- Konu Sahibi minikamONUR
-
Canim gecmis olsun Rabbim evladini saglikla kucagini almaya nasip etsin..cok umutlu olki bebeginde senden guc ve hayata daha siki tutunsunHoca dun gelmedi.kan tshlili almislardi enfeksiyon var mi diye.ksn degerim iyi cikti.agrim yok.akintim yok.sivi kaybi yok.hsla bekliyorum 7 gun oldu.bi yere kipirdayamiyorum.yetrr ki sivisi olsun hareket etsin buyusun kizim.cok uzuluyorum.cok tesekkurler kizlar.iyi dileklerinizi icin.
Ümit tükendi.auan 5 ten beri yemek yemiyorum odamda bekliyorum.kizim kalbi atarken melek olacak.coook uzgunummm coook.cok umutluydummmCanim gecmis olsun Rabbim evladini saglikla kucagini almaya nasip etsin..cok umutlu olki bebeginde senden guc ve hayata daha siki tutunsun
Medisu hastaanesi prof.dr mehmet emin soysal suan hastanedeyim bekliyorum zamanim geldi.cok istemistim kizom olsun diye.ama...Canim bende antalyadayim hangi hastanedesin..egitim arastrmadaysan ordakilerden hic beklentin olmasin.
Kizim alinacak canimZamanim geldi derken???
Ayaga kalkamiyorim sivim gelir diye.az denecek kadar sivim kaldi.bebek kalbi atio ama bu su gelmesinin sebebi cocukta kromozon bozuklugu dedi.aramadigim yer hoca kalmadi.buzamana kadar hoca iyi almamis cocugu o kadar beklettiyse hoca sizin artik uzuntunuzden ya da kendiniz artik bu zor durumu anlamamiz icin bekletmis dediler.zor durum.zor karar.ama artik umit kalmadi cunku 1 haftadir yatiyorum sivim yok bebek nasil gelisecek.yani gelisse de kesin sakat dedi.kime sorduydam da ayni cevap...cok uzgunum hala agliyorum ya.bebekte bozuklik olmasa su gelmezmis.Allahtsn 15 hafta da su gelmis.uoksa bu cocuk sakat doar dediler.yani karar verdim.yemek yenedim bekliyorum kizim bademin alinacahi zamani.gobegimo seviyorum cok da sevmistm canim kizimi.o kadar sevindirmisti ki.Badem kizim.o melek olacak belki ama onu COK SEVDIM COOOKKK.Doktorlar mudahale etmiyormu.baska hastaneye git hemen pes etme...bende gecen yil bebegimi kaybettim ve tek hastaneye gittigim hala vicdan azabi duyuyorum..her hastanenin her doktorun tedavisi farkli oluyor
belki görememiştir canım bidahaki randevuda inş gösterirTatlim bugun hastaneye gittim ikili tarama icin cok sukur hersey normal..ama cinsiyetini soylemediler(
Kaçıncı haftadasın canım cinsiyeti söylediler demişsin?Bende cuma gunu yaptırdım ıkılı testı bızımde ense kalınlıgı 1.2mm :) boyumuz 5.67 cm cıktı ama biz anne 1.78 baba 1.95 boyundayız :) bende ınanılmaz heyecanlanmıstım. :) doktorumuz bıze cınsıyetı soyledı. sagolsun KIZIMgüzelce actı bacaklarını görundu bırsey olmadıgı :) darısı basınıza ınsallah..
Ben de aşırı derecede tembelleştim yerden kalkamıyorum yaSelam kizlar bende yeni uyeyim..11+5 haftalik gebeyim..hamileligimin baslangicindan beri cok tembellestim nasil kurtulcam bilmiyorum..benim durumumda olan varmi aranizda? Ikiz gebelikten supheleniyorum karnim buyudu bu haftalarda yeni cogul gebelik oldugunu ogrenen varmi
ağlattın beni arkadaşım Rabbim yardımcın olsun ne yaptınHer
Ayaga kalkamiyorim sivim gelir diye.az denecek kadar sivim kaldi.bebek kalbi atio ama bu su gelmesinin sebebi cocukta kromozon bozuklugu dedi.aramadigim yer hoca kalmadi.buzamana kadar hoca iyi almamis cocugu o kadar beklettiyse hoca sizin artik uzuntunuzden ya da kendiniz artik bu zor durumu anlamamiz icin bekletmis dediler.zor durum.zor karar.ama artik umit kalmadi cunku 1 haftadir yatiyorum sivim yok bebek nasil gelisecek.yani gelisse de kesin sakat dedi.kime sorduydam da ayni cevap...cok uzgunum hala agliyorum ya.bebekte bozuklik olmasa su gelmezmis.Allahtsn 15 hafta da su gelmis.uoksa bu cocuk sakat doar dediler.yani karar verdim.yemek yenedim bekliyorum kizim bademin alinacahi zamani.gobegimo seviyorum cok da sevmistm canim kizimi.o kadar sevindirmisti ki.Badem kizim.o melek olacak belki ama onu COK SEVDIM COOOKKK.
120 tl verdik biz.Merhaba arkadslar bende yeni üye oldum yarin 12 haftalik olacagiz. Ikili tarama testini yaptircaz sali gunune randovu aldim acaba sizler ne kadara yaptirdiniz bizim hastane biraz pahali bir fiyat soyledi
Doktoruna bir sor istersen dışardan tetkik kabul ediyor musunuz diye. Çoğu kabul ediyor. Git devlette yaptır kabul ediyor ise. Yine kendi dr una göster. Ben taramalarımı şeker üklememi falan devlette yaptırıp göstermeyi düşünüyorum. Benim Doktorum kabul ederim dedi.Merhaba arkadslar bende yeni üye oldum yarin 12 haftalik olacagiz. Ikili tarama testini yaptircaz sali gunune randovu aldim acaba sizler ne kadara yaptirdiniz bizim hastane biraz pahali bir fiyat soyledi
Benim doktorumda mutlaka kabul edecektir cunku baska hastaneye yonlendirdi zaten ama fiyatlarini falan soylememistiDoktoruna bir sor istersen dışardan tetkik kabul ediyor musunuz diye. Çoğu kabul ediyor. Git devlette yaptır kabul ediyor ise. Yine kendi dr una göster. Ben taramalarımı şeker üklememi falan devlette yaptırıp göstermeyi düşünüyorum. Benim Doktorum kabul ederim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?