Saolasın Eşim almış canım ucuzlardan inşallah sonucun güzel olur güzel haber verHayırlı olsun canım gözün aydın. Ne marka test yaptın bende ondan alayim 10. Gün hastaneye cesaretim yok
İnş cnm. Darısı hepimizin başına.Saolasın Eşim almış canım ucuzlardan inşallah sonucun güzel olur güzel haber ver
Hadi canımhayırlısı olsun inşallah iyi haberlerle gelirsinMerhabalar bende sizleri takip ediyordum.ancak yazma oldu benimde bu 2. Tüp bebek 12 gün idrar testinde silikte olsa çizgiyi gördüm yarın kan tahlili var inş güzel haberler duymayi nasip eder. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dualarim sizlerle
Gününde yaptir bence uğraşma bi dahaCanımm Çarşamba günümde yarınmı yaptırsam yoksa çarşamba günündemi
Hayırlı olsun ohhh ne güzel kasım ayının son günlerinde hep mutlu oluyoruzMerhabalar bende sizleri takip ediyordum.ancak yazma oldu benimde bu 2. Tüp bebek 12 gün idrar testinde silikte olsa çizgiyi gördüm yarın kan tahlili var inş güzel haberler duymayi nasip eder. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dualarim sizlerle
Yarın arayım merkezi diyorum aynen canım bi gün kaldı zatenGününde yaptir bence uğraşma bi daha
Teşekkürler canımm benim
şimdi mesajı okuyunca gözlerim doldu kalbimden geçenleri yazmışsın resmen.. iyi ki varsınız kızlar güzel haberlere uyanalım.Hepinizden allah razı olsun iyiki tanıştık 1 ay boyunca birbirimize elimizden geldiği kadar yardımcı destek olduk, böyle devam ederiz inşallah hep. hepiniz gönlü güzel anne adaylarısınız .. gönlünüzdeki hayalinizdeki herşey gerçek olsun inşallah
Merhaba hoş geldin canım korkma ama heyecan normal zaten. Aslında güzel tatlı bi heyecan. İnşallah olacak bu sefer de ve olur inşallah: )Kızlar benimde 2.denemem olacak inşaAllah bu sefer başka daha çok heyecanlı daha çok korkuyorum
Hoşbuldum ağzın bal yesindoldurulmuş embriyolarim var bu kez daha kolay olacak hersey inşallah regl olmayı bekliyorum eli kulagindadir ama stresten kaç gün geçti bu arada ben İstanbul dan sizler nerelerdenMerhaba hoş geldin canım korkma ama heyecan normal zaten. Aslında güzel tatlı bi heyecan. İnşallah olacak bu sefer de ve olur inşallah: )
Sabah ornek vericek esim. Doktorum bi bakalim dondurulamayacak gibi olursa donus tarihini degistiricen fresh olmasi gerekebilir dedi. Biraz tedirginim aslinda dondurulunca sanki sanaim azalicak gibi geliyor ama vardir bi bildikleri herhalde. Sen nerde tesavi oluyorsun ?Evet gelsin bir an önceEşimizde gelememe durumu vardı. Ve azosperm olduğu için hemen donduruldu. Ama yumuşlar toplanırken geldiği için fresh aldılar eğer bulunamasaydı tese ameliyatı olacaktı. Eğer sizin böyle bir probleminiz yoksa ve dondurulma işlemi yapıldıysa eşinizin dönmesinin problemi yok. Ben mecbur transfere tek gidicem :/ tam Veli toplantısına denk geliyor çünkü Hakkımızda hayırlısı olsun tüm isteyenlerin gönlüne göre versin
Benm d.bakir canım. Benim de dondurulmuş olacak üçüncü denemem bu. İlki olmadı ikincisi düşük. Bu sefer tutturacam inşallah :) ben başladım estrofeme. Aralik 10 gibi falan transfer olacak bi aksilik çıkmazsa ama benim düşükten.sonra adetlerim duzensizlesti çok. O kadar ki bi iki ay adetten bi hafta sonra yine leke geliyordu falan. Sanki bu sefer de öyle olacak gibi. Transfer ertelenecek diye hissediyorum. Gerçi Rabbim hayırlısıni versin diyoruz hep. Bi iki ay geç erken farketmez olsun da bu sefer hayırlısı ile. Istanbul'u düşünüyorduk biz de ilk ikisi olmayınca ama eşim git gel zor olur dedi. Nerde tedavin canım?Hoşbuldum ağzın bal yesindoldurulmuş embriyolarim var bu kez daha kolay olacak hersey inşallah regl olmayı bekliyorum eli kulagindadir ama stresten kaç gün geçti bu arada ben İstanbul dan sizler nerelerden
Tatlm düşükten sonra adetlerim düzensizleşti demişsin bende geçen ay ilk tedavinin sonucunda düşük yaptım adet olmayı bekliyorum ama 4 5 gündür leke geliyor kanama olmadı sancı vuruyor bugün kesin olur diyorum olmuyor sende de oldu muBenm d.bakir canım. Benim de dondurulmuş olacak üçüncü denemem bu. İlki olmadı ikincisi düşük. Bu sefer tutturacam inşallah :) ben başladım estrofeme. Aralik 10 gibi falan transfer olacak bi aksilik çıkmazsa ama benim düşükten.sonra adetlerim duzensizlesti çok. O kadar ki bi iki ay adetten bi hafta sonra yine leke geliyordu falan. Sanki bu sefer de öyle olacak gibi. Transfer ertelenecek diye hissediyorum. Gerçi Rabbim hayırlısıni versin diyoruz hep. Bi iki ay geç erken farketmez olsun da bu sefer hayırlısı ile. Istanbul'u düşünüyorduk biz de ilk ikisi olmayınca ama eşim git gel zor olur dedi. Nerde tedavin canım?
Benm d.bakir canım. Benim de dondurulmuş olacak üçüncü denemem bu. İlki olmadı ikincisi düşük. Bu sefer tutturacam inşallah :) ben başladım estrofeme. Aralik 10 gibi falan transfer olacak bi aksilik çıkmazsa ama benim düşükten.sonra adetlerim duzensizlesti çok. O kadar ki bi iki ay adetten bi hafta sonra yine leke geliyordu falan. Sanki bu sefer de öyle olacak gibi. Transfer ertelenecek diye hissediyorum. Gerçi Rabbim hayırlısıni versin diyoruz hep. Bi iki ay geç erken farketmez olsun da bu sefer hayırlısı ile. Istanbul'u düşünüyorduk biz de ilk ikisi olmayınca ama eşim git gel zor olur dedi. Nerde tedavin canım?
Ben Fulya Acıbadem de tedavi görüyorum tahmini benimde Aralık 10 u bulur transfer diye düşünüyorum bakalım herseyin hayırlısı Rabbim bu sefer elimizi bos cevirmez inşallahBenm d.bakir canım. Benim de dondurulmuş olacak üçüncü denemem bu. İlki olmadı ikincisi düşük. Bu sefer tutturacam inşallah :) ben başladım estrofeme. Aralik 10 gibi falan transfer olacak bi aksilik çıkmazsa ama benim düşükten.sonra adetlerim duzensizlesti çok. O kadar ki bi iki ay adetten bi hafta sonra yine leke geliyordu falan. Sanki bu sefer de öyle olacak gibi. Transfer ertelenecek diye hissediyorum. Gerçi Rabbim hayırlısıni versin diyoruz hep. Bi iki ay geç erken farketmez olsun da bu sefer hayırlısı ile. Istanbul'u düşünüyorduk biz de ilk ikisi olmayınca ama eşim git gel zor olur dedi. Nerde tedavin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?