- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
B-hcg 1.20 malesef .. Moralde eksilerde..
Uzgunum pozitif bi haber vermek isterdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B-hcg 1.20 malesef .. Moralde eksilerde..
Allah sağlık güç versin denemekten vazgecmeB-hcg 1.20 malesef .. Moralde eksilerde..
Hadi hayırlı olsun test tarihin benden bir gün sonra...ya bi de burda liste yok muKizlar 1 adet 5. Gun orta kalite embriyo transfer ettiler .hakkimizda hayirlisi
Saol canim liste vardi aslinda noldu sonra bilmiyorumHadi hayırlı olsun test tarihin benden bir gün sonra...ya bi de burda liste yok mu
Liste birinci sayfada canımHadi hayırlı olsun test tarihin benden bir gün sonra...ya bi de burda liste yok mu
Aslında sürekli guncel olsa diyecem ama burda hamile olan olmayan kaçıyor galiba bizim mart topigi hala devam ediyor mesela -Saol canim liste vardi aslinda noldu sonra bilmiyorum
Kasım ayında tüp bebeğe başlıcam Allahın izniyle. Benim gibi Tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar birbirimize moral olalım yardımcı olalım sevgiler.
KASIM LİSTEMİZ
@elamiray yaş (32)sonuç: 13 kasım
@ozelif35 yaş. Sonuç:15 kasım@kuzununannesi yaş (28) sonuç:15 kasım
@Bordosiyah44 (yaş) Sonuç:15 kasım@shelaa yaş (30)sonuç: 15 kasım
@sea2112 yaş (32) sonuç:15 kasım
@hepyek-34 yaş(40) sonuç: 16 kasım@meneksemelifim yaş(35) sonuç:17kasım
@One of the twist (yaş) sonuç:18kasım@sarim7559 yaş(32) sonuç:20 kasım
@catncat yaş(42) sonuç:20 kasım
@ebos yaş(40) sonuç:20 kasım
@Istanbulca yaş (35)sonuç: 21 kasım
@vet_hek yaş (29)sonuç:21 kasım@bedirdolunay yaş(31) sonuç:21 kasım
@Tc tuba yaş(25) sonuç:22 kasım
@zeynep bal yaş(27) sonuç:24 kasım@EdAaaAaaAA yaş(24)
Canım çok paylaşmıyolar ayrıntılı zaten orta kalite benimde ne durumdasın şuanKizlar ya benim doktorum ne embriyonun kalitesinden bahsetti ne tutup tutmama ihtimalinden bahsetti kac gun sonra teste gidecemi bile belirtmediler sonradan ilaclarla ilgili arayinca "test gunune kadar kullan "dedi bende test gunu ne zaman deyince "11 gun sonra "dedi transfer sirasinda ben sordum embriyonun kalitesini" eh iste orta seker "dedi bide bu ayin 10 nda opu oldum 12 de transfer herkes 3 .gun veya 5.gun embriyosu transfer edilirken bana ni ye iki gunluk transfer edildi aceba emriyodan pek umitli degildide yada 3.gune kalirsa bolunmeyip daha kotuye gitmeden bi an once transferi yapalim mi dedi aceba.
( esim azosperm oldugu icin 18 yumurta dan sadece 2 si dollendi o da pek kaliteli degildi)
ondan mi benle hic bisiy paylasmadi ki
Offf cok uzattim ama toparlayamadim
29 yas canim sonucta 29 kasim da inssCanım yaş kaç sonucun ne zaman yazayım listeye hayırlı ugurlu olsun inşallah
Oyle tabi canim benim rezerv az ve kalite dusuk 2. Denemede 1 yumurtamiz 5. Gune geldi bugun embriyolog blasta adim atmis ama tam blast olamamis bi embriyo dedi cok iyi olupta tutmayanda var kotu kalitr olup tutanda cok dedi nasibimizde varsa olucak inss.Selam canım tutacaksa Kismette varsa her türlü tutuyor 11 ayda bu 4.cu transfErim hep ikişer kaliteli embio koydular hiç bir sorun yok diyorlar ama tutmadı bugün 4 cu transferin 9cu gunu hiç istemiyorum 12 ci günün gelmesini ve 3 kaliteli embio koyuldu![]()
İnşallah canım tutar rahat ol sakin ol dua et bol bolSelam canım tutacaksa Kismette varsa her türlü tutuyor 11 ayda bu 4.cu transfErim hep ikişer kaliteli embio koydular hiç bir sorun yok diyorlar ama tutmadı bugün 4 cu transferin 9cu gunu hiç istemiyorum 12 ci günün gelmesini ve 3 kaliteli embio koyuldu![]()
Canım senin son durumun neEki Görüntüle 1914289 5.gün transferi olanlar gün gün emriyo nun nasıl zaman geçirdiği var burda![]()
Sağol canım allah razı olsun hepimizin muradını versin Cenabı allahımİnşallah canım tutar rahat ol sakin ol dua et bol bol![]()