- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
Bende fulya bahçeci :)[/
Aynı yerde olmamıza niye bilmiyorum ama sevindim :)) içini ferah tut korkma büyük ihtimalle tutunma lekesi oKızlar meraba :) bugün 13. Günüm 12. Gün yani dün kahverengi leke geldibakalım şimdi dinleniyorum bu hafta işe gitmicem yatıyorum
:) insan seviniyo aynı yer olunca :) hemşireyi aradım coasprini kes o yapmış olabilir dedi çok şükür dünden beri gelen bişey yok tekrar yatıyorum işte yarın tekrarlıcaz testi dün yaptırdığımızda iki kat artmıştı ama işte sonra lekelenme olduAynı yerde olmamıza niye bilmiyorum ama sevindim :)) içini ferah tut korkma büyük ihtimalle tutunma lekesi odoktorunla görüş bence.. kan testinin sonucu ne çıktı bir sonra ki kontrolün ne zaman canım?
Csnım hayırlı olsun kaçıncı günündü bugün :) sağlıkla kucağına alırsın inşallahArkadaşlar testi tekrarladım ve sonuç 980 progesteron 25 şükürler olsun Allah ima. RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı nasip kısmet etsin.igneye ve günde 1 jel devam.cuma tekrar gidecegim
Benim 15.gun iki kere tekrarlandı testCsnım hayırlı olsun kaçıncı günündü bugün :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allah razı olsunBenim 15.gun iki kere tekrarlandı test
sağol canımMerhaba,7günde bir değiştirmek üzere 2 tane bele yapıştırarak kullanmamı söylemişti dr bana..yine de sorman da fayda var
Çok güzel artışmış tekrar hayırlı olsunArkadaşlar testi tekrarladım ve sonuç 980 progesteron 25 şükürler olsun Allah ima. RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı nasip kısmet etsin.igneye ve günde 1 jel devam.cuma tekrar gidecegim
Hayırlı olsun. İkiz galiba canım. Kac embriyo koydularBende ilk 9. Gün yaptım çıkmadı 12 .silik çizgi çıktı .Bugün kan verdim daha Dr göstermedim hcg 738 çıkmış ogleden sonra Dr gitcem
Tesekkurler5 dk yatıp sonra yürüyün biraz demislerdi ilaç hareketle etkili hale geliyormuş
Hamile kalanlar belirtileriniz neydi acaba ben her adet oncesi cok usurum sitma tutar ve yine aynisi oluyor galiba tutmadi diye dusunuyorumTesekkurler
Hayırlı olsun şimdiden güzel düşün koy elini karnına onu hisset orada olduğunu düşün mutlu ol. Gerçekten pozitif enerji herşeyi olumlu hale getiriyor:) insan seviniyo aynı yer olunca :) hemşireyi aradım coasprini kes o yapmış olabilir dedi çok şükür dünden beri gelen bişey yok tekrar yatıyorum işte yarın tekrarlıcaz testi dün yaptırdığımızda iki kat artmıştı ama işte sonra lekelenme oldu
Teşekkür ederim.3.gun embriyo şu 2 tane transfer ettiler. .Hayırlı olsun. İkiz galiba canım. Kac embriyo koydular
Daha önceden dondurulmuşun mu vardı? Yoksa doktorunuzun uygulayacağı tedavi mi bu şekilde ?herkeze slm arkadaşlar,dondurulmuş tedavime başlıcam hemşire göbekten iğne kullanıcağımı söydedi,bu iğne ne için benim gibi dondurulmuş tedavisine iğneyle başlayan oldumu
Rabbime tevekkül ettim o herşeyin en doğrusunu bilir :) bakalım yarın test yaptırıcaz tekrar inşallah değerim güzel çıkarHayırlı olsun şimdiden güzel düşün koy elini karnına onu hisset orada olduğunu düşün mutlu ol. Gerçekten pozitif enerji herşeyi olumlu hale getiriyor
Ben dondum resmen test gününe kadar battaniye altında oturuyordum grip olucam diye üzüldüm tutmadı diye üzme kendiniHamile kalanlar belirtileriniz neydi acaba ben her adet oncesi cok usurum sitma tutar ve yine aynisi oluyor galiba tutmadi diye dusunuyorum
Onun hakkında bilgim yok ama elbet bi arkadaş vardır size yardımcı olacak iğneler bildiğimiz kadarıyla yumurtalarla alakalı oluyor keşke doktorunuzdan detaylı bilgi alsaydınız.. hemşirenizi arayabilirsiniz.daha önceden dondurulmuşum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?