2016 Kasım tüp bebek

Kızlar bugun transferden sonra 10. Gunum. Hıc belırtım yok. Adet olacakmış gıbı kasık ve bel agrısı da basladı. Heralde olmadı yıne :(
Normalde pazar gunu test gunum ama yarın yapıcam. Bugun aksam da 5 gun once sonuc veren testlerden yapıcam. Korkuyorum resmen yaa..

Kızlar bugun transferden sonra 10. Gunum. Hıc belırtım yok. Adet olacakmış gıbı kasık ve bel agrısı da basladı. Heralde olmadı yıne :KK43:
Normalde pazar gunu test gunum ama yarın yapıcam. Bugun aksam da 5 gun once sonuc veren testlerden yapıcam. Korkuyorum resmen yaa..
Korkma adet ve hamilelik belirtisi aynı zaten

Kızlar bugun transferden sonra 10. Gunum. Hıc belırtım yok. Adet olacakmış gıbı kasık ve bel agrısı da basladı. Heralde olmadı yıne :KK43:
Benimde karnım ve kasıklarım deli gibi ağrıyor heran adetim geldi gelicek gibi offf ne stresli işler

Çarşamba opu oldum dün ve bugün aradılar gelişim güzel gidiyor yarın transfere gelin dedi embriyolog.yani yarın 3.gün embriyosu transfer olmuş olacak
Aslinda 5.gune bekletiyolar sans yukselsin diye.ben onu bugun arastirirken bi sitede okumustum 5.gun icin labaratuvar sartlari uygun olmayan merkezler 3.gun transfer ediyomus ama gelisimleri guzelse ins rahimdede gelisir.Benimkileri bekletiyolar yarin belli olcak 4.gun yarin gelisim iyi olursa 5. Beklicez dedi transfer icin

Sanki adet olucak gibiyim karnım davul gibi şiş bütün adet belirtilerini yaşıyorum belkide kullandığımız ilaçlarında etkisi vardır 12.güne kadar meraktan ölücem galiba tabii adet olmazsam benimle aynı durumu yaşayan var mı ☺️

Kızlar merhaba bugün 10.günümdü kan testi yaptırdım maalesef negatif çok üzgünüm ilk denememiş şimdi dört beş ay sonra döndürülmüşüm var bitane onunla deneyeceğiz dondurulmuşla deneme yapan arkadaşlar nasıl oluyor süreç kaç gün izin almak gerekiyor falan anlatır mısınız
Cok üzüldüm canım:( umarım çabuk toparlarsın kendını..Allah hayırlısını versın ne dıyelım :(

Sanki adet olucak gibiyim karnım davul gibi şiş bütün adet belirtilerini yaşıyorum belkide kullandığımız ilaçlarında etkisi vardır 12.güne kadar meraktan ölücem galiba tabii adet olmazsam benimle aynı durumu yaşayan var mı ☺️
Cnm transferden 8 9 gün geçtiyse sabah idrarıyla evde test yapabilirsin benim çıkmıştı kan da kesin çıkar

Merhaba bayanlar öncelikle Allah herkesin muradını en kısa zamanda versin inş benimde 2.tüp bebek denemem ve transferimin 9.günündeyim cok karmaşığım ne olacak bilmiyorum
Offff bende ayniyim benim 4.cu transfer bugün 7 ci gün beynim şişti iyice sitres

Kızlar doktordan çıktım ignelerin 4. gunundeyim rahim 8.8 yine fazla mi kalinlasacsk ki ya fikri olan var mi daha 3 gün kullandım iğneyi gecenkinde 14 ml di son kontrolde doktor fazla kalinlasmis demişti yine mi hızlı kalinlasiyor sordum e2 sonucuna,göre söylerim dedi çıkmadı sonuç daha,bilen var mi normali ne
Cnm benimde opya alindigimda 8.5 du dr onemli dgl demisti kafana takma 3 gune kadar dahada fazla kalinlasacagini sanmiyorum merak etmee

Cnm transferden 8 9 gün geçtiyse sabah idrarıyla evde test yapabilirsin benim çıkmıştı kan da kesin çıkar
Aslında bir yanım hemen kan testi yaptırmak istiyor galiba tekrar negatif sonuç almaktan korkuyorum ilk tedavimde 10.gün yaptırmıştım kan testini umarım erkenden adet olmamda 12.günü tamamlarım bu sefer

Bebek tutundumu 1 damla an geliyor diyorlar akıntı da hamilelik belirtisi diye biliyorum inşallah tahlil yapsan belli olur 1 damla kan gelirse de korkma
Öyle mi bunu ögrendiğim iyi oldu eğer kan gelirse ben adet oldum diye yasa girerdim hemen teşekkür ederim verdiğin bilgi için bakalım artık 2 gün daha bekleyip görücem bu sebepler adetten mi bebişten mi

Back
X