- 9 Ekim 2011
- 601
- 629
- 103
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Merhaba yeni katıldım aranıza, bende 11 haftalık hamileyim doktorum ikili testi 12+3 den sonra yaptırmamı söyledi devlet hastaneleri güvenilir sonuç veriyor mu sizce özellerin ücreti baya yüksek bu testlerde[/QUOTE
Sonuçta aynı işlemi yapıyorlar. Güvenilir tabiki. Ben oğluma hamileyken hep testleri devlette yaptırdım. Aynı işlem için dünya kadar para alıyorlar.
Bu sene kız senesi diyorlar yorumları okuyorum genelde kız. Bakalım bana ne diyecekler. Yarın gidecem doktora. 2 li tarama için devlet hastanesinden randevu aldım. Özel de pahalı olduğu için yarın öğrenemesemde ayın 17 sinde devlet hastanesinde kesin öğrenirim diye tahmin ediyorum.
Allah allah yav bende tam tersi erkek senesi oldugunu duydum ve. Benimde duydugum hamileliklerden cogu erkek ☺sehir sehir degisiuor mu ne 2 gebeligi olanlar herkes ince saglik sonra her iki evladinda tadını almak istiyo dimi benimde kizim var 2 bucuk yasinda bende erkek istiyorum hayirlisiyla ay sonunda ogrencez yeni gelenler var hosgeldinizBen 15 hamilelik haberi aldiysam bunun sadece 1 tanesi erkek geldi gerisi kiz
Ben de bu senenin erkek senesi olduğunu duydum nitekim bizimki de erkek çıktıAllah allah yav bende tam tersi erkek senesi oldugunu duydum ve. Benimde duydugum hamileliklerden cogu erkek ☺sehir sehir degisiuor mu ne 2 gebeligi olanlar herkes ince saglik sonra her iki evladinda tadını almak istiyo dimi benimde kizim var 2 bucuk yasinda bende erkek istiyorum hayirlisiyla ay sonunda ogrencez yeni gelenler var hosgeldiniz
Hayirlisi olsun sagsalim kucaklayin ins kac haftada öğrendinizBen de bu senenin erkek senesi olduğunu duydum nitekim bizimki de erkek çıktı
Teşekkür ederim hepimizin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. 10+2'de öğrendik cinsiyetini cihazı koyar koymaz söylediği ilk şey yüksek ihtimal erkek olduğuydu doktorumuzun:)Hayirlisi olsun sagsalim kucaklayin ins kac haftada öğrendiniz
Ben hiç sıkılmıyorum memleketteyim eşimin yanına gıdıcem haftaya başlıyor evde hapis günleriSlm annişler nasılsnz biz cok skldk evde vakit gecmiyor hamile oluncada kendime daha cok dikkat etmrm gerektgnden iyice tembellestk
Ben hiç sıkılmıyorum memleketteyim eşimin yanına gıdıcem haftaya başlıyor evde hapis günleriHareket lazım cnm ama hamilelik insanı yoruyor nedense hiç bişey yapasın gelmiyor
Kizlar Merhaba ben yeni katıldım araniza icinizde ikili tarama testi yaptiripta bebeginin ense kalinligi yüksek cikan var mi
Gecen hafta yaptirdk hersey normaldi. Bi yakinimki yuksek cikmisti bebigi suan yedi aylik oldu bobreklerindeki sorun disinda gayet saglikli.
Geçen hafta yaptırdım normaldi bi arkdasımın 3ün üzerinde cıktı sağlıklı bi oglu olduKizlar Merhaba ben yeni katıldım araniza icinizde ikili tarama testi yaptiripta bebeginin ense kalinligi yüksek cikan var mi
ne guzel degisiklik olmustur sana..bende gitmek istiyorm ama esim izin vermiyor gecen yil dusuk yaptgdamdan hersey yasak guatrdan dolayida iyice
tembellestim nasil gececek bu alti ay onu dusunuyorum.[/QUOT]E
Değişiklik olduda gitmesi yenıden Oraya adapte ol zor geliyobnde kontroller için geldim doguma 2ay kala gelicem mecbur.aman cnm dikkat et
İnsan cnm ferah tut gönlünü yoksa stres üzüntü Allah korusunYa icimde bi rahatlik var aslinda ama bilmiyorum inşallah bizde saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi
cnm cvp verdigim için tesekkur ederim oncelikle biz bu pzt gittik doktora 3mm ve civarinda ölçtu uc defa daha sonra bu konuda uzman bi doktora yonlendirdi bizi ayrintili ultrasonda bütün organlar olusmus ve normal gorunuyo ancak ense kalinligi 4 cikti doktor anormal bi durum yok dedi ama ben cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?