- Konu Sahibi minikamONUR
-
Ben ikili test bu hafta yaptıracagım inşallah sonuclar kac gunde cıktı arkadaslar
Bende yarın ikili test için gidicem doktora.11+2olduk.karnım hiç şiş deil hamile deilken daha göbekliydim hatta.doktorum çok normal bulsada insan korkuyo herşeyden.doktorum cinsiyetimizi bile söyledi iki gün önce :) bi kızım olcak nasipse
Doktorum biraz fazla iyi gerçekten..11.hafta başında tahminini söyledi.halada kız diyor.bende kız hissediom zaten :) aslında doktorların hepsinin bi tahmini oluyo ama %100olana kadar söylemiyorlar.sizinde yakındır öğrenmeniz..sağ salim kucağımza alalımdaacnm çok erken değilmi cinsiyet içinn ayy çok heyecanlandımm :)
Benimde iyi çıktı şükür doktor üçlü tarama için bişey demedi bakalım...2li taramalarınızda sorun cıkmadı demi hanımlar doktorum 2li temiz 3lüyü yaptırmayabilirsin Dedi 16.20.hafta arası yapılıyormuş
Bu sene kız senesi diyorlar yorumları okuyorum genelde kız. Bakalım bana ne diyecekler. Yarın gidecem doktora. 2 li tarama için devlet hastanesinden randevu aldım. Özel de pahalı olduğu için yarın öğrenemesemde ayın 17 sinde devlet hastanesinde kesin öğrenirim diye tahmin ediyorum.
Maşallah maşallah. Benim 1 oğlum var 3 yaşında Allah' ım herkesin evladı ile onuda esirgesin. sağlıklı sıhhatli inşallah 1 de kızım olur. :) Allah' ım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Kalbini bozma canım. İnşallah 3 lüde temiz çıkar.Ben yarın 10+1 olcam. İnşallah belli olur da doktor görür :)Benımde kız 12.haftada Dedi Allah gönlüme göre verdi şükürler olsun umarım değişmez3lü özellerde pahalıymıs bnde özele gidiyorum belki devlet hastanesınde yaptırırım ama kafamı karıstırmakda istemıyom 2li temiz ya 3lüde bişey cıkar dıye
Cok erken cnm Ins görürKalbini bozma canım. İnşallah 3 lüde temiz çıkar.Ben yarın 10+1 olcam. İnşallah belli olur da doktor görür :)
Aynen küçük bir ihtimal biliyorum. Yukarıda yorumlarda 11 haftada yazmış birisi. Belki bir ihtimal. Ama söylemese de 13+ larda 2 li için gidecem kesin öğrenirim o zaman inşallahCok erken cnm Ins görür
Ben ikili test bu hafta yaptıracagım inşallah sonuclar kac gunde cıktı arkadaslar
Cnm ben normalde özele gidiyorum doğuda yasıyorum ama suan memleketteyim devlet hastanesıne yaptırdım özeller 100-200arası istiyor bnce devlete yaptır sonucları tabıkı güvenilir sonucta cogu kişi devlete gidiyor.doguya gıttıgımde özele devam edıcem 3lü test için ve dünyanın parası bnm kan idrar tahlıllerım bile ücretli bazı özel hastanelerde sömürüyo insanı ama mecbur kalıyorsunMerhaba yeni katıldım aranıza, bende 11 haftalık hamileyim doktorum ikili testi 12+3 den sonra yaptırmamı söyledi devlet hastaneleri güvenilir sonuç veriyor mu sizce özellerin ücreti baya yüksek bu testlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?