2016 Kasım tüp bebek

Cnm cok guzel yazmissi. kesinlikle sana katiliyorum pozitif dusunmenin gucune inananlardanim. hayirlisi ile gorucez pozitifleri. seninde degerlerin katlanir insallah cnm. Rabbim kucuk mucizeni saglilla kucagina aldirsin insallah. benimde test gunum yarin kendimi zor tutuyorum ama kararliyim gununden once yapmamaya

merhaba canım inşallah sende de güzel değerler alırız lütfen haber ver. bende keşke dayansaydım dıorum sımdı ama dayanamadım.
doktoruma gondermıstım sonucu suan pozıtıf gözüküyor ama bunlar netıce degıl artısı gormelıyız ve en az %60 artması gerekiyor dedı.
yeni kan sulandırıcı ığne ekledi ve estrofemı sabah bır gece ıkı yaptı, corasprini kesti
cirone jele sabah aksam devam dedı
bakalım netıceler ne olacak
bu kan sulandırıcı ığne de olumsuz netıce alındığında reglıyı cok yoğun gecmesıne neden oluyor degıl mı?

Tüp bebeğe start verdik kızlar ignelere başlıyorum bugün inşallah bu sefer olur doktor yine rahim kalinlasabilir korkuyorum senden dedi donduracak bu sefer bklm heyecanla başladım yine kolay gelsin hepimize

merhaba canım inşallah sende de güzel değerler alırız lütfen haber ver. bende keşke dayansaydım dıorum sımdı ama dayanamadım.
doktoruma gondermıstım sonucu suan pozıtıf gözüküyor ama bunlar netıce degıl artısı gormelıyız ve en az %60 artması gerekiyor dedı.
yeni kan sulandırıcı ığne ekledi ve estrofemı sabah bır gece ıkı yaptı, corasprini kesti
bu kan sulandırıcı ığne de olumsuz netıce alındığında reglıyı cok yoğun gecmesıne neden oluyor degıl mı?
Insallah katliyacak cnm Rabbimin izniyle. daha once hic kan sulandirici kullanmadim bi fikrim yok o konuda cnm ama zaten regli oliyacagin icin bunu dert etmene gerek yok sonucta gobusun dolu. :anneadayı::halay:

Benim doktorum taze transfer yapmadığı için yarın dondurulmuş transferim var .. geçen ay yumurtalarım toplanmıştı. Beş gün sonra adet oldum ilk günden itibaren ilaçlar başladı estrafem coasprin vitaminler vs. Hatta ben tazeyi bilmiyorum nasıl oluyo Kalitesi iyiyse rahim de şuanda yorulmamış senin inşallah pozitif sonuç alırsın

Ins cnm hayirlisi ins hepimiz pozitif sonuclari alirirs.birde sizdede oldumu ben transfernoldufum gunmuydu tam hatirlamiiyorum yada ertesi gun cok hastalandim vucudumun hertatafi agriyordu yataktan kalkamamistim

Valla cok kararsizim tekrardan negatif sonucu olmaktan cok korkuyorum cabalarimin bosa gitmesinden bu ay yada oteki aya dusunuyorum hayirlisiyla
Öyle düşünme şimdiden olumsuz olma. Neden olmasin ki Rabbim isterse. Cesaretini topla bismillah deyip başla dediğin gibi hayırlısı ile olur inşallah

Back
X