2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

İnşallah çıkmayacak canım sağlıklı bebişler nasip eder Allah'ım inşallah. Ben de 25 nisanda ikili test yaptıracağım.

8 haftalik hamileyim 7. Haftadan beri bulantilarim ve kusmalarim gittikce artiyor.3 gundur ne yesem cikariyorum..yedigim az bisi bile olsa bogazimda birikiyormus gibi hissediyirum yutkunamiyorum ve dayanamiyorum. Öğurmekten icim acidi, agzimin tadi surekli eksi..Herhangibir onerisi olan var mi? Iyi gelebilecek herhangi bisi ? Doktorum bu haftalar bulantinin zirve yaptigini soyledi ilac da verdi ama o da ise yaramiyor daha da yiyemezsem serum olucak mecbur..bulantinin bebegin saglikli olduguna isaret oldugunu ve 3. Aydan sonra azalacagini okudum.insallah oyle olur.sizin durumlariniz nasil ?

Cnm arkdsımında öyleydı ne yaptıysa bulantısı geçmedi 20.haftada hala bulanıyo ama bıyerde armut yemek bulantıyı kesiyormuş dene istersen..benim hiç bulantım olmadı hamile oldugumu bile anlamıyorum karnım şişmese umarım biran önce gecer

Cok tesekkur ederim sagolasin insallah gecer.. ben boyle giderse kilo almak biyana veriyorum iyice

bende aynıyım kafamı kaldıramıyorum kaltığım an çıkarıcakmışım gibi hissediyorum. tuzlu fıstık biraz bastırıyor canım ama ister istemez tamamen geçmiyor. benim ikinci gebeliğim 6. aya kadar sürmüştü ilki bakalım bu nasıl olucak.

2li test yaptıran oldumu kızlar bebişleriniz en son nezman gördünüz 8haftalıkken gördüm en son 11+2de hem 2li tarama yaptırıcam hemde görücem çok merak ediyorum

Merhaba ben ilk gebeliğimdede bırdaydım şimdi yeniden hamileyim Aynı heyecanı yeniden yaşamak güzel

Merhaba arkadaslar bende yeni katiliyorum araniza iZmirdeyim 12 haftanin icindeyiz minigimle gecen sene ekim.ayinda düşük yaşadım simdi tekrat hamileyim.cok sukur hersey yolunda 2.hamileligim 1tane kizim var 2.5yasinda persembe gunu 2li testim var umarim hepiniZ iyisinirdir benim cogunuz gibi bulantılarim.zorluyo ama miniklerimiz iyi olsunda ☺

Selam kizlar bende yeni uyeyim..11+5 haftalik gebeyim..hamileligimin baslangicindan beri cok tembellestim nasil kurtulcam bilmiyorum..benim durumumda olan varmi aranizda? Ikiz gebelikten supheleniyorum karnim buyudu bu haftalarda yeni cogul gebelik oldugunu ogrenen varmi

Bende 11+6yım canım yarın 2li test için gidicem sorma bnmde karnım sanki 6aylık ikiz gebelik bu haftalarda belli oluyormus bende sorucam yrn doktora

Bende bu hafta ikili tarama icin gidicem..insallah bebeklerimiz ikizdir.cok heycanliyim.sende de heycan varmi canim

Bende yarın ikili test için gidicem doktora.11+2olduk.karnım hiç şiş deil hamile deilken daha göbekliydim hatta.doktorum çok normal bulsada insan korkuyo herşeyden.doktorum cinsiyetimizi bile söyledi iki gün önce :) bi kızım olcak nasipse

Saglikla kucagina alirsin insaallah.benim daha cinsiyet belli degil..bi kizim var yine kiz istiyorum tabi kizim erkek kardes istiyor isim bile buldu.

Saglikla kucagina alirsin insaallah.benim daha cinsiyet belli degil..bi kizim var yine kiz istiyorum tabi kizim erkek kardes istiyor isim bile buldu.
Amin canım hayırlısı ne ise o olsun..elleri ayakları düzgün ömürlü olsunlarda...bi erkek değişik olur ama iki kız süper olur..biz iki kız kardeşiz ve tadı paha biçilemez..

Ilk gebeliginse karnin gec buyur bunun icin kendini uzme..benim ucuncu gebeligim ondan cabuk buyumus olabilir.

Ilk gebeliginse karnin gec buyur bunun icin kendini uzme..benim ucuncu gebeligim ondan cabuk buyumus olabilir.
Bide 5.haftadan beri hiç bişey yiyemedim bulantı kusmalardan.üç kere serum yedim.4kilo verdim.iştahım hala kpalı olsada mide bulantılarım hafifledi çok şükür.gün içinde yokluyor ara sıra sadece oda ilaçla hafifliyor.önceden ilaç içsem kusuyodum.neyse tecrübenden faydalandırdığın için teşekkürler

.ALLAH yardimcin olsun canim tuzlu seyler mideni yatistirir.benim mide bulantim hic olmuyor ama istahim yok cabuk doyuyorum.bu haftadan sonra miden biraz daha rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…