Canım hakkında hayırlısı dua et belki Rabbim kendiliğinden verirKizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hakkında hayırlısı dua et belki Rabbim kendiliğinden verirKizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Hayırlisi kardeşim zor ama duani eksik etme duamdasin insOlmadı kızlar tahlıl verdim değerim yine çok az arttı doktorla konuştum sağlıklı değil dedi üç dört güne kendiliğinden düşer dedi
Kizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Kizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Cnm hayirlisi olsun.Kizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Güzel haber verde sevinelim canım yaaaCanım bekliyorum iki gün sonra yine test yapacam ama ilaçları bıraktım sadece sağlıklıysa zaten kendiliğinden yükselir degılse doktor adet olursun dedi
Cnım gecmiş olsunKizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Canım hosgeldınSlm kizlar mayis ayindan beri ilk defa giriyorum tup bebek konusuna.En son mayis ayinda ilk tup bebegimi yaptirdik ama sonuf malesef negatif bunalimlar fln filandi anca bakmak istedim..Allah hepimisin yardimcisi olsun ve en kisa zamanda ins hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere.Simdi iki tane donmus embryom var tekrar denemek istiyorum adetim yaklasti ama biryanda korkuyorum yine negatif olucak olmucak diye bi istiyorum denemek bi istemiyorum yoruldum artik cunku oncedende asilama denemistim 4 defa fln.Benim sizlere sorum donmus embriyoda nasil oluyor tedavi sureci beni bilgilendirebilirmisinz ?
Allahım hayırlısı neyse onu vermıstır. Olmadıysa da hayırlısı buymuş dıyecegız. En kısa surede kendını toparlayıp devam etmenı umut edıyorum.Kizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Tatlim senib yasin daha cok genc ilki olmus ikincide olur Allah buyuk Rabbim saglikla aldirsin kucagina ins.Şimdi yattım her negatif sonucumda oldugu gibi yatacam uyuyacam yeni bi gune uyanacam ve hersey gececek. Rabbim umudumuzu kaybetmemize izin vermesin. Benim tup bebek tedavim bitti ama Allahtan umit kesilmez o ol derse olur. Selametle
Canım hosgeldın
Mayısta benım de denemem olmustu mayıs topiğinde gorusmusuzdur belkıde. Benım pozitif olmustu ama kanama oldu sonrasında alındı malesef. Benım 4. Denememde ılk kez olumlu olmuştu. Sımdı 5. Denememdeyım gun sayıyorum.
Daha once dondurulmuş transferı yasamadım ama sanıyorum yumurtalıkları baskılayıp rahmi hazırlıyorlar ılaclarla. Sonra da dırek transfer oluyorsun kolay süreç yanı. Dondurulmysların 5. Gun mu ? Kalıtelerı Nasıl ? Umarım hersey güzel olur umutsuz olma ben 40 yasına geldım artık hersey daha zor oluyor. Zamanı ıyı degerlendırmek lazım..
Valla burda da doktordan doktora degısıyor ben İzmir de yım. 5. Denememde 3. Merkezdeyim. Doktorların ağzından kerpetenle alıyoruz kelimeleri. Ben transferimi oldum cmt test gününü bekliyorum bakalımBilmem cnm belkide yazmisizdir birbirmize ama simdi hatirlayamadimBenim dondurulmus embriyom 3.gun embriyosu ve kalitesi cok iyi dediler ben yurt disindayim pek anlamadim burdakilerin yaptiklarindan Turkiyede daha guzel bilgileniriyorlar insanlari.Ins hepimiz icin hersey guzel olur senin bidahaki denemen nezaman ? ve nerede tedavi oluyorsun
Valla burda da doktordan doktora degısıyor ben İzmir de yım. 5. Denememde 3. Merkezdeyim. Doktorların ağzından kerpetenle alıyoruz kelimeleri. Ben transferimi oldum cmt test gününü bekliyorum bakalım![]()
Çok şükür bir evladın var canım ona sıkıca sarıl unuttursun sana herşeyi ama herşeyi rabbim en yakın zamanda bize de evlat kokusu tattırsınŞimdi yattım her negatif sonucumda oldugu gibi yatacam uyuyacam yeni bi gune uyanacam ve hersey gececek. Rabbim umudumuzu kaybetmemize izin vermesin. Benim tup bebek tedavim bitti ama Allahtan umit kesilmez o ol derse olur. Selametle
Canım hayırlısı buymuş belkide en kısa zamanda kendiliğinden kalacaksın hamile senin kaçıncı denemeydi ilk miydiCanım hakkında hayırlısı dua et belki Rabbim kendiliğinden verir
Uzulme cnm ya sizleeri boylee gordukce tuppbebege guvenim kaalmadiKizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
izmirdeyim deyince merak ettim canim hangi merkezde tedavi oluyorsun?Valla burda da doktordan doktora degısıyor ben İzmir de yım. 5. Denememde 3. Merkezdeyim. Doktorların ağzından kerpetenle alıyoruz kelimeleri. Ben transferimi oldum cmt test gününü bekliyorum bakalım![]()