Allah Razi olsun cnm benim insallah seneye bebelerimizden bahsediyo oluruzCanım daha sonra silik çıkanlar bende hep boş oldu hamileliklerimde çizgi hemen oluştu aynen tatlım tam gününde yaparsın heyecanla bekliyorum sonucunu tatlım
Hmmm bana saat soylenmedi hergun bitane dendi bende her sabah kahvaltidan sonra aliyorum. her doktorun tedavi sekli farkli ama belki vardir bir bildigi doktorunun cnm.kızlar ben coraspini 36 saatte bir alıyorum. ama kafama takılıyo neden hergün değil çoğu tüp bebekte hergün alınıyor
Bana hic bi tedavimde coraspirin verilmedi kan pihtilasma sorunum olmadigi halde hep igne verdiler 36 saatte 1 alanida duymamistim hic ilginc ama vardır doktorunun bi bildigikızlar ben coraspini 36 saatte bir alıyorum. ama kafama takılıyo neden hergün değil çoğu tüp bebekte hergün alınıyor
Canım benim de cetrotid yaptı dün öyle, kızardı kabardı sonra da morardı. Normal bir durummuş sordum hemşirelere. Ne zaman alerji yapacağını bilemiyoruz dedi. Bugün öyle olmadı çok şüküryok canım kullanmıyorum normalde hiç böyle olmamıştı 2 gün üstüste oldu ama dün akşam yaptım olmadı kasamı denk geldi anlamadım.
bana bu defa hıc vermedıler sordum gerek yok dedi oncekılerde baska doktor hep vermıstı pıhtılasma sorunm yok ama bı dusuk yasadım sonucta o da benım kafama cok takıldı kullanmadım budefakızlar ben coraspini 36 saatte bir alıyorum. ama kafama takılıyo neden hergün değil çoğu tüp bebekte hergün alınıyor
canım bende de ilkinde kalp atışı zayıftı yine 36 saatte bir alıyordum sonra kalp atşı durdu. doktorumu aradım sordum biz tüm hastalara 36 saatte bir veriyoruz ama istersen günde bir defa kullanabilirsin sana zararı yok dedibana bu defa hıc vermedıler sordum gerek yok dedi oncekılerde baska doktor hep vermıstı pıhtılasma sorunm yok ama bı dusuk yasadım sonucta o da benım kafama cok takıldı kullanmadım budefa
aynen ilk tedavimde hiç morarma olmadı hep evde yapmıştım. Bu sefer iğnelerimi iş yerinde yapıyorum eskisi gibide özenmiyorum açıkçası önceden kolonyayla sil falan uğraşırdım şimdi iş yerinde lavaboda yapıp çıkıyorumCanım benim de cetrotid yaptı dün öyle, kızardı kabardı sonra da morardı. Normal bir durummuş sordum hemşirelere. Ne zaman alerji yapacağını bilemiyoruz dedi. Bugün öyle olmadı çok şükür
sev onu annesi hissedecek seni tutunacak sana merak etmeArkadaşlar hepiniz sagolun destek verdiniz.Allah gönlünüzden geçeni gerceklestirsin inşallah.
1 tanecik bebis alıp geldim 21 kasım test günüm. bakalım benimle kalacak mı.
İnşallah canımmmm hayırlısıAllah Razi olsun cnm benim insallah seneye bebelerimizden bahsediyo oluruz
bende kullansammı acaba ama buzmana kadar kullanmadım bugun 6.guncanım bende de ilkinde kalp atışı zayıftı yine 36 saatte bir alıyordum sonra kalp atşı durdu. doktorumu aradım sordum biz tüm hastalara 36 saatte bir veriyoruz ama istersen günde bir defa kullanabilirsin sana zararı yok dedi
canım doktorunla görüş öyle kullan bilmiyorum ben kullacam günde bir defa bana zararı yok nasıl olsa raştırdım herkes kullanıyobende kullansammı acaba ama buzmana kadar kullanmadım bugun 6.gun
Hayirli olsun canım bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallahArkadaşlar hepiniz sagolun destek verdiniz.Allah gönlünüzden geçeni gerceklestirsin inşallah.
İnşallah kalır canım bebişin dua et pozitif neşeli olArkadaşlar hepiniz sagolun destek verdiniz.Allah gönlünüzden geçeni gerceklestirsin inşallah.
Küçük yumi lerin kaldıysa almadilarsa onlar çatlayıp yok olsun sana rahatsızlık vermesin diye.rahat olKizlar benm bugün opu vardı kafama bsey takldi bana 3 tane çatlatma iğnesi verdi nye acba birini bugün dgerini 12 sinde dgerini 15 de vurun dedi gobekten yine niye verdi acba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?