2016 Kasım tüp bebek

Gidisat tüp bebegi gosteriyo zaten☺peki tskr ederimm.

Hmm anladim:)
İnşallah ilk deneme de muradına kavuşursun. deneme sayısı arttıkça insan kafayı yiyor.mesela ben 4.deneme oynatmaya az kaldi:)
Benim de 3.deneme aynen dediğin gibi oynatmaya az kaldı ama diğer denemelerden aklımda hiçbir şey yokkk aradan 4 sene geçti sizin sebep neydi canım

Gonal f 450 ıu/0.75 ilac canım
Ha şimdi oldu kiz düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden 75 lik nasıl olur diye kaç kutu kullanmış oluyorsun canım 8 kutu mu ilk kontrolden sonra dozu degistirmedimi hiç hep 300 mü kaldı kusura bakma çok soru soruyorum yaa

Benim de 3.deneme aynen dediğin gibi oynatmaya az kaldı ama diğer denemelerden aklımda hiçbir şey yokkk aradan 4 sene geçti sizin sebep neydi canım
Valla ben sebepsiz infertilite diyorum ama aslında hiç bişey yokken başladım ben 3 yil once. çünkü iş nedeniyle eşimle ayrı sehirlerdeydik ve çocuk olma ihtimali sıfırdı. ama gel gör ki 3 yılda 4.deneme ile sebepsize döndük artık. bir garip hikaye benimkisı. .

İlk 4 tane iğnem vardı salı kontrol oldu canım salıda 4 verdi cuma son inşallah aynı dozlarda hep

Valla ben sebepsiz infertilite diyorum ama aslında hiç bişey yokken başladım ben 3 yil once. çünkü iş nedeniyle eşimle ayrı sehirlerdeydik ve çocuk olma ihtimali sıfırdı. ama gel gör ki 3 yılda 4.deneme ile sebepsize döndük artık. bir garip hikaye benimkisı. .

Ee bebek oldu mu 4 sene ara o yüzden mi
YOk be güzelim anca parayı denklestirdik kredi çekmiştik maddi açıdan çok zorlandik bide bizde azosperm diye diğer tedavilerden daha külfetli oluyor inşallah bu defa olurda biter bu hasret hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…