2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Canim hayirlisi boyleymis..saglikli olsun onemli olan bu..Rabbim hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Canim hayirlisi boyleymis..saglikli olsun onemli olan bu..Rabbim hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Evet cnm ikiz sadexe bnm için sürpriz olurduKız istiyordum hep allahıma şükür nasip etti hayırlısıyla kucağımıza alırız inş

Selam kızlar ben de bugün 2li test yaptırdım sonuç 10 gün sonra verilecek. Ense kalınlığı 1.2 çıktı Allah'a şükür boyu 5 cm. Her şey yolunda görünüyor. Baya hareketliydi ultrasonda cinsiyet göremedik ama olsun. Eli kolu çıkmış baya belli oluyordu kızlar acayip heyecanlandım ve duygulandım arabada hüngür hüngür ağladım:) Annelik şimdiden çok güzel... Allah hepimizin yavrularını sağlıklı şekilde dünyaya getirmesini nasip etsin inşallah.

Bende cuma gunu yaptırdım ıkılı testı bızımde ense kalınlıgı 1.2mm :) boyumuz 5.67 cm cıktı ama biz anne 1.78 baba 1.95 boyundayız :) bende ınanılmaz heyecanlanmıstım. :) doktorumuz bıze cınsıyetı soyledı. sagolsun KIZIM güzelce actı bacaklarını görundu bırsey olmadıgı :) darısı basınıza ınsallah..

Bugun gittik biz de, kızımmmmmm olacak büyük ihtimal. Biz de uzun aileyiz Bebişimiz de 7cm çıktı baştan popoya

Bu sene kız senesi sanırımAklıma gelmiyor değil 12.haftada öğrendim umarım erkek denmez ilerki haftalarda bazen yanılma olabiliyormuş

Bu sene kız senesi sanırımAklıma gelmiyor değil 12.haftada öğrendim umarım erkek denmez ilerki

haftalarda bazen yanılma olabiliyormuş
Allah gonlune gore versin canim.benimkinin erkek olma olasiligi yuksek cunku yumurtlama gerceklestikten sonra birlikte olunursa erkek yumurtlamadan once iliski olursa kiz olurmus diyolar

Allah gonlune gore versin canim.benimkinin erkek olma olasiligi yuksek cunku yumurtlama gerceklestikten sonra birlikte olunursa erkek yumurtlamadan once iliski olursa kiz olurmus diyolar
Evet canım duymustum bazıları sırf yumurtlamayı takıp edıp cınsıyet belirliyorlarmış bnmki yumurtlamadan önce oldu adetin 12.günü

tesadufmudur bilmiyorum dogru oldunu bizzat onaylayanlar var benim bebegimde erkekse buyuk ihtimal dogrudur yarin cinsiyeti belli olur insallah..

Canım inan ki bunun tıpta hiçbir doğruluk payı yok. Oran zaten 1/2. Erkek olmasını sağlayan erkekten gelen kromozom.
Aslında kız ya da erkek olmasını belirleyen, sadece erkekler. Kadınlar olarak biz degiliz.

Kasik agrimla gelen amniyo sivisina dikkat kizlar.suan 6 gundur hastane de yatiyorum 2 li taramam superei ne oldusa bianda sivim foş diyr akti banyo da.gozumun onunden gitmiyor.hic duyan var mi ya da yasayan?surekli 3 bardak taze havus suyu iciyorum hastanede yatiyorum wc bile yatakta yspiyorum.cok zor arkadaslar.kiz bebekadi da bade koyacaktim.

Cok gecmiş olsun canım. Allahtan sana acil şifa diliyorum.

Hoca dun gelmedi.kan tshlili almislardi enfeksiyon var mi diye.ksn degerim iyi cikti.agrim yok.akintim yok.sivi kaybi yok.hsla bekliyorum 7 gun oldu.bi yere kipirdayamiyorum.yetrr ki sivisi olsun hareket etsin buyusun kizim.cok uzuluyorum.cok tesekkurler kizlar.iyi dileklerinizi icin.

Canım inan ki bunun tıpta hiçbir doğruluk payı yok. Oran zaten 1/2. Erkek olmasını sağlayan erkekten gelen kromozom.
Aslında kız ya da erkek olmasını belirleyen, sadece erkekler. Kadınlar olarak biz degiliz.

Canim bende aynen senin bildigin gibi biliyordum...duydugum birsey fikrimi degistirdi.

Evet canım duymustum bazıları sırf yumurtlamayı takıp edıp cınsıyet belirliyorlarmış bnmki yumurtlamadan önce oldu adetin 12.günü

Tatlim bugun hastaneye gittim ikili tarama icin cok sukur hersey normal..ama cinsiyetini soylemediler (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…