İnşallah canım sorunun neydiMerhaba kızlar ben Mayıs'ta ilk tüp bebek deneme mi yaptım ama 7 haftalıkken bebeğimin kalp atışı durdu şimdi tekrar başlıyorum dondurul muşlara başlıyacam.kontrolüm yapıldı ilaç kullanmaya başladım şuan 24 üne doktorm randevu verdi umarım hersey yolunda gider
Benim durmasının sebebi bağışıklık sistemim çok güçlüydü vücut gelişimini engelledi..Asm de yaptım tüp bebeği aydın bey ve Ebru hanım ikisi beraber ilgileniyorlar.sağlıklı değilmiş demek ki dedi doktorum ilk denemede tuttu ama Rabbim hakkımızda hatırlısını bu nasip etti . Adetimin ikinci günü başka doktor kontrolüne gittim sonra Anadolu sağlıktaki doktorumla görüştüm ilaçla başlattı bakalım ekim sonu gibi belki transfer im olur. Senin nasıl oldu
Eşimden sperm azlığı canımİnşallah canım sorunun neydi
Ş.urfa otuyorum Canım Kocaeli Anadolu saglıkta yaptım özel Canım yine oraya gşdecz doktorum birsey demedi oraya gidince görüşücem.burdaki özel doktorum kalp artışı durduktan sonra işlemi mi o yaptı çok yıprandım iki test vermişti yap diye ama araştırmadım bilmiyorum çok yıprandım o aşamada hastane görmek istemedimBenim durmasının sebebi bağışıklık sistemim çok güçlüydü vücut gelişimini engelledi..
Sağlıksız ise genetiğine baktır embriyoların doktorun hiç önerdi mi?
Çoğu doktor yapmıyor aynı şeyleri yaşadığımız için yazmak istedim..
Bağışıklık sistemi için cd56 testi birde embriyolarına genetik test yaptırmanı öneririm..
Hastanen özel mi?
Canım Banada de genetik test yapmamı söyledi ama çok geç çıkıyormuş sonucu 10 gün sonra adetim başlarız tüp bebege dedi ama sonuc daha gec çıkar sanjrım belkide yumurtaları uyarmaya başlar bilemedimkiBenim durmasının sebebi bağışıklık sistemim çok güçlüydü vücut gelişimini engelledi..
Sağlıksız ise genetiğine baktır embriyoların doktorun hiç önerdi mi?
Çoğu doktor yapmıyor aynı şeyleri yaşadığımız için yazmak istedim..
Bağışıklık sistemi için cd56 testi birde embriyolarına genetik test yaptırmanı öneririm..
Hastanen özel mi?
Canım Banada de genetik test yapmamı söyledi ama çok geç çıkıyormuş sonucu 10 gün sonra adetim başlarız tüp bebege dedi ama sonuc daha gec çıkar sanjrım belkide yumurtaları uyarmaya başlar bilemedimki
Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin ilkin çok yıprandım umrum bu öyle olmaz çünkü kaldırabilirmiyim bilmiyorumCanım Banada de genetik test yapmamı söyledi ama çok geç çıkıyormuş sonucu 10 gün sonra adetim başlarız tüp bebege dedi ama sonuc daha gec çıkar sanjrım belkide yumurtaları uyarmaya başlar bilemedimki
Aynen canım ben bu testlerin nerde yapıldıgını bile bilmiyordum araştıra araştıra buldum tıbbı genetik diye bölüm var orayı kaç günde buldum varya ordaki doktor ise bana doktorunuz çok iyi bu testler faydalı dedi. Ama sorunum şu ki inşallah 10 gün sonra başlar diger aya kalmam artık yaştan dolayı 2 embriyo koyacagını benim foliküllerin normal oldugunu söyledi muayenede. Düşük yapanlar mutlaka baba adayları ile birlikte test yaptırsınlar genetik test sonu daha acı oluyo ne yazikkiBu yüzden tedavi öncesi yaptırmanız gerekiyor
Bunları doktorun önermesi yapması söylemesi gerekiyor
Ama ne yazımı çoğu fazlasıyla tecrübesiz bu yüzden sonuçlar hep negatif
Ben artık kendim doktoru yönlendiriyorum sizde öle yapmayı deneyin
Bu süreci yaşayan biziz hüsrani stresi moralsizliği üzüntüsünü çeken biziz
Herkesin Hakkı'na hayırlısı
Şuanki tedavi durumun ne canım test 17 taneydi eşle birlikte canım onu yaptır araştırma hastanesi yapıyor tıbbı genetik bölümünden randevu alıyorsunRabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin ilkin çok yıprandım umrum bu öyle olmaz çünkü kaldırabilirmiyim bilmiyorum
Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin ilkin çok yıprandım umrum bu öyle olmaz çünkü kaldırabilirmiyim bilmiyorum
Suan estrofen coraspin ve vitamin ilaciyla basladim Rahim kalinligim 6 onun artmasi icin ilac la basladik 24 doktor kontrolum var hersey iyiyse transfere baslanacak CanimŞuanki tedavi durumun ne canım test 17 taneydi eşle birlikte canım onu yaptır araştırma hastanesi yapıyor tıbbı genetik bölümünden randevu alıyorsun
Suan estrofen coraspin ve vitamin ilaciyla basladim Rahim kalinligim 6 onun artmasi icin ilac la basladik 24 doktor kontrolum var hersey iyiyse transfere baslanacak Canim
Benim ikinci denemem olacak Canim tup bebek surecinde hersey guzel di taki kalp atisi yok denilene kadar ondan sonra aldilar benden onu yasamak istemiyorum.doktorum tutmasi gayet iyi ama saglik li degil mis dedi zaten ilk uc ay bebek saglik li olmayinca Anne vucudu bunu anliyormus ya dusukle yada boyle kalp atisi olmuyormus olsada ozurlu oluyormusSonucun negatif olması seni daha çok üzüyor
O yüzden bir sorun varsa bilmek en iyisi ona göre tedavi olursun
Bişey çıkarım diye moralini bozma bence
Kesinlikle yapılması gereken herşeyi yaptırmalıyız..
Benimde bebeğimin kalbi durdu ama benim genetiğim çok iyi çıktı olumsuz düşünmemelisin
Bir sürü süreç var ve henüz ilk denemen
Benim 3 olacak bu denemeyle
Amin Canim insallah cumlemizin bu topik Ugur getirsin bize bebislerimizin haberini alalimİnş güzel haberler alısın
Allah kimsenin emeğini boşa vermesin
Canım bugün yumurtalarım alındı güzel sonuç aldık ama asıl önümüzdeki 3gün alacağımız haberler önemli. Biraz ağrım var çokta kolay değilmişNeler yaptın canım
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah kaliteli olsunlardaHadi hayirlisi saglikli bol yumurtalarin olsun
Cok guzel insallah yumurtalarin besinci gune kadar guzel guzel buyur dua et bebislerin icinCanım bugün yumurtalarım alındı güzel sonuç aldık ama asıl önümüzdeki 3gün alacağımız haberler önemli. Biraz ağrım var çokta kolay değilmiş
Bu ay transferin olcakmı yoksa bir ay dinlendircekmi seni drun cnmCanım bugün yumurtalarım alındı güzel sonuç aldık ama asıl önümüzdeki 3gün alacağımız haberler önemli. Biraz ağrım var çokta kolay değilmiş
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim. Yalnız ameliyathaneye girmek etmek narkoz çok kötü etti beni. En son kürtajda yaşamıştım aynı şeyleri. Ama saolsunlar hemşireler öyle güzel mutlu ettilerki beni resmen pamuklara sardılar.Cok guzel insallah yumurtalarin besinci gune kadar guzel guzel buyur dua et bebislerin icin
Hiçbi sorun çıkmazsa direk olacak canım. Farklı birşey demedi doktorBu ay transferin olcakmı yoksa bir ay dinlendircekmi seni drun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?