2016 Kasım tüp bebek

Transferi sonraya kalan arkadaşlar yumurtalarıniz toplandıktan kac gun sonra adet oldunuz? Benin bugün yumurtalarım toplandı hastaneden çikarken lekelenmem durmustu eve geldigimden beri devam ediyor sizin ne zaman kesildi kanamaniz? Acaba adet mi oluyorum diye meraklandım olanilir mi sizce?
Benim sonraki güne kadar devam etti

Cok sagol.. Iyi ve icten dileklere ihtiyacim var. kimseye bahsetmedim bu durumdan.Dusunmemeye calisiyorum .. Ama biraz heyecanlanmaya basladim. Birazda sancim var ama artik olumlu dusunmeye calisiyorum

Sabah kan vericem sonra alisverise:)) biraz kafa dagitayim. Sonuca nasil bakicamm uf

Cok sagol.. Iyi ve icten dileklere ihtiyacim var. kimseye bahsetmedim bu durumdan.Dusunmemeye calisiyorum .. Ama biraz heyecanlanmaya basladim. Birazda sancim var ama artik olumlu dusunmeye calisiyorum

Sabah kan vericem sonra alisverise:)) biraz kafa dagitayim. Sonuca nasil bakicamm uf
Alış veriş mantıklı bende gün sayiyorum yarın 9 cu gün allah büyük bu yıl 3 kere olumsuz s
Onun aldum çok çok korkuyorum sabah bize pozitif sonuç ver inşallah bizimde umudumuz artsın inşallah pozitif sindir. :KK46:

Cok sagolun .. Tanismiyoruz ama ictenliginize inaniyorum gozlerim doldu .. Biraz daha yazin da ben hungur hungur aglamaya basliyim:))
Insallah hayirlisi ise pozitif olsun hem benim hemde burda olan olmayn tüm bekleyenlerin.
Yarin haber vericem. Cilgin alisveristen sonra sonucu almaya gidicem...

Tatlım benim eşimde azosperm ben 25 yaşındayım 3.deneme 14 yumurta toplandı 6si döllenmiş dr bana da donmuş transferi düşünüyor inşallah bu defa tutar inşallah kavuşuruz evlatlarimiza inşallah benim yumurcaklar eksilmeden devam ederler çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz[/QUOTE
Canım bugün 3. Gün olduğundan arandım 9 tane kalmış ama 5. Güne kadar bekleyip öyle donduracağız çünkü tek embriyo transfer edeceğiz dediler ve ikiz olmasını istemiyorlar riskli olduğundan dolayı. 25 yaşında nasıl dayandın 3 denemeye rabbim sana tez zamanda güzel sonuçlar versin nasıl bir fedakarlık bu harikasın..:KK200:
[/QUOTE]

Cok sagolun .. Tanismiyoruz ama ictenliginize inaniyorum gozlerim doldu .. Biraz daha yazin da ben hungur hungur aglamaya basliyim:))
Insallah hayirlisi ise pozitif olsun hem benim hemde burda olan olmayn tüm bekleyenlerin.
Aglayabilirsin sorun yok ben transferden beri hüngür hüngür zaten ılaclardan dengemiz gitti:)
Bekliyoruz yarın güzel haberi

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah çok güzel olacak herşey

[/QUOTE]
Tesekkurler cnm rabbim hepimize nasip etsin seninkilerde inşallah 9 olarak kalırlar eksilmezler senin ilk denenenmi kız ben çok istiyorum ikiz bu denemede 2 tane transfer edecekler dua ediyorum 2si tutsun diye :KK46::KK46:

Kızlar yumurtalarım toplandıktan sonra tuzlu kesinlikle yasak denildi bugün 4. Gün ama yemek yiyemiyorum artık hiç bişeyin tadı yok siz ne durumdasınız? İştah falan gitti hep

Kızlar yumurtalarım toplandıktan sonra tuzlu kesinlikle yasak denildi bugün 4. Gün ama yemek yiyemiyorum artık hiç bişeyin tadı yok siz ne durumdasınız? İştah falan gitti hep
Canım bana söylemediler bişey valla benim iştah yerinde ama mide bulantısı çok oluyor

Tesekkurler cnm rabbim hepimize nasip etsin seninkilerde inşallah 9 olarak kalırlar eksilmezler senin ilk denenenmi kız ben çok istiyorum ikiz bu denemede 2 tane transfer edecekler dua ediyorum 2si tutsun diye :KK46::KK46:[/QUOTE]

Evet benim ilk denemem ama 2 transfer etmiyorlar. İğne fobimi yendim resmen şimdi adetin 2. Günü çağırdı neler olacak bilmiyorum. inşallah güzel şeyler olur transfer günü verirler :) ayy inşallah 2 bebişin olur emeğinin karşılığını al iğneleri atmamışsındır inşallah güzel bir hediye olur ileride :)

Tesekkurler cnm rabbim hepimize nasip etsin seninkilerde inşallah 9 olarak kalırlar eksilmezler senin ilk denenenmi kız ben çok istiyorum ikiz bu denemede 2 tane transfer edecekler dua ediyorum 2si tutsun diye :KK46::KK46:

Evet benim ilk denemem ama 2 transfer etmiyorlar. İğne fobimi yendim resmen şimdi adetin 2. Günü çağırdı neler olacak bilmiyorum. inşallah güzel şeyler olur transfer günü verirler :) ayy inşallah 2 bebişin olur emeğinin karşılığını al iğneleri atmamışsındır inşallah güzel bir hediye olur ileride :)[/QUOTE]
İlk diye etmiyorlar ben ilaç kullanıyorum tarlusal adet gelsin diye haftaya adet olurum inşallah bu şişlikte gider bana 2ay sonra transfer dedi 2 ay derken 2 adetmi acaba :KK64:kız valla sabırsızlıkla bekliyorum geçsin bu günlerde kavuşuyum minnaklara inşallah :halay:

[/QUOTE]
İlk diye etmiyorlar ben ilaç kullanıyorum tarlusal adet gelsin diye haftaya adet olurum inşallah bu şişlikte gider bana 2ay sonra transfer dedi 2 ay derken 2 adetmi acaba :KK64:kız valla sabırsızlıkla bekliyorum geçsin bu günlerde kavuşuyum minnaklara inşallah :halay:[/QUOTE]

Ay hadi inşallah o regl durumunu doktorunu arayıp sor istersen

İlk diye etmiyorlar ben ilaç kullanıyorum tarlusal adet gelsin diye haftaya adet olurum inşallah bu şişlikte gider bana 2ay sonra transfer dedi 2 ay derken 2 adetmi acaba :KK64:kız valla sabırsızlıkla bekliyorum geçsin bu günlerde kavuşuyum minnaklara inşallah :halay:[/QUOTE]

Ay hadi inşallah o regl durumunu doktorunu arayıp sor istersen[/QUOTE]
Canım dondurulacağı zaman ariyacakmis görüşmeye o zaman soracağım ya dün döllenmenin 2.günüydü hiç kimse aramadi bugün de zaten tatil yarın aramazlarsa ben arayacağım çok merak ediyorum inşallah güzel güzel eksilmeden bölünürler

Back
X