Ozaman sen yap miniğimB
Bizim 2015 açtığımız bir sayfa vardı ordan aldım böyleydi şimdi onların çoğunun bebekleri var
Darısı başımıza. .B
Bizim 2015 açtığımız bir sayfa vardı ordan aldım böyleydi şimdi onların çoğunun bebekleri var
Sayılı gün çabuk geçer dicem ama valla çatliyorum ben beklerken:)Benim daha transfere 1 hafta var
Benim belli değil belki senle aynı oluruzBenim daha transfere 1 hafta var
Pozitif çatlamak yokSayılı gün çabuk geçer dicem ama valla çatliyorum ben beklerken:)
Aynen canım benimde degilde tahminBenim belli değil belki senle aynı oluruz
Seninde sonuç bizden önce. güzel haber gelecek inşallah . kaç embriyo transfer edildi .
Canimsinnn insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldurcek hayirlisiyla tatlim ben inaniyorum.
Toplam 3 yumurta toplandi cnm 2 si dollendi. cok sukut verdiler firina ikisinide beklemedeyiz simdiSeninde sonuç bizden önce. güzel haber gelecek inşallah . kaç embriyo transfer edildi .
Bol bol güzel haberler alalım burdaToplam 3 yumurta toplandi cnm 2 si dollendi. cok sukut verdiler firina ikisinide beklemedeyiz simdi
İnsallah cnm hepimiz pozitifleri gorelim saglikla hayirlaa Allah yardimcimiz olsun.Bol bol güzel haberler alalım burda
Ama benimki jel değil normal hapını yumurta toplandıktan sonra ağızdan trabsferden sonra ise iki şer tane olmak üzere sabah akşam vajinadan yapmamı söyledi ben jelini alıp yapmak istiyorum saçma geldiProgestron jel vajina disinda baska yere yapilmaz ki
Ama benimki jel değil normal hapını yumurta toplandıktan sonra ağızdan trabsferden sonra ise iki şer tane olmak üzere sabah akşam vajinadan yapmamı söyledi ben jelini alıp yapmak istiyorum saçma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?