2016 Kasım tüp bebek

merak etme canim adet oldugunda hormonlar düzeliyor bende aynı sorunu yasiyirum senden daha çok yumurta çıkmıştı. sadece opu dan sonra çok ağrım olmuştu. bidahaki adetin transferin olur. ve ins seninle olur. kaçıncı tedavin bu maşallah 3 embiyo koyması çok güzel. benim doktor 2 sen fazla koymuyor

Tüp bebek ilk denemem ama bizim normal yolla 2 kaybımız vardı o yüzden doktor 3 transfer dedi riski göze alıp yapıcaz dedi inşallah hayırlısı hepimiz için

Cnm Günlük 300 ve 375 ml kullandık + luveris 75 ml kullandık Orgalutran kullandık 26 yaşındayım bende bizde çok şaşırdık bu kadar yumurtaya ama iyi bişeymiş bu
Anladim cnm ben sadece 185ml gonal f kullandim lucrin le birlikte ilaçlarla ilgili demek ki

Kız ne bozulması bn emriyologla konuştum emriyolara genetik testi yapılacaktı bozulmasın diye oda dediki böyle bir bozulma olsa kim bunu riske alır öyle bişi yok içiniz rahat olsun demişti
Ben öyle biliyorum çok okurum bu konuda malum kaç yıldır uğraşıyoruz ayrıca arkadaşımın da bozulmuştu cozdurduklerinde her laboratuvar farklı olabilir de tabi bilemiyoruz

G
Ben öyle biliyorum çok okurum bu konuda malum kaç yıldır uğraşıyoruz ayrıca arkadaşımın da bozulmuştu cozdurduklerinde her laboratuvar farklı olabilir de tabi bilemiyoruz
Genetik test bozulmasın diye mi yapıyorlarmış allahalla ben kromozomsal sıkıntı var mı diye yapıyorlar diye biliyorum

Ömer Faruk vanlioglu 3 embiriyo transferi yapıyormuş en fazla 2 tane ama başka yerler 35 yaş altına bile 3 embiriyo transferi yapiyorlar hangisi daha iyi bilemedim

Anl

Her ay aynı olacak diye bişey yok sperma sayısı ve kalitesi yediklerimizle bir çok faktöre bağlı bak bu sefer iyi sonuç alınmış ne güzel ☺ inşallah hayırlısı da olur adınıza
Evet çok şükür bu sefer hersey yolunda gitti inşallah sonuda güzel olur

Kizlar benim 5. Gunum bugun su gibi akintim var ic camasirim islak ve adet agrim cok fazla sizde durum nasil :KK66:

Selam arkadaşlar, bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Yarın transferden sonraki 8. Günüm. Sizce yarın sabah evde test yapsam mı :KK64:
Üzülmek istemiyorsan yapma canım arkadasımın hamile oldugu halde çıkmamıştı 10. Gününde. Listeye yazmadıkmı seni :işsiz:

Back
X