canım benim test günüm 13 ü cuma ve pazar yaptıracamBence de yaptirsan çıkar kaçıncı gün embriyosu nakledildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim test günüm 13 ü cuma ve pazar yaptıracamBence de yaptirsan çıkar kaçıncı gün embriyosu nakledildi
Anladım canım şimdi ikinci denemen ozaman hayırlısıyla hepimizin son denemesi olır inşAllahnisanda yaptırmıştım negatifti.
benımde 4.gun basladı karın agrım bugun 7.gun mıdem cok bulanıyo dısarı cktm hava aldm geldım belırtı arama canm ınsallah tutunuyodurKızlar bana 10. Gün teste gel dediler 3.gün embriyosuydu 3.günümdeyim 1 haftam kaldı hiç bir belirti yok kaşık ağrım falan oluyor ama o ilaçlardandır bu arada tablo yapılacaktı yapıldı mı test günü gelen var mı
Mrb canım benimde cumartesi toplama olacakSelam arkadaşlar, benim cumartesi yum toplama olacak inşallah. O gün için önerdiğiniz bir şey var mı? İşlem öncesinde ve sonrasında yapılmadı gerekenler filan![]()
Dikkate alıcam canım sağolasın, su baya önemli sanırım herkes onu öneriyor tekrar teşekkür ederimHayırlı olsun canım çok çokkk su içmeni tavsiye edebilirim insanı rahatlatıyor ve vücut kendine daha çabuk geliyor![]()
Canım beraber bekleriz süreci, ikimiz için de hayırlısı olur inşallah. Sizin tedavi süreci Nasıl gidiyor? Ben 28 yaşındayım, iki yıllık evliyiz, eşim varikosel ameliyatı oldu ama şimdi çok şükür değerleri normale döndü. İli aşılama denedik olmadı, bu ilk tüp deneyişimizMrb canım benimde cumartesi toplama olacak
Benim anladigim kadariyla Lucrin kendinin dogal olarak urettigin hormonlari bastirmak icin yapiliyor yani doktor hrseyi kendi kontrolu altina almaya calisiyor. Diger ignenin yaptigi etkiyi vucudun yok etmesin diye gibi birsey..Tmm canım da sen catlatma ignesi olarak hangi iğneyi kullaniyorsun bana ovitrella verdi iki adet saat 12 de yapacam birde saat 11 de lucrin yap dedi bu ne için onu anlamadim
bende kullandım ovıttrelle ıle gonapeptil oda baskılamak ıcındı..ama transferin 3.gunu yıne gonapeptyl yapmamı ıstedıler yaptm buda desteklemesı ıcınmıs 4 gun gectı sabah ıdrar testı yaptm bu ıgnenın ıcerıgı acaba ıdrar testını pozıtıf yaparmı yoksa vucut atmısmıdır keske vermeselerdıBenim anladigim kadariyla Lucrin kendinin dogal olarak urettigin hormonlari bastirmak icin yapiliyor yani doktor hrseyi kendi kontrolu altina almaya calisiyor. Diger ignenin yaptigi etkiyi vucudun yok etmesin diye gibi birsey..
Canım listeye senide yazayım yaşını sonuc tarıhını yazarmısınbende kullandım ovıttrelle ıle gonapeptil oda baskılamak ıcındı..ama transferin 3.gunu yıne gonapeptyl yapmamı ıstedıler yaptm buda desteklemesı ıcınmıs 4 gun gectı sabah ıdrar testı yaptm bu ıgnenın ıcerıgı acaba ıdrar testını pozıtıf yaparmı yoksa vucut atmısmıdır keske vermeselerdı
Bende varım kızlar test günüm 15 KasımCanım listeye senide yazayım yaşını sonuc tarıhını yazarmısın
Yas kaç canımBende varım kızlar test günüm 15 Kasım
30 yasındaym 15 kasım test gunum bugun 7.gunumduCanım listeye senide yazayım yaşını sonuc tarıhını yazarmısın
Pozitif mi ciktibende kullandım ovıttrelle ıle gonapeptil oda baskılamak ıcındı..ama transferin 3.gunu yıne gonapeptyl yapmamı ıstedıler yaptm buda desteklemesı ıcınmıs 4 gun gectı sabah ıdrar testı yaptm bu ıgnenın ıcerıgı acaba ıdrar testını pozıtıf yaparmı yoksa vucut atmısmıdır keske vermeselerdı
35Yas kaç canım