Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün transferi belirti var miMerhaba bayanlar öncelikle Allah herkesin muradını en kısa zamanda versin inş benimde 2.tüp bebek denemem ve transferimin 9.günündeyim cok karmaşığım ne olacak bilmiyorum
Korkma adet ve hamilelik belirtisi aynı zatenKızlar bugun transferden sonra 10. Gunum. Hıc belırtım yok. Adet olacakmış gıbı kasık ve bel agrısı da basladı. Heralde olmadı yıne
Normalde pazar gunu test gunum ama yarın yapıcam. Bugun aksam da 5 gun once sonuc veren testlerden yapıcam. Korkuyorum resmen yaa..
Benimde karnım ve kasıklarım deli gibi ağrıyor heran adetim geldi gelicek gibi offf ne stresli işlerKızlar bugun transferden sonra 10. Gunum. Hıc belırtım yok. Adet olacakmış gıbı kasık ve bel agrısı da basladı. Heralde olmadı yıne
Normalde pazar gunu test gunum ama yarın yapıcam. Bugun aksam da 5 gun once sonuc veren testlerden yapıcam. Korkuyorum resmen yaa..
Aslinda 5.gune bekletiyolar sans yukselsin diye.ben onu bugun arastirirken bi sitede okumustum 5.gun icin labaratuvar sartlari uygun olmayan merkezler 3.gun transfer ediyomus ama gelisimleri guzelse ins rahimdede gelisir.Benimkileri bekletiyolar yarin belli olcak 4.gun yarin gelisim iyi olursa 5. Beklicez dedi transfer icinÇarşamba opu oldum dün ve bugün aradılar gelişim güzel gidiyor yarın transfere gelin dedi embriyolog.yani yarın 3.gün embriyosu transfer olmuş olacak
Canım dondurulmuşlarla denedim bu denememi 4.gün dondurulmuşlardı benim bebiş adaylarıKaçıncı gün transferi belirti var mi
Cok üzüldüm canımKızlar merhaba bugün 10.günümdü kan testi yaptırdım maalesef negatif çok üzgünüm ilk denememiş şimdi dört beş ay sonra döndürülmüşüm var bitane onunla deneyeceğiz dondurulmuşla deneme yapan arkadaşlar nasıl oluyor süreç kaç gün izin almak gerekiyor falan anlatır mısınız
Cnm transferden 8 9 gün geçtiyse sabah idrarıyla evde test yapabilirsin benim çıkmıştı kan da kesin çıkarSanki adet olucak gibiyim karnım davul gibi şiş bütün adet belirtilerini yaşıyorum belkide kullandığımız ilaçlarında etkisi vardır 12.güne kadar meraktan ölücem galiba tabii adet olmazsam benimle aynı durumu yaşayan var mı![]()
Offff bende ayniyim benim 4.cu transfer bugün 7 ci gün beynim şişti iyice sitresMerhaba bayanlar öncelikle Allah herkesin muradını en kısa zamanda versin inş benimde 2.tüp bebek denemem ve transferimin 9.günündeyim cok karmaşığım ne olacak bilmiyorum
Cnm benimde opya alindigimda 8.5 du dr onemli dgl demisti kafana takma 3 gune kadar dahada fazla kalinlasacagini sanmiyorum merak etmeeKızlar doktordan çıktım ignelerin 4. gunundeyim rahim 8.8 yine fazla mi kalinlasacsk ki ya fikri olan var mi daha 3 gün kullandım iğneyi gecenkinde 14 ml di son kontrolde doktor fazla kalinlasmis demişti yine mi hızlı kalinlasiyor sordum e2 sonucuna,göre söylerim dedi çıkmadı sonuç daha,bilen var mi normali ne
Aslında bir yanım hemen kan testi yaptırmak istiyor galiba tekrar negatif sonuç almaktan korkuyorum ilk tedavimde 10.gün yaptırmıştım kan testini umarım erkenden adet olmamda 12.günü tamamlarım bu seferCnm transferden 8 9 gün geçtiyse sabah idrarıyla evde test yapabilirsin benim çıkmıştı kan da kesin çıkar
Stresle baş etmek çok zor zaten umarım bu yolda emek harcayan herkes en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırOffff bende ayniyim benim 4.cu transfer bugün 7 ci gün beynim şişti iyice sitres
İnşallah canım Cenabı allahım büyükStresle baş etmek çok zor zaten umarım bu yolda emek harcayan herkes en kısa zamanda olumlu sonuçlar alır
Dünyadaki en zor şey insanın kendi kendisini teselliİnşallah canım Cenabı allahım büyük
su gibi akıntım oluyo iki gündür benim normal mi acaba crinone jel kullanıyorum onun etkisi var mıdır kızlarİnşallah canım Cenabı allahım büyük
Hiç kan geldimi bir damlaDünyadaki en zor şey insanın kendi kendisini teselli
su gibi akıntım oluyo iki gündür benim normal mi acaba crinone jel kullanıyorum onun etkisi var mıdır kızlar
Yok tatlım cok şükür gelmedi henüzHiç kan geldimi bir damla
Bebek tutundumu 1 damla an geliyor diyorlar akıntı da hamilelik belirtisi diye biliyorum inşallah tahlil yapsan belli olur 1 damla kan gelirse de korkmaYok tatlım cok şükür gelmedi henüz
Öyle mi bunu ögrendiğim iyi oldu eğer kan gelirse ben adet oldum diye yasa girerdim hemen teşekkür ederim verdiğin bilgi için bakalım artık 2 gün daha bekleyip görücem bu sebepler adetten mi bebişten miBebek tutundumu 1 damla an geliyor diyorlar akıntı da hamilelik belirtisi diye biliyorum inşallah tahlil yapsan belli olur 1 damla kan gelirse de korkma