- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur.Merhaba hayırlı olsun tedavin. yaş kaç. nerde tedavi oluyorsun.yumurtalar ne durumdaymis:)
Benim sebepsiz infertilite.yaş 35.Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur.
Yaşım 24 yumurtalarım iyi benim eşim de sorun var oyüzden tüp bebek denildi senin ne sorun var samsun 19 mayıs Ünv. Tedavi oluyorum.
Sana ne ilaçlar verdi dr canm aynı yaştayızBenim sebepsiz infertilite.yaş 35.
İlaç kullanmaya başlamışsın ya o yüzden sordum kontrolde kaç yumurta gözüktü dr bilgi vermedimi
Benim transfer oldu bugün senin oldu mu.Sana ne ilaçlar verdi dr canm aynı yaştayız
Yok canım cuma son kontrol pazartesi opu olcak sanırım 6. İğne idi bugun bakalım. Hadi inşallah tutmuştur bebişinBenim transfer oldu bugün senin oldu mu.
Estrofem progestan clexan ecopirin kullaniyorum
Az kalmis seninde.meraktan çatlama sürecine girmene:)Yok canım cuma son kontrol pazartesi opu olcak sanırım 6. İğne idi bugun bakalım. Hadi inşallah tutmuştur bebişin
Hahahah aynen valla cnmmAz kalmis seninde.meraktan çatlama sürecine girmene:)
Hoşgeldin canım dr ne derse bence onu yap tabi tüp daha mantıklı geldi sürekli aşılama boşuna ugrasma yıpranma hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaslar.ben polikistik overliyim ve 1 yildir tedavi goruyorum.2.asilamam yapildi beklemedeyim.bu da olumsuz olursa sizce 3.asilamayida denemeli miyim yoksa tup bebegemi gecmeliyim.doktorumda pek 3.asilama taraftari diil.sizler ne dersiniz
Transferden önce gonal f 75 mı kullandın cnm kaç yumoşun oldu dondurdunmuBenim transfer oldu bugün senin oldu mu.
Estrofem progestan clexan ecopirin kullaniyorum
Tskr ederimmm.peki bu asilamamda olumsuz olursa ne kadar sure sonra baslamaliyim sizce?Hoşgeldin canım dr ne derse bence onu yap tabi tüp daha mantıklı geldi sürekli aşılama boşuna ugrasma yıpranma hakkında hayırlısı olsun
Canım gonalf kaç dozla başladın dozu azalttimi yada arttırdı mi ben bugün 3.ignemi vuruldum cuma kontrole gidecem bakalım ne diyecek senin opu pazartesi olacaksa kaç gün gonalf vurulmuş olacaksınYok canım cuma son kontrol pazartesi opu olcak sanırım 6. İğne idi bugun bakalım. Hadi inşallah tutmuştur bebişin
Şuanda 6 canım yok aynı gonalf 75 2 tane kaldı toplam 8 adet tatlımCanım gonalf kaç dozla başladın dozu azalttimi yada arttırdı mi ben bugün 3.ignemi vuruldum cuma kontrole gidecem bakalım ne diyecek senin opu pazartesi olacaksa kaç gün gonalf vurulmuş olacaksın
Evet en çok ihtiyacımız olan şey moral.Sizler benden deneyimli oldugunuz için daha iyi öğreniyorum sizden işte buraya girip girip can sıkıntısı geçicekbirbirimize moral olalım
Canım sadece 75 dozmu vuruluyorsun ben 225 doz vuruluyorum gonalf 450lik bugün ikinci kutuyu açtımŞuanda 6 canım yok aynı gonalf 75 2 tane kaldı toplam 8 adet tatlım
Bence direk tüp :)Merhaba arkadaslar.ben polikistik overliyim ve 1 yildir tedavi goruyorum.2.asilamam yapildi beklemedeyim.bu da olumsuz olursa sizce 3.asilamayida denemeli miyim yoksa tup bebegemi gecmeliyim.doktorumda pek 3.asilama taraftari diil.sizler ne dersiniz
İlk deneme. Benden önce transfer oldunuz o anlamdaEvet en çok ihtiyacımız olan şey moral.
Biz niye deneyimliyiz senin ilk deneme mi
300 doz canımCanım sadece 75 dozmu vuruluyorsun ben 225 doz vuruluyorum gonalf 450lik bugün ikinci kutuyu açtım
Aynen bende dr aşılama dedi şans çok az diye istemedim tüp yapalım dedimBence direk tüp :)
Valla şu an tibbi olarak tam anlatacak kadar kafamı toparlayamam ama ben bu işe ilk başladığım da çok arastirmistim. asilamada da bi sürü ilaç bi sürü para ama şans çok az. ben direk tüp denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?