2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Benimde 2.hamileliğim 7 hafta 3 günlük hamileyim çok şükür kese 5 haftada kalp atışları 6 haftada karında duyuldu Rabbim hayırlı suyla kucağımiza almayi nasip etsin 4 yasinda kızım var o çok heyecanlı kardeşim olacak diye her sabah karnımi öpüp Günaydın kardeşim diyor Rabbim hayırlı sini versin insallah

Selam büyülü bahçeler nasıl gidiyor ilk haftalar,,, bende bazı sabahlar hafif hafir iç bulantısı,, bazende sabah ofise girdiğimde kocaman bir sadece 1 defalık öğürtü oluyor,,,çok şükür henuz bir istifra yaşamadımm, çok dua ediyorum bulantısız istifrasız geçsin diye... Bunun haricinde malesef kabızlık sorunu,,ilk günler aç karına kayısı yedim iyi geldi, ancak sonra içim almamaya başladı sabahları,,umarım devamlılık göstermez bu durum

Cuma günü dr.kontrolumuz var bakalım pıt pıt atan minik kalbin sesini duyabilecekmiyim...

Kasım anneleri olarak duyan varmı aranızda?

Dün sağlık ocağından aradılar, gittiğim hastene oraya bildirmiş, 17. hafta yapılması gereken tetanoz aşısı hakkında bilgi verdi 3 doz yapılması gerekiyormuş ..ilki 17. hafta, ikincisi....unutttum ,,,,,bu ara çok unutuyorum...üçüncüsü ise doğumdan sonraymış,, sizi de aradılarmı..??

henuz istiframız hiç olmadı diyip, 29dakika sonra bunu yaşamakta ne oluyor canımm (

Merhaba. Ben duydum kalp atışlarını vajinal yoldan bakıldı 6+3 :)

6+4de karından ultrasonla duydum doktorum zararlı dıye fazla dinletmedi

evet benide aradılar sağlık ocağından canım.kalp atışlarını duyduk çok şukür 9haftalık hamileyim

Hanımlar kilo aldınızmı iştahınız Nasıl?gaz ve şişkinlik probleminiz varmı 9+6günlüğüm aşırı gaz ve şişkinliğim var kıyafetlerim olmuyor

hala mide bulantısı çekiyorum az yiyorum hatta zayıfladım. ama herşeye razıyım cnkü yine kanamam başladı işe de gidemiyorum sürekli yatıyorum

hala mide bulantısı çekiyorum az yiyorum hatta zayıfladım. ama herşeye razıyım cnkü yine kanamam başladı işe de gidemiyorum sürekli yatıyorum
Allah korusun cnm bolbol dinlen inş saglıcaklı kucağına alırsın atlatırsın hemen

Kızlar benim sağ kasigima ara ara sancı giriyor neden olabilir su an İsteyim çalışıyorum da ayaktayim.ondan olabilir mi

bende 9.haftadayım. geçtiğimiz hafta öğürmekten ve kusmaktan çalışamadım ve rapor almak zorunda kaldım. doğru düzgün yemekte yemeyince halsiz düştüm. bugün iş başı yaptım alışmaya çalışıyorum dilerim 3. aydan fazla sürmez bu kusmalar. 2 hafta önce kalp atışlarını duyduk bebişimin çok şükür bir sıkıntı da yok ama bebiş yaramaz beni çalıştırmıyor :) bende kilo verdim 61 den 59 a düştüm. neyse normale dönünce kilo açığını fazlası ile kapatırım

Kızlar herkese merhaba:) Ben de kasım annesiyim inşallah. 15 beta değeriyle başladım hamilelik serüvenime. Geç döllenme yüzünden çok erken vakitte öğrendim hamile olduğumu zaman geçmek bilmedi. Şimdi 10 haftalık oldu bebişim. Sürekli bulantım oluyor. 2 kere de baygınlık geçirdim dilim içeri kaçtı filan tuhaf bir haldi. Doktorum vücuttaki ani değişiklikler yüzündendir diyor. İlkini banyoda yaşadım size tavsiyem evde yalnızken banyoya girmeyin.

Geçmiş olsun cnm bnde 10haftalıyım ve epilepsi hastasıyım bnm içinde cok zor haftaya 2li tarama yaptırcam inş bişey cıkmaz.umarım bidaha yaşamazsın cnm sorunsuz sağlıklı bişekilde kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…