Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinAynen canım valla bayagı bi kararsızdım şükür
Amin canım saolllKızlar benim bildiğin kanama oldu tamam dedim olmadı tutmadı. 10.gun geldi kan ve pıhtı. Hemen doktoru aradım bana iğne verdi.gozun aydın çok sevindim.benim de yarın yükseliş olur inşallah beta hcg ve progesteron.Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Ne yaptın test yaptırdın miHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Saol tatlımhayırlı olsun canım
sabah yaptırıcamNe yaptın test yaptırdın mi
ne kadar sürdü kanamanKızlar benim bildiğin kanama oldu tamam dedim olmadı tutmadı. 10.gun geldi kan ve pıhtı. Hemen doktoru aradım bana iğne verdi.gozun aydın çok sevindim.benim de yarın yükseliş olur inşallah beta hcg ve progesteron.Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Canim bende bir kizim olursa adini asya koymak istiyordum hesabimi bu sebepten bu isimle aldim ama 1.denememden bir oglum oldu sonra ona kardes istedim 2.denemem negatif oldu simdi 3. Denememi tekrar sahin beyde yapicaz.valla canim tup bebek basari orani %50 60 civari bizim hersey yolunda gitti ama sonuc negatifti kismet degilmis demekki simdi gene denicez insallah bu sefer olumlu olur hakkimizda hayirlisiteşekkür ederim tatlım. işallah ikimizde güzel sonuçlar alırız. bu arada rabbim bi kız evlat verirse adını asya koymayı çok istiyorum bu arada adını görünce öyle yazmak istedim. yarın gidicem işte bakalım ne hale gelmiş yumurtacıklarım. özel olmazsa sorun neydi? hani başarısız olunmuş ya acaba sorun neyydi
Evet oyle diyenlerde var bilmiyorum Kı yanı Türkiye'nin iyi merkezlerinden biri diye Oray'a gidiyoruz Dr güveniyorum fkt iste insan bunlari da düşünüyorErken transfer eyseydi keşke cnm belki rahim de daha iyi gelisirdi üzülme ruhu uflenmisse önünde hiç bişey duramaz
Ya şimdi gördüm nasıl sevindim anlatamam:)Kızlar 10. Gün şimdi yaptım
Ah canım benim saol. Bir aydır bende size nasıl seviniyordum negatiflere inan mesaj ne yazacagımı bilmiyordum üzüntüden iyiki varsınız hep böyle devam edicez inşallah yıllarcaYa şimdi gördüm nasıl sevindim anlatamam:)
Gözümüz aydın kuzummm kendiminki kadar sewindim yeminle. Rabbim daha güzel haberler almak nasip etsin
Hala az da olsa var.6 gündür var canim.yarin tekrar test var.uzulme yarın güzel haber vereceksin Allahın izniylene kadar sürdü kanaman
Canımmmm saolllll tatlım benimmm güzel arkadasımmmmGözümüz aydın kuzummm kendiminki kadar sewindim yeminle. Rabbim daha güzel haberler almak nasip etsin
Çok çok daha güzel haberlerini alalım inşallah kuzum benimCanımmmm saolllll tatlım benimmm güzel arkadasımmmm
Çarşamba mi yaptıracaksin testiAh canım benim saol. Bir aydır bende size nasıl seviniyordum negatiflere inan mesaj ne yazacagımı bilmiyordum üzüntüden iyiki varsınız hep böyle devam edicez inşallah yıllarca
Hadi gözün aydın işte bu dur Rabbim tamamına erdirsin insallah
Gözünüz aydın çift embriyo muyduMrb ben yeni katılıyorum aranıza , bu ay(2016Kasım) tedaviye başladık , 18.11.2016 - 5.gün embriyosu transferim oldu , 9.gün 165 hcg 11.gün 406 hcg sonucu aldım , yorumlarınız nedir? Çok merak ediyoruz! Gebeliğin seyrini!
Gayet iyi sonucun katlanmış sonuçta. Hayırlı olsunMrb ben yeni katılıyorum aranıza , bu ay(2016Kasım) tedaviye başladık , 18.11.2016 - 5.gün embriyosu transferim oldu , 9.gün 165 hcg 11.gün 406 hcg sonucu aldım , yorumlarınız nedir? Çok merak ediyoruz! Gebeliğin seyrini!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?