2016 Kasım tüp bebek

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur.
Yaşım 24 yumurtalarım iyi benim eşim de sorun var oyüzden tüp bebek denildi senin ne sorun var samsun 19 mayıs Ünv. Tedavi oluyorum.
Benim sebepsiz infertilite.yaş 35.
İlaç kullanmaya başlamışsın ya o yüzden sordum kontrolde kaç yumurta gözüktü dr bilgi vermedimi

Merhaba arkadaslar.ben polikistik overliyim ve 1 yildir tedavi goruyorum.2.asilamam yapildi beklemedeyim.bu da olumsuz olursa sizce 3.asilamayida denemeli miyim yoksa tup bebegemi gecmeliyim.doktorumda pek 3.asilama taraftari diil.sizler ne dersiniz

Merhaba arkadaslar.ben polikistik overliyim ve 1 yildir tedavi goruyorum.2.asilamam yapildi beklemedeyim.bu da olumsuz olursa sizce 3.asilamayida denemeli miyim yoksa tup bebegemi gecmeliyim.doktorumda pek 3.asilama taraftari diil.sizler ne dersiniz
Hoşgeldin canım dr ne derse bence onu yap tabi tüp daha mantıklı geldi sürekli aşılama boşuna ugrasma yıpranma hakkında hayırlısı olsun

Yok canım cuma son kontrol pazartesi opu olcak sanırım 6. İğne idi bugun bakalım. Hadi inşallah tutmuştur bebişin
Canım gonalf kaç dozla başladın dozu azalttimi yada arttırdı mi ben bugün 3.ignemi vuruldum cuma kontrole gidecem bakalım ne diyecek senin opu pazartesi olacaksa kaç gün gonalf vurulmuş olacaksın

Canım gonalf kaç dozla başladın dozu azalttimi yada arttırdı mi ben bugün 3.ignemi vuruldum cuma kontrole gidecem bakalım ne diyecek senin opu pazartesi olacaksa kaç gün gonalf vurulmuş olacaksın
Şuanda 6 canım yok aynı gonalf 75 2 tane kaldı toplam 8 adet tatlım

Bence direk tüp :)
Valla şu an tibbi olarak tam anlatacak kadar kafamı toparlayamam ama ben bu işe ilk başladığım da çok arastirmistim. asilamada da bi sürü ilaç bi sürü para ama şans çok az. ben direk tüp denedim.

Aynen bende dr aşılama dedi şans çok az diye istemedim tüp yapalım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…