- 12 Haziran 2016
- 409
- 213
- 103
- 39
Bana transferden sonra progestanı vajinadan vermemi söyledi dr sanada öyle birşey söyledi miBenim transfer oldu bugün senin oldu mu.
Estrofem progestan clexan ecopirin kullaniyorum
yapalım yapalımİyiyim canımmm liste yapalım diyoruzda gönüllü lazım
Evet hep öyle kullanıyorumBana transferden sonra progestanı vajinadan vermemi söyledi dr sanada öyle birşey söyledi mi
yapalım yapalım
Özeld gerek yok burdanda olur bence herkes yazsın canım evetTm bana herkes özelden yazsın liste yapim sonra bende gulcan3434 gönderim olur mu
Hangi bilgileri yazicaz peki?Özeld gerek yok burdanda olur bence herkes yazsın canım evet
Progestron jel vajina disinda baska yere yapilmaz kiBana transferden sonra progestanı vajinadan vermemi söyledi dr sanada öyle birşey söyledi mi
yapalım yapalım
Tableti var ya onu sordu galiba.Progestron jel vajina disinda baska yere yapilmaz ki
Tablet yutulan birsey o zaman bilmiyordumTableti var ya onu sordu galiba.
Yok yutmuyoruz tableti vajina ya uygulanıyor.Tablet yutulan birsey o zaman bilmiyordum
Transfer olan arkadasların listesini yapıyoruz cnmmHangi bilgileri yazicaz peki?
Tamam canımTransfer olan arkadasların listesini yapıyoruz cnmm
Çok uzun böyle bence bu kadar detaya gerek yoknick:minigimgeliyor
sebep:Sperm azlığı
kaçıncı deneme 3.deneme
merkez-doktor:Özel Konak Hastanesi-eray caluskan
toplanan yumurta:4
tedavi detayı:,dondurulmuş olacak
SONUÇ:
Oo epey ayrıntılı olmuş.nick:minigimgeliyor
sebep:Sperm azlığı
kaçıncı deneme 3.deneme
merkez-doktor:Özel Konak Hastanesi-eray caluskan
toplanan yumurta:4
tedavi detayı:,dondurulmuş olacak
SONUÇ:
Genelde merak edilenler bunlar ama siz bilirsiniz nasıl derseniz o olsunÇok uzun böyle bence bu kadar detaya gerek yokkuzununannesi gibi yazmış bak
Evet doğru bunlar merak ediliyor.Genelde merak edilenler bunlar ama siz bilirsiniz nasıl derseniz o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?