2016 Kasım tüp bebek

dün transferim oldu
1 saat yatırıp hadi gidebilirsin dediler
saat 1 de oldu 2 de çıktım eve gittim yattım bu sabah işe geldim işim oturarak ağır değil
doktorum ve oradakiler hoplayıp zıplama normal hayatına devam et dediler
ama burada 10 gün yataktan kalkmayanları okuyunca hangisi doğru bilemedim
Kendini yormadan normal hauatina devam et ama keske ilk iki gun izin alsaydin isten. ilk iki gun onemli demisti doktorum sonrasinda kan akisi icin hareket sart zaten hayirli olsun yedavin Rabbim guzel sonuclar aldirsin insallah.

benım hala ağrım var
ılk zamanlarda kasık ağrısı mı yumurta toplama agrısımı yoksa vajına gıırısı açtıkları ördek ağzının mı yarattığı agrı anlayamadım sonuçta bı suru ıslem goruyoruz
benım reglımın gectıgı günden berı kasık ağrım var sankı her an reglı olcakmısım gıbı
o yüzden hep tedirginim
Gebelik haftani neye gore hesapladin cnm ya benim kafam karisik bu konuda son regline goremi transfer tarihine gore mi

10 günm beklym işte ama tutmadı sanrsam ıdrar testleri negatif cktı gerçi ben alstm artk uzulmym
Idrar testine takilma benim kan verdigim gun sonucu bekleyene kadar bide idrar testi yapayim dedim. kocaman bi tek cizgiydi agla agla kan sonucu cikti . sonuc pozitif cok sukur idrar cok aldatiyor.

Kızlar ben iğneden dolayı hep yüzüstü yatıyorum ki başta türlü yatamıyorum :/
Herkes nasıl bu arada negatif sonuçlar gördüm canım sıkıldı hakkımızda hayırlısı herşeyin bir zamanı var Rabbim sabır versin... yakın zamanda test yaptıracak var mı ?
6. Gündeyim :))) ne heyecanlı bi süreç ya :) içim içime sığmıyo bi yandan da korkuyorummm :)
Test tarihim 1 Aralık ama biz cumartesi günü test yaptırıcaz :)
Peki bi sorum daha var sabah idrar testi yaptırıp mı kan versem yoksa direk mi kan versem
10. Gün idrar da çıkar mı ? 5. Gün embriyosu
Açıkçası negatifse kandan öğrenmek istemiyorum :KK43:

Kızlar benim dün rahim kalınlığı 12 ml di 3 gün önce 8.8 di hızlı kalinladiyor galiba yarın yine kontrol var cuma opu pazartesi transfer. doktor geçen sefer son kontrolde 14ml yazmış ve tutmadı rahim fazla kalinlasmis demişti bu sefer ısrarla diyorum yine mi hızlı diye transfer yapicam düzgün görünüyor diyor. dondurması için ısrarcı olayım mi sizce transfere kadar daha da kalinlasir bu

Kizlar transferin 2. Gunu bugun belirti aramak sacma ama sanki adet olucakmisim gibi karnimda bi agri oluyo arada sizdede varmi ?

Kızlar bugün transferinin 6 günü dun dayanamadım test yapmıştım pozitif çıkmıştı bugün yaptım negatif çıktı neden olabilir ya moralin bozuldu tutmadı galiba

Canım ya daysnamad

Kizimda 5. gün çıkmıştı o yüzden dedim varsa çıkıyor diye ve çıktı da çok sevindim ama simdi bugün çıkmadı çok uzgunum
Marka aynimiydi testte birde transfer sonrası gonaprptly tarzı catlatma iğnesi yaptinnmi onun etkisiyle pozitif çıktıysa etkisi geçmiş de olabilir ve erken zaten test yapip zehir etmeyin günleri bende öyle yapmıştım ikincide yapmicam kanda girene kadar

Kızlar ben iğneden dolayı hep yüzüstü yatıyorum ki başta türlü yatamıyorum :/
Herkes nasıl bu arada negatif sonuçlar gördüm canım sıkıldı hakkımızda hayırlısı herşeyin bir zamanı var Rabbim sabır versin... yakın zamanda test yaptıracak var mı ?
6. Gündeyim :))) ne heyecanlı bi süreç ya :) içim içime sığmıyo bi yandan da korkuyorummm :)
Test tarihim 1 Aralık ama biz cumartesi günü test yaptırıcaz :)
Peki bi sorum daha var sabah idrar testi yaptırıp mı kan versem yoksa direk mi kan versem
10. Gün idrar da çıkar mı ? 5. Gün embriyosu
Açıkçası negatifse kandan öğrenmek istemiyorum :KK43:
Çıkar canım ben 9. Gün yapmıştım idrar da çıkmıştı inşallah güzel haberler aliriz benim de cumartesi test gunum

• Beğen
Reactions: zkd
Marka aynimiydi testte birde transfer sonrası gonaprptly tarzı catlatma iğnesi yaptinnmi onun etkisiyle pozitif çıktıysa etkisi geçmiş de olabilir ve erken zaten test yapip zehir etmeyin günleri bende öyle yapmıştım ikincide yapmicam kanda girene kadar
Aynı marka canım birde transferin 3 günü lucrin yapmıştım acaba onun etkisimiydi ama lucrin HCG içermiyor diye biliyorum hayırlısı artik

Aynı marka canım birde transferin 3 günü lucrin yapmıştım acaba onun etkisimiydi ama lucrin HCG içermiyor diye biliyorum hayırlısı artik
Testler çok yaniltmisti beni onları takma artık da yapma test gününü bekle inşallah olumlu sonuç alırsın

Back
X