Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ne kadar hassassin.yazını okurken gözlerim doldu.ınsallah pozitiftir senin.kaç çıktı sonuç merak ettim.pozitifse ınsallah katlanarak devam eder ve kucağına alirsin
Bende simdi geldim opudan 10 adet yumos toplandi hakkimizda hayirlisi .
Insallah canim bizimde sıkıntımız 3.gunden sonra bolunmuyor embriyolar ins bu sefer 5. Gune gider hersey iyi olur.gecen sefer her gun aramistim ama busefer sadece yarin ararim dollenme olup olmadigini ogrenmek icin.hadı bakalım allahın izini ile hepsi bi güzel dollensın
benı yumurta toplamının ertesı gun arayıp bunlar dollendı bız muhtemelen ucuncu gun transferı yapıcaz sen burda hazır ol dedıler
pekı yarın arayacak mısnız dedım bölünme devam edıyor mu dıye sorduğumda her gun bakmayacağız bolunmelerıne onları ıkıde bır çıkartıp hava ıle temas ettirmek ıstemıyorum bu yarar degıl zarar dedı
transfer gunu bakıcaz ve kac tane transfer edecegımıze demıslerdı
yanı arkadaşlar merkezden her gun haber gelmesını beklemeyın
bence en guzelı de bu
Sisli memorialdehangı merkezde yaptırıyorsunuz
Insallah hakkimizda hayirlisi olsun.çok beğenilen bir yer orasıda hayırlıs olsun tatlım
bende acıbadem fulyada
Ayhh çok heyecanliyim ben :) 3.denemem çünkü: (Aynı durumdayız iğne kullanıyorum toplamında da donduracak ocak gibi transfer
Hayırlısı hadi canım. Donduruldu mu seninkiler yoksa bugünlerde transferin mi var?Benim transfer olmadı canım, yumurtalar cumartesi toplandı
Yok kuzum taze sıpalarHayırlısı hadi canım. Donduruldu mu seninkiler yoksa bugünlerde transferin mi var?
Ayhh o sıpalar bi tutunsunlar sağlıkla bi dogsunlar inşallah: ) dövmek lazım onları iyice bi bizi böyle strese soktukları için: ) hayırlısı olsun canım. Benim 3.deneme olacak ilk ikisi de dondurulmuştu. Bu sefer taze istiyorum ama doktor donduracaz dedi bakalım bi toplansin da yumuşlar. Senin kaç embriyon var kaliteleri nasıl ? Bir de benim daha o stresim var kaçı dollenecek falan filanYok kuzum taze sıpalarperşembe transfer var hayırlısıyla inşallah. Aklımda binbir soru merak içinde bekliyorum ben de
Kaç sıpan oldu canımYok kuzum taze sıpalarperşembe transfer var hayırlısıyla inşallah. Aklımda binbir soru merak içinde bekliyorum ben de
Hoşgeldin canım hayırlı olsunKızlar bende kasım tüp annelerinden olcam inşallah trasnferim oldu gün bekliyorum şimdi :)
Canım donmuş taze fark etmez, hayırlısıysa gelsinler de. Beş embriyo var canım, 5. Gün embriyosu olarak transfer olacak inşallah. En son dün bilgi aldık, hemşire her şey yolunda gayet sağlıklılar dedi. On yumurta döllendi, ilk başta altı embriyo vardı, şimdi beş kaldılar. Ben de öncesinde iki aşılama denedim. Olmadı malesef, şimdi umut bağlamamaya çalışıyorum, Rabbim ol derse olur inşallah... Şimdi de bir yanım pozitif düşünüyor, diğer yanım sus otur yerinde diyorAyhh o sıpalar bi tutunsunlar sağlıkla bi dogsunlar inşallah: ) dövmek lazım onları iyice bi bizi böyle strese soktukları için: ) hayırlısı olsun canım. Benim 3.deneme olacak ilk ikisi de dondurulmuştu. Bu sefer taze istiyorum ama doktor donduracaz dedi bakalım bi toplansin da yumuşlar. Senin kaç embriyon var kaliteleri nasıl ? Bir de benim daha o stresim var kaçı dollenecek falan filan
amin inşallah hepimizinkiler :)Hoşgeldin canım hayırlı olsun![]()
Maşallah canım hepsi 1.kalite ise maşallah güzel.Canım donmuş taze fark etmez, hayırlısıysa gelsinler de. Beş embriyo var canım, 5. Gün embriyosu olarak transfer olacak inşallah. En son dün bilgi aldık, hemşire her şey yolunda gayet sağlıklılar dedi. On yumurta döllendi, ilk başta altı embriyo vardı, şimdi beş kaldılar. Ben de öncesinde iki aşılama denedim. Olmadı malesef, şimdi umut bağlamamaya çalışıyorum, Rabbim ol derse olur inşallah... Şimdi de bir yanım pozitif düşünüyor, diğer yanım sus otur yerinde diyor![]()