Saol canım hayırlısı bakalım hakkımızda bikaç aya inşallah yeniden başlarım artık ne yapalım olan oldu Allahım taktiri yapacak bişey yok canımCanım yazını görünce çok üzüldüm geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kucağına alacağın sağlıklı evlatların olsun
Nasip canım benim kısmet bu defa herşey Güzel olsun inşallah hepimiz için ben de bikaç ay sonra tekrar başliyacam inşallah inşallah bu defa ters giden bişey olmaz inşallah kavuşuruz missss kokulu evlatlarımızaSaol canım hayırlısı bakalım hakkımızda bikaç aya inşallah yeniden başlarım artık ne yapalım olan oldu Allahım taktiri yapacak bişey yok canım
İnşallah canımmNasip canım benim kısmet bu defa herşey Güzel olsun inşallah hepimiz için ben de bikaç ay sonra tekrar başliyacam inşallah inşallah bu defa ters giden bişey olmaz inşallah kavuşuruz missss kokulu evlatlarımıza
Hepsi kaliteli kalmıyor cnm gecen tüp bebekte 6 tane çözdürülmüştü sadece 2 tane kaliteli kalmıştı ondan riske atmıyorlarSlm kızlar uzun bir süre katılamadım size bu ay transfer olacak inşallah doktorum 2 tane diyor 16 tane 5. Gün embriyosu var dondurulmuş 5 tane çözeceğiz diyor doktor sizce 2 transfer için neden 5 tane çözülecek bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Hepsi kaliteli kalmıyor cnm gecen tüp bebekte 6 tane çözdürülmüştü sadece 2 tane kaliteli kalmıştı ondan riske atmıyorlar
Dondurulmuş embriyon çokmuş cnm mutlaka biri tutar ve dondurulmuş ile tedavi çok rahatAnladım cnm teşekkür ederim çok Saol inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Dondurulmuş embriyon çokmuş cnm mutlaka biri tutar ve dondurulmuş ile tedavi çok rahat
Benim 2. Tüp bebekten bi kızım olduİnşallah Cnm öyle olur çok Saol senin durumun ne hangi aşamadasın
Benim 2. Tüp bebekten bi kızım oldu
Şimdi 4. Tüp bebekten pozitif gördüm aralık ayında yaptırdım
Allahim yar ve yardımcınız olsun insallah.Negatif olup tedaviye başlayan arkadaslarım hakkımızda hayırlı olsun inşallah
Canım çok üzüldüm inşallah rabbim tekrar yasatmasin en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsinBende bebegimi kaybettim kızlar 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten çok yavaş atıyor demişti doktor, yani gectiğimiz cuma günü. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor toparlanıp şubatta tekrar başlayacagım
Benim de ilk dememde dış gebelik oldu ve 8 haftalık olana kadar gün aşırı kan verdim kollarım delik deşik mosmor olmuştu.sürekli doktorlara gidiyordum bi umut kalp atisı kese için ama malesef olmadı ve iğne ile düşürüldü lohusa gibi 1 ay kanamam oldu çok zor günlerdi ama rabbime şükürler olsun tekrar denedik şimdilik bizimle.demem o ki herşeyin bir vakti zamanı var inşallah diğer tedavide iki yavrun birden olurNegatif olup tedaviye başlayan arkadaslarım hakkımızda hayırlı olsun inşallah
Geçmiş olsun canım tekrar kaç ay sonra başladın tedaviyeBenim de ilk dememde dış gebelik oldu ve 8 haftalık olana kadar gün aşırı kan verdim kollarım delik deşik mosmor olmuştu.sürekli doktorlara gidiyordum bi umut kalp atisı kese için ama malesef olmadı ve iğne ile düşürüldü lohusa gibi 1 ay kanamam oldu çok zor günlerdi ama rabbime şükürler olsun tekrar denedik şimdilik bizimle.demem o ki herşeyin bir vakti zamanı var inşallah diğer tedavide iki yavrun birden olur
6 ay sonrasında başladım canım.zaten yaklaşık 2 ay bhcg değerimin 0 olmasını bekledik.zaten hormonlarım da anca düzene girmisti.inşallah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.Geçmiş olsun canım tekrar kaç ay sonra başladın tedaviye
Saol canım senide inşallah ilk adette başlayalım dedilerde drlar korkuyorum bakalım hayırlısı6 ay sonrasında başladım canım.zaten yaklaşık 2 ay bhcg değerimin 0 olmasını bekledik.zaten hormonlarım da anca düzene girmisti.inşallah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben seni etkilemek istemem ama biraz zaman tanı kendine eğer donmuslarin varsa bişey diyemem ama sifidan tedaviye baslayacak san biraz vücut kendini toplasın.Saol canım senide inşallah ilk adette başlayalım dedilerde drlar korkuyorum bakalım hayırlısı
Aynen canım sıfırtan tedavı dondurulmuş yok ikinciyi beklerim artık yaştan dolayı bekletmiyolar normalde 35 ten sonrasınaBen seni etkilemek istemem ama biraz zaman tanı kendine eğer donmuslarin varsa bişey diyemem ama sifidan tedaviye baslayacak san biraz vücut kendini toplasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?