- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
İnşallah hayra isarettirSabah uyandığımda tere batmış oluyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayra isarettirSabah uyandığımda tere batmış oluyorum :)
Ya valla ateş basıyo terliyorum inceden bende çareyi üstümü çıkarmakta buluyorum bu sayede grip olmazsak iyidirHayırlı olsun evet özellikle geceleri sıcak basmasından uyuyamiyorum
Ay dikkat et bende öyle çıkardım bi kez atlet le yattım ama sonra pişman oldum hasta olsak ilaç icemeyizYa valla ateş basıyo terliyorum inceden bende çareyi üstümü çıkarmakta buluyorum bu sayede grip olmazsak iyidir![]()
Ya bu şekilde yatmam ama evde otururken çıkartıyorum gündü değilde gece daha çok oluyo akşam olduğundaAy dikkat et bende öyle çıkardım bi kez atlet le yattım ama sonra pişman oldum hasta olsak ilaç icemeyiz
Menapozlu kadınlar gibiyizYa bu şekilde yatmam ama evde otururken çıkartıyorum gündü değilde gece daha çok oluyo akşam olduğundaannem gibi oldum
![]()
Ya iyiye mi işaret acaba bu yaMenapozlu kadınlar gibiyiz![]()
BilmiyorumYa iyiye mi işaret acaba bu ya![]()
İnşallah oyledr cnmIdrar testine takilma benim kan verdigim gun sonucu bekleyene kadar bide idrar testi yapayim dedim. kocaman bi tek cizgiydi agla agla kan sonucu cikti . sonuc pozitif cok sukur idrar cok aldatiyor.
O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki her şey olabilir :)İnşallah hayra isarettir
Doktorun neden 5. Gün diye ısrarcı ki tatlım bence 3. Gün dondurulsa daha iyi olur sankiArkadaşlar bugün hastaneden aradılar embriyolarım 3.gune ulasmış gelişimlerini takip edeceklerini söylediler. Ama ben cok korkuyorum. Teseyle elde edilen ve morfolojisi bozuk spermle 5. Gune gitmek riskli midir acaba? Herşey olacağina varır ama bu durumda erken dondurmak daha iyimidir bilgisi tecrübesi olan var mı?
Kafana takma benceArkadaşlar bugün hastaneden aradılar embriyolarım 3.gune ulasmış gelişimlerini takip edeceklerini söylediler. Ama ben cok korkuyorum. Teseyle elde edilen ve morfolojisi bozuk spermle 5. Gune gitmek riskli midir acaba? Herşey olacağina varır ama bu durumda erken dondurmak daha iyimidir bilgisi tecrübesi olan var mı?
Canım senin pozitif devam ediyor inş değilmi?İnşallah oyledr cnm
Bence de erken yaptirirsan bu sefer gün aşırı kan vermek zorunda kalacaksın ve kolların delik deşik olacak gerek yok2. günüm
10. günden önce testin bir anlamı yok dedi akşam doktorum