2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Canim gecmis olsun Rabbim evladini saglikla kucagini almaya nasip etsin..cok umutlu olki bebeginde senden guc ve hayata daha siki tutunsun

Canim gecmis olsun Rabbim evladini saglikla kucagini almaya nasip etsin..cok umutlu olki bebeginde senden guc ve hayata daha siki tutunsun
Ümit tükendi.auan 5 ten beri yemek yemiyorum odamda bekliyorum.kizim kalbi atarken melek olacak.coook uzgunummm coook.cok umutluydummm

Doktorlar mudahale etmiyormu.baska hastaneye git hemen pes etme...bende gecen yil bebegimi kaybettim ve tek hastaneye gittigim hala vicdan azabi duyuyorum..her hastanenin her doktorun tedavisi farkli oluyor

Canim bende antalyadayim hangi hastanedesin..egitim arastrmadaysan ordakilerden hic beklentin olmasin.

Canim sen bilirsin ama kendiliginden dusmesini bekle neden acele ediyorsun...Rabbim bedenimizi o kadar guzel programlamiski herseyin cozumunu kendisinde buluyor...Doktorlarin cok umutsuz dedikleri bir cok bebek bir sekilde hayata tutunuyor..doktorlarin yanildiklarinida cok sik duyuyoruz

Her
Doktorlar mudahale etmiyormu.baska hastaneye git hemen pes etme...bende gecen yil bebegimi kaybettim ve tek hastaneye gittigim hala vicdan azabi duyuyorum..her hastanenin her doktorun tedavisi farkli oluyor
Ayaga kalkamiyorim sivim gelir diye.az denecek kadar sivim kaldi.bebek kalbi atio ama bu su gelmesinin sebebi cocukta kromozon bozuklugu dedi.aramadigim yer hoca kalmadi.buzamana kadar hoca iyi almamis cocugu o kadar beklettiyse hoca sizin artik uzuntunuzden ya da kendiniz artik bu zor durumu anlamamiz icin bekletmis dediler.zor durum.zor karar.ama artik umit kalmadi cunku 1 haftadir yatiyorum sivim yok bebek nasil gelisecek.yani gelisse de kesin sakat dedi.kime sorduydam da ayni cevap...cok uzgunum hala agliyorum ya.bebekte bozuklik olmasa su gelmezmis.Allahtsn 15 hafta da su gelmis.uoksa bu cocuk sakat doar dediler.yani karar verdim.yemek yenedim bekliyorum kizim bademin alinacahi zamani.gobegimo seviyorum cok da sevmistm canim kizimi.o kadar sevindirmisti ki.Badem kizim.o melek olacak belki ama onu COK SEVDIM COOOKKK.

Rabbim yardimcin olsun canim..inan suan benimde yuregim acidi.isine karismak istemem ama senin hayati riskin yoksa bekle Bu da bi sinav Bekle Rabbim verdigi cani kendi alsin onun kalbi atarken onun canini acitmalarina izin verme

Kaçıncı haftadasın canım cinsiyeti söylediler demişsin?

Ben de aşırı derecede tembelleştim yerden kalkamıyorum ya

ağlattın beni arkadaşım Rabbim yardımcın olsun ne yaptın

Merhaba arkadslar bende yeni üye oldum yarin 12 haftalik olacagiz. Ikili tarama testini yaptircaz sali gunune randovu aldim acaba sizler ne kadara yaptirdiniz bizim hastane biraz pahali bir fiyat soyledi

Merhaba arkadslar bende yeni üye oldum yarin 12 haftalik olacagiz. Ikili tarama testini yaptircaz sali gunune randovu aldim acaba sizler ne kadara yaptirdiniz bizim hastane biraz pahali bir fiyat soyledi
120 tl verdik biz.

Doktoruna bir sor istersen dışardan tetkik kabul ediyor musunuz diye. Çoğu kabul ediyor. Git devlette yaptır kabul ediyor ise. Yine kendi dr una göster. Ben taramalarımı şeker üklememi falan devlette yaptırıp göstermeyi düşünüyorum. Benim Doktorum kabul ederim dedi.

Benim doktorumda mutlaka kabul edecektir cunku baska hastaneye yonlendirdi zaten ama fiyatlarini falan soylememisti

özel hastanelerde 120-140tl arası değişiyor ikili tarama testleri devlet ve araştırma hastanelerinde yapılıp sonucu göstermek daha mantıklı

merhaba hanımlar. ben de 12+3'teyim. bu hafta cumartesi ikili tarama testi yaptıracağız. Kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 10 gün önceki kontrolümüzde doktorum bebeğimizin büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi. Bu sefer net bir şey söyler sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…