2016 Kasım tüp bebek

Kasım ayında tüp bebeğe başlıcam Allahın izniyle. Benim gibi Tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar birbirimize moral olalım yardımcı olalım sevgiler :KK200:.
KASIM LİSTEMİZ :anneadayı:

@elamiray yaş (32)sonuç: 13 kasım:nazar:

@ozelif35 yaş. Sonuç:15 kasım:nazar: @kuzununannesi yaş (28) sonuç:15 kasım:nazar:
@Bordosiyah44 (yaş) Sonuç:15 kasım:nazar: @shelaa yaş (30)sonuç: 15 kasım:nazar:
@sea2112 yaş (32) sonuç:15 kasım:anneadayı::nazar:

@hepyek-34 yaş(40) sonuç: 16 kasım:anneadayı::nazar:@meneksemelifim yaş(35) sonuç:17kasım:nazar:
@One of the twist (yaş) sonuç:18kasım:nazar:@sarim7559 yaş(32) sonuç:20 kasım :nazar:@catncat yaş(42) sonuç:20 kasım:nazar:
@ebos yaş(40) sonuç:20 kasım:nazar:
@Istanbulca yaş (35)sonuç: 21 kasım:anneadayı::nazar:
@vet_hek yaş (29)sonuç:21 kasım:nazar:@bedirdolunay yaş(31) sonuç:21 kasım:nazar:
@Tc tuba yaş(25) sonuç:22 kasım :nazar:
@zeynep bal yaş(27) sonuç:24 kasım:nazar:@EdAaaAaaAA yaş(24)​

Kizlar ya benim doktorum ne embriyonun kalitesinden bahsetti ne tutup tutmama ihtimalinden bahsetti kac gun sonra teste gidecemi bile belirtmediler sonradan ilaclarla ilgili arayinca "test gunune kadar kullan "dedi bende test gunu ne zaman deyince "11 gun sonra "dedi transfer sirasinda ben sordum embriyonun kalitesini" eh iste orta seker "dedi bide bu ayin 10 nda opu oldum 12 de transfer herkes 3 .gun veya 5.gun embriyosu transfer edilirken bana ni ye iki gunluk transfer edildi aceba emriyodan pek umitli degildide yada 3.gune kalirsa bolunmeyip daha kotuye gitmeden bi an once transferi yapalim mi dedi aceba.
( esim azosperm oldugu icin 18 yumurta dan sadece 2 si dollendi o da pek kaliteli degildi)
ondan mi benle hic bisiy paylasmadi ki
Offf cok uzattim ama toparlayamadim
Canım çok paylaşmıyolar ayrıntılı zaten orta kalite benimde ne durumdasın şuan

Selam canım tutacaksa Kismette varsa her türlü tutuyor 11 ayda bu 4.cu transfErim hep ikişer kaliteli embio koydular hiç bir sorun yok diyorlar ama tutmadı bugün 4 cu transferin 9cu gunu hiç istemiyorum 12 ci günün gelmesini ve 3 kaliteli embio koyuldu:KK17::KK17:

Selam canım tutacaksa Kismette varsa her türlü tutuyor 11 ayda bu 4.cu transfErim hep ikişer kaliteli embio koydular hiç bir sorun yok diyorlar ama tutmadı bugün 4 cu transferin 9cu gunu hiç istemiyorum 12 ci günün gelmesini ve 3 kaliteli embio koyuldu:KK17::KK17:
Oyle tabi canim benim rezerv az ve kalite dusuk 2. Denemede 1 yumurtamiz 5. Gune geldi bugun embriyolog blasta adim atmis ama tam blast olamamis bi embriyo dedi cok iyi olupta tutmayanda var kotu kalitr olup tutanda cok dedi nasibimizde varsa olucak inss.

Screenshot_2016-11-09-17-28-40-1.webp 5.gün transferi olanlar gün gün emriyo nun nasıl zaman geçirdiği var burda:KK17:

İnşallah canım tutar rahat ol sakin ol dua et bol bol :dua:

Back
X