2016 Kasım tüp bebek

Ay dikkat et bende öyle çıkardım bi kez atlet le yattım ama sonra pişman oldum hasta olsak ilaç icemeyiz
Ya bu şekilde yatmam ama evde otururken çıkartıyorum gündü değilde gece daha çok oluyo akşam olduğunda :21: annem gibi oldum :D

Arkadaşlar bugün hastaneden aradılar embriyolarım 3.gune ulasmış gelişimlerini takip edeceklerini söylediler. Ama ben cok korkuyorum. Teseyle elde edilen ve morfolojisi bozuk spermle 5. Gune gitmek riskli midir acaba? Herşey olacağina varır ama bu durumda erken dondurmak daha iyimidir bilgisi tecrübesi olan var mı?

• Beğen
Reactions: zkd
Arkadaşlar bugün hastaneden aradılar embriyolarım 3.gune ulasmış gelişimlerini takip edeceklerini söylediler. Ama ben cok korkuyorum. Teseyle elde edilen ve morfolojisi bozuk spermle 5. Gune gitmek riskli midir acaba? Herşey olacağina varır ama bu durumda erken dondurmak daha iyimidir bilgisi tecrübesi olan var mı?
Doktorun neden 5. Gün diye ısrarcı ki tatlım bence 3. Gün dondurulsa daha iyi olur sanki

Slm kızlar bende bugün novaart başladım dün Mehmet erdem ilaçlarını aldım bugün basliycam inşallah nasip olur bana da Mehmet erdem giden var mı aranızda ?

Kafana takma bence
Şuana kadarki gelişimleri süperki 5.güne gidecekler
Aklına takılan çok soru varsa ara merkezini embriyoloğa bağlan onlar en açıklayıcı dille anlatıyorlar
Sormak bilmek öğrenmek hakkın çünkü tese işlemi ile çok daha zor oluyor süreç
Bizde aynı işlemlerden geçtik.

Hamile olan arkadaşlar hamilelik belirtilerin de göğüs usunda kaşıntı oldu mu

Ben il defa yaptırıyor um ve çok korkuyorum olmazsa diye inşallah Rabbim nasip eder bizlere isteyen herkese inşallah...

Back
X