Guzel dusun guzel olsun hersey transfer in de olur senin icin gun sayariz Canim sonra hamileyim diye ciglik atarsin burda bunlari dusun bol bol dinlenİnşallah canım benim çok teşekkür ederim. Yalnız ameliyathaneye girmek etmek narkoz çok kötü etti beni. En son kürtajda yaşamıştım aynı şeyleri. Ama saolsunlar hemşireler öyle güzel mutlu ettilerki beni resmen pamuklara sardılar.
Hadi inşallah olur bu ay. bir ay daha beklemek daha zor benim içinde aynı vallaHiçbi sorun çıkmazsa direk olacak canım. Farklı birşey demedi doktor
Ay ne tatlısın senya. İnşallah güzel haberler alacağım inanıyorum canım. Gün saymada da çok desteğinize ihtiyacım olacak zaten. İyiki varsınızGuzel dusun guzel olsun hersey transfer in de olur senin icin gun sayariz Canim sonra hamileyim diye ciglik atarsin burda bunlari dusun bol bol dinlen
Ay bir ay sonrasını aklıma hiç getirmiyorum zaten. Rabbim hayırlısını versindeHadi inşallah olur bu ay. bir ay daha beklemek daha zor benim içinde aynı valla
canim sen simdilerde iyi dinlen ozellikle Ceviz ve nar suyu tuket bence pazartesi transfer in de olurAy ne tatlısın senya. İnşallah güzel haberler alacağım inanıyorum canım. Gün saymada da çok desteğinize ihtiyacım olacak zaten. İyiki varsınız
Ayın sonunda canımmm geçmiyoki
Nar suyunu hiç duymamıştım. Ananas yiyorum hergün mutlaka kivide yemeye çalışıyorum. Ceviz kahvaltımda mutlaka var zaten. Senin durumun ne şuanda. Saolsun herkes çewremde pervane güzelce dinleniyorumCanim ceviz f
canim sen simdilerde iyi dinlen ozellikle Ceviz ve nar suyu tuket bence pazartesi transfer in de olur
Embirion tekmi çift mi canım ne dedi drun
Ananas transfer sonrası dıye bılıyordum ben başladınmı yemegeNar suyunu hiç duymamıştım. Ananas yiyorum hergün mutlaka kivide yemeye çalışıyorum. Ceviz kahvaltımda mutlaka var zaten. Senin durumun ne şuanda. Saolsun herkes çewremde pervane güzelce dinleniyorum
Haklısın valla. Ben 7sinde adet oldum 13gün geçmesi resmenAyın sonunda canımmm geçmiyoki
Çift istiyoruz biz canım. Ama ne olacağı belli değil henüzEmbirion tekmi çift mi canım ne dedi drun
Ben ananası oldum olası sewerim zaten baktım yararlı iyice yemeye başladım düzenli olarak :)Ananas transfer sonrası dıye bılıyordum ben başladınmı yemege
Nar suyu rahimi tutunmaya hazirliyo Canim transfer olunca da Tuket. Ben ilaclara basladim Canim 24 kontrolum var hersey yolunda giderse transfer gunumu belirler doktorNar suyunu hiç duymamıştım. Ananas yiyorum hergün mutlaka kivide yemeye çalışıyorum. Ceviz kahvaltımda mutlaka var zaten. Senin durumun ne şuanda. Saolsun herkes çewremde pervane güzelce dinleniyorum
Benim yaş 35 o yüzden çift ama. Artık hayırlısı kızlar yaşlar kaç sizdeÇift istiyoruz biz canım. Ama ne olacağı belli değil henüz
Ananas ben hic yiyememBen ananası oldum olası sewerim zaten baktım yararlı iyice yemeye başladım düzenli olarak :)
Nar suyunu hazırmı alıyosun nası yapıyosun canım? Ay hadi inşallah beraber gün sayalım :)Nar suyu rahimi tutunmaya hazirliyo Canim transfer olunca da Tuket. Ben ilaclara basladim Canim 24 kontrolum var hersey yolunda giderse transfer gunumu belirler doktor
Benimde 29bitti :) hadi bakalım sağlıklı olsunda tek çift hiç farketmezBenim yaş 35 o yüzden çift ama. Artık hayırlısı kızlar yaşlar kaç sizde
Aa ben bayılırım :) nasıl yiyemiyosun çok güzelya. Ama olgununa denk geleceksinAnanas ben hic yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?