin negatifi almadan da üzülme
Teşekkür ederim canim.evet öyle söyledi ama ne bileyim çoğu kişide çıkmış 8.gün bile.mecburen cumayı bekliycem tabi

Merhaba Can Arkadaşlar. Birbirini tanımadan bu kadar cok düşünmek ve adına dua etmek gönülden geçirmek çok güzel hepinize teşekkür ederim. dualarda buluşmak denen sey işte tam olarak bu huzur.

E elmiray ve kuzununannesi kuzununannesi daha hiç bir sey bıtmıs sayılmaz. elmiraycım dokto ilaçları bırak demiş ama sen yınede bekle lütfen. mucızeler gerçekten var. Kuzunun annesi mis kokulu bir kızın var ve yaşın daha cok genç bıraz dinlenip tekrar deneyebilirsiniz veya kendiliğinden gebe kalabilirsin rabbim istesin yeter ki ümidi kesmeyelim.
şimdi sizlere bu kadar konuşurken kendi durumumdan bahsetmek isterim topiğe yeni gelen arkadaşlarında yazılarını okudum ama tek tek cvp veremedim işteyim. tedavılerınız hayırlı olsun ve zkd zkd arkadaşıma katılıyorum pozitif olmak çok önemli.

ben 8-9-10 gun evde test yapıp her gun cok az daha koyulaşan çift çizgileri hiç bir belirti hissetmeden görmüştüm. sadece gogus ağrım vardı o da hatırı sayılır bısey degıldı. estrofemden sandım. onun harıcınde yıne cirone jelden kaynaklı olduğunu dusundugum bı ıslaklık oluyor camasırımda. ve bugun normalde kan vermem gerekırken ben meşhur buyuk dolunayın etkısı ılede kan vermeye gıttım. transfer gununu saymadan 11. gunum oluyor. 3 kasımda transfer olmuştu 3. gun embriyosu ve 2 tane. değerim 59,2 çıktı.
doktorumun asistanına gönderdim bu değere gore bır gebelik söz konusu dedı ama artış ıcın tekrarlayacağım.
bugun normalde 28 günde bır olduğum reglı günümde ve her reglı zamanım gıbı çok sızı seklınde bır kasık ağrım var

ve sunu söylemek istiyorum arkadaşlar bu değere gore ben suan gebeyim dıyemıyorum kendıme ancak artısı gordugumde ve keseyı gordugumde ve kalp atışı duyduğumda kalbım ağzımda doğumu beklediğimde ve kucağıma aldığımda mucizeme ınanıcam
Çok sevindim canım benim ve çok haklısın özellikle tüp bebekte kalp atışını duymadan kimseye söylememek lazım ama dayanamayıp söylüyoruz :) değerin gayet güzel bence inşallahhh katlanarak artmaya devam eder :)

Teşekkür ederim canim.evet öyle söyledi ama ne bileyim çoğu kişide çıkmış 8.gün bile.mecburen cumayı bekliycem tabi
İnşallah inşallah pozitif sonuç alırsın ama negatifse de demekki hayırlı olan o diyip yolumuza devam etmemiz gerekiyo çok zor ama dimdik güçlü durmalıyız

Bugün doktorum aradı. konuştuk biraz. biliyorsunuz 6 ay süreyle tüp bebek ilaçlarının etkisi devam ediyor. yumurtada embriyoda ve rahimde sıkıntı yoktu ama kromozom bi bozukluk olabilir diyor. bu nedenle spermi güçlendirici ilaçlar kullanıp doğal deneyelim dedi. bakalım inşallah Rabbim tedavisiz nasip eder

Bugün doktorum aradı. konuştuk biraz. biliyorsunuz 6 ay süreyle tüp bebek ilaçlarının etkisi devam ediyor. yumurtada embriyoda ve rahimde sıkıntı yoktu ama kromozom bi bozukluk olabilir diyor. bu nedenle spermi güçlendirici ilaçlar kullanıp doğal deneyelim dedi. bakalım inşallah Rabbim tedavisiz nasip eder

canım emin ol devam ediyor
kendini ruhunu özgür bırak. biz sadece tedavi süresince kendimizi kasmıyoruz kı yumurta gelişmeye başladığında sıkmaya başlıyoruz.
ben ıkı sene boyunca her reglımde ılk gun seller sular ağladım sonra reglinin besıncı gunu yumurta takıbıne başladım vs asılama yumurta takıbı derken her ay doktordaydım ve hep hüsran bı baktım ıkı seneın sonunda ben coktum
kılo aldım kendıme dıkkat etmeye başladım saclarım platın sarısıydı koyuya boyattım yanı hayatımı karartmaya başladım bunu doktorda farkettıkı bana bu yaz tatlını güzel gecır dınlen dedı ben tam bu rahatlıktayken kımyasal gecırdım ıste tekrar doktora gıttıgımde gel tup bebek deneyelim dedı ve ben ılacımı kullanıcam zaten elimden geleni yapıorum gerisi rabbımın dedım
ılaçlarımı güle oynaya yaptım gezdım bı cay ıcmeye dışarı çıktım arkadaşlarımla görüşmediğim kişilerle gorustum
ruhumun yesıllendıgını ıstedım ve bebegımı cok ıstedıgımı ama once ruhumun güzel olmasına ınadım gelmesı ıcın
inşallah bende sizlerde hayırlı sonuçlar alır bebişlerimiz tutunur bızlere ve kucaklarımıza gelırler

yani kuzununannesi kuzununannesi biraz kendini özgür bırak olmadı demek evrene yanlış mesaj göndermektir aynı zamanda çekim yasasını ve olumlamaları duymuşsunuzdur. hep oldu diye olumlama yapın

Çok sevindim canım benim ve çok haklısın özellikle tüp bebekte kalp atışını duymadan kimseye söylememek lazım ama dayanamayıp söylüyoruz :) değerin gayet güzel bence inşallahhh katlanarak artmaya devam eder :)

tatlım ben tedavımı kendi ailemden anneme babama kardeşime söyledim eşimde kendi annesine babasına ve bir de iki samimi arkadaşım var onlar biliyor. bir de sizler varsınız :)
suan çekirdek aile ve sizlerin bilmesi yeterli
cok acelecı olmanın bı faydası yok cunlku heyecanlandıkça karnımda kasılma oluo
trıbe gırıyorum
nasıl olsa bu kadar zaman bekledik beklemeye devam edecegız
her adım bıraz daha yaklaştırsın bızı mutluluklarımıza

Benim 5. Gün embriyosu idi 12. Gün 60 dı ve düşüktü zaten düzenli artmadı düşük oldu .. senin 3. Gün embriyosu için sonucun iyi bence .. ama bu bi gerçek önce kese ve kalp atışını duymak istiyor insan sonrada doğurana kdr inanmıyor .. oluyorsa yada olmuyorsada rabbimden geliyor elimizden geleni yapalım rabbim inş emeklerimizi boşa çıkarmaz

size bir sey itiraf edeyim tatlılar;

benim hikayem aslında baya uzun küçük yaşımda yaşadığım kötü seylerden sonra anca mutlu oluyorum. ilk evliliğimde infertilite yüzünden bu siteye 2008 yılında uye olmuştum v o zamanlar ılk tup bebek tedavımde sitenın 7/24 içindeydim çok ama çok üzüldüğüm zamanlarda oldu sitede okuduklarımdan

mesela bir topikteyiz degıl mı bebek bekleme ayı burda yüzlerce kışıyız ve bınlerce mesaj atıp gun gun takıp edıyoruz uzuntumuzu merakımızı
ben olumsuz sonucu verırken o zamanlar ıcın diorum insanlar hamileyim kızlar teytey mendil sallayan gülen adam ıkonları koyarlardı bir diğerinin üzüntüsünü düşünmeden onlar bana çok ıtıcı gelıyordu ve o durumlar artıkça sıteden uzaklaştım neyse o evlılıgım bıttı ve ıkıncı kez evlendim bu sefer sıteyı uye olarak takıp edıyor ama hıc yazmıyor soru sormuyordum 2014 yılında kımyasal yasayınca tekrar yazışmaya başladım ama yıne bıraktım sorularım bıtınce şimdi yıne başladım hep bu topikte yazışıyorum başka sayfalarıda nadır okuyorum hem kafamı karıştırıyorlar yazılanlar hemde dediğim o şuursuzca başkasını düşünmeden sevınme cumlelerını okumaktan rahatsız oluyorum. ben kendinden once başkası ıcın isteyenlerdeniz veya kendime paylaşmak için isteyenlerdenim.
çok sukur bu sayfada bu durum hıc olmadı
arkadaşlar benım kı olmadı sizinkiler olsun dedi hep gayet anlayışlı ve dualı.
rabbım gonlunuzun guzellıklerını yasatsın hepımıze.
hep zaman dıyorlar gelecek dıyorlar
gelecekte bır gun gelecek unutmayın
az sabır cok dua canlarım
inanın ki suan tuzun kuru sen değeri görmussun nasıl olsa demenız bıle yerıdır bunu bende başkalarının yazdıklarında cok duşundum ama tey tey ıkoncular ıcın
ama ben dun aksamdan beri degerımı yazıp yazmama konusunda cok duşundum diğer arkadaşlarımı uzer mıyım diye
sonra arkadaşlardan biri bugun 15 kasım başka arkadaşlarında test gunu yazdığını görünce saygımdan ve merakınızı gidermek için belki bekleyen arkadaşlara örnek olsun daha sonraları için yazmak istedim.

Cnm cok guzel yazmissi. kesinlikle sana katiliyorum pozitif dusunmenin gucune inananlardanim. hayirlisi ile gorucez pozitifleri. seninde degerlerin katlanir insallah cnm. Rabbim kucuk mucizeni saglilla kucagina aldirsin insallah. benimde test gunum yarin kendimi zor tutuyorum ama kararliyim gununden once yapmamaya

Back
X