2016 Kasım tüp bebek

Amin canım saolll

ne kadar sürdü kanaman

İlk denememiz cnm ama yine de 5. Gune bekletmişler Aslı'nda boyle bir durumda taze transfer mi
Yapılsaydı diyor insan dondurulmuş şansı daha yüksek diyenler var fkt taze de cok olumlu alan kişiler var arkadaslar sizin Nasıl oldu taze mi blast embriyo mu oldu

Canim bende bir kizim olursa adini asya koymak istiyordum hesabimi bu sebepten bu isimle aldim ama 1.denememden bir oglum oldu sonra ona kardes istedim 2.denemem negatif oldu simdi 3. Denememi tekrar sahin beyde yapicaz.valla canim tup bebek basari orani %50 60 civari bizim hersey yolunda gitti ama sonuc negatifti kismet degilmis demekki simdi gene denicez insallah bu sefer olumlu olur hakkimizda hayirlisi

Erken transfer eyseydi keşke cnm belki rahim de daha iyi gelisirdi üzülme ruhu uflenmisse önünde hiç bişey duramaz
Evet oyle diyenlerde var bilmiyorum Kı yanı Türkiye'nin iyi merkezlerinden biri diye Oray'a gidiyoruz Dr güveniyorum fkt iste insan bunlari da düşünüyor

Gözünüz aydın çift embriyo muydu

Gayet iyi sonucun katlanmış sonuçta. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…