Canıımmm güzel geçti yumoşlar büyümüş pazartesi opu olcak hayırlısı ile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canıımmm güzel geçti yumoşlar büyümüş pazartesi opu olcak hayırlısı ile
Gözün aydın arkadaşım. .Güzellikler 10 .günüm bugün test yaptım sonucum çıktı 52.75 Rabbim herkese nasip etsin asıl test günüm pazar inşallah katlanır
Canim hadi hayirlisi, banada doktor pazar veya pazartesi opu olacak dedi bakalim yarin belli olacak. Sana transfer hemen yapilacak mi? Doktor bana rahimi dinlendirecegiz hemen transfer yapmiyoruz dedi. Merak ettim. Bi sonraki ay olacakmis transferimCanıımmm güzel geçti yumoşlar büyümüş pazartesi opu olcak hayırlısı ile![]()
Canım birşey demediler transfer için henüz. Pazartesi opu olcakCanim hadi hayirlisi, banada doktor pazar veya pazartesi opu olacak dedi bakalim yarin belli olacak. Sana transfer hemen yapilacak mi? Doktor bana rahimi dinlendirecegiz hemen transfer yapmiyoruz dedi. Merak ettim. Bi sonraki ay olacakmis transferim
Hayırlı olsun tatlımmmmm mm ilk hamişimizSağol Canım amin cümlemizin
Hadi inşallah CanımCanıımmm güzel geçti yumoşlar büyümüş pazartesi opu olcak hayırlısı ile![]()
Sagol Canim darisi hepinize insallah daha aile te soylemedik esim le pazar test gunum o zaman yapip diyecezGözün aydın arkadaşım. .
Sagol Canim seninde cuma dan sonra gun sayariz darisi herkes
Hayırlı olsun tatlımmmmm mm ilk hamişimiz![]()
![]()
Canım benim inşallahhhhhh
Sagol Canim seninde cuma dan sonra gun sayariz darisi herkes![]()
İnşallah canım hoşgeldin hayırlı olsun tedavinKizlar merhaba bende dun itibariyle ignelerime basladim sali gunu ilk kontrolum var kisa protokol uygulaniyor. Insallah yumoslar guzel cevap verir topu topu 5 yumosum var hepsi saglam ciksa bari. Bnmde transferim 1 yada 2 ay snra rahmin durumuna gore yapilacakmis insallah bu topik hepimizie sans getirir guzel haberleri birlikte kutlariz.
Aynen bende kendime atkı başladım canımKizlar kafa dagitmak icin örgü örmeye başladım ip siparişi verdim strese kafa dağıtmaya birebir
Hayirli olsun arkadasim, hosgeldin. Rabbim gonlune gore versin. Benim doktorumda oyle soyledi transfer icin. Bakalim guzel olur hersey insallah hepimiz icinKizlar merhaba bende dun itibariyle ignelerime basladim sali gunu ilk kontrolum var kisa protokol uygulaniyor. Insallah yumoslar guzel cevap verir topu topu 5 yumosum var hepsi saglam ciksa bari. Bnmde transferim 1 yada 2 ay snra rahmin durumuna gore yapilacakmis insallah bu topik hepimizie sans getirir guzel haberleri birlikte kutlariz.
ben transferden berı örüyorum budefa totem yapıp poztıf dusunmek ıstemıstım 2ser tane bı mavı bı pembe patık ordum sanko bebeklerım olmuslar gıbı hıssettım gercekten zaman cabuk gecıoKizlar kafa dagitmak icin örgü örmeye başladım ip siparişi verdim strese kafa dağıtmaya birebir
Dinlen Canım ayakta fazla kalınca oluyo geneldeKızlar üzerimde bi halsizlik var sanki hasta gibiyim bir de kasık ağrısı oluyo yanma gibi sizde de oldu mu ılaclardan böyle
Sen yapabiliyormusun bilmem berecerir miyim
bende oyleym benım gunlerdır agrıyo yanma gıbı bence tutunma belırtısı ınsallahKızlar üzerimde bi halsizlik var sanki hasta gibiyim bir de kasık ağrısı oluyo yanma gibi sizde de oldu mu ılaclardan böyle