2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Günaydin arkadsslar ins herkes iyidir 2 haftadir sayfaya giris yapamiyordum nedense acilmadi bi türlü benim.2li test sonuclarim güzel cikti allaha şükür ama cinsiyet ogrenemedik erken daha dedi mayis 28de ogrencez ins aranizda ogrenenler olmuş hayirlisi olsun sagsalim.kucaklayalim.ins

cnm çok erken değilmi cinsiyet içinn ayy çok heyecanlandımm :)

2li taramalarınızda sorun cıkmadı demi hanımlar doktorum 2li temiz 3lüyü yaptırmayabilirsin Dedi 16.20.hafta arası yapılıyormuş

cnm çok erken değilmi cinsiyet içinn ayy çok heyecanlandımm :)
Doktorum biraz fazla iyi gerçekten..11.hafta başında tahminini söyledi.halada kız diyor.bende kız hissediom zaten :) aslında doktorların hepsinin bi tahmini oluyo ama %100olana kadar söylemiyorlar.sizinde yakındır öğrenmeniz..sağ salim kucağımza alalımdaa

Benimde cok sukur iyi cikti doktorum 3 lu taramaya gerek yok dedi . Benimde doktorum 12. Haftada gobek biraz yagli oldugundan nt olcumunu vajinal yapti ve buyuk ihtimal KIZIMIZ olacahini soyledi. 1 hafta sonra 13. Haftada sonuc gostrmeye gittigmde yine bakti yine kiz dedi

Bu sene kız senesi diyorlar yorumları okuyorum genelde kız. Bakalım bana ne diyecekler. Yarın gidecem doktora. 2 li tarama için devlet hastanesinden randevu aldım. Özel de pahalı olduğu için yarın öğrenemesemde ayın 17 sinde devlet hastanesinde kesin öğrenirim diye tahmin ediyorum.

Ben 15 hamilelik haberi aldiysam bunun sadece 1 tanesi erkek geldi gerisi kiz

Maşallah maşallah. Benim 1 oğlum var 3 yaşında Allah' ım herkesin evladı ile onuda esirgesin. sağlıklı sıhhatli inşallah 1 de kızım olur. :) Allah' ım herkesin gönlüne göre versin inşallah

Maşallah maşallah. Benim 1 oğlum var 3 yaşında Allah' ım herkesin evladı ile onuda esirgesin. sağlıklı sıhhatli inşallah 1 de kızım olur. :) Allah' ım herkesin gönlüne göre versin inşallah

Amin canim cumlemizinkini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Rabbim gonlundekini hakkinda hayirli eylesin insaAllah.

Benımde kız 12.haftada Dedi Allah gönlüme göre verdi şükürler olsun umarım değişmez3lü özellerde pahalıymıs bnde özele gidiyorum belki devlet hastanesınde yaptırırım ama kafamı karıstırmakda istemıyom 2li temiz ya 3lüde bişey cıkar dıye

Kalbini bozma canım. İnşallah 3 lüde temiz çıkar.Ben yarın 10+1 olcam. İnşallah belli olur da doktor görür :)

Ayyy çok heyecan yaptımm bende 10+2 yim haftaya gıdıcem inşallah öğrenirim :) 2 yaşında bi paşam var belki birde kızım olur :)

Merhaba yeni katıldım aranıza, bende 11 haftalık hamileyim doktorum ikili testi 12+3 den sonra yaptırmamı söyledi devlet hastaneleri güvenilir sonuç veriyor mu sizce özellerin ücreti baya yüksek bu testlerde

Merhaba yeni katıldım aranıza, bende 11 haftalık hamileyim doktorum ikili testi 12+3 den sonra yaptırmamı söyledi devlet hastaneleri güvenilir sonuç veriyor mu sizce özellerin ücreti baya yüksek bu testlerde
Cnm ben normalde özele gidiyorum doğuda yasıyorum ama suan memleketteyim devlet hastanesıne yaptırdım özeller 100-200arası istiyor bnce devlete yaptır sonucları tabıkı güvenilir sonucta cogu kişi devlete gidiyor.doguya gıttıgımde özele devam edıcem 3lü test için ve dünyanın parası bnm kan idrar tahlıllerım bile ücretli bazı özel hastanelerde sömürüyo insanı ama mecbur kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…