- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Hangi ildesin canımHaklisin canim bende memleketten uc ay once geldim hala alisamadim tekrar yalnizliga adapte olmak zor.
Hangi ildesin canım
Neguzel bende eskişehirdeyim suan ama Tunceli'nin ilçesine gidicemAntalya
Neguzel bende eskişehirdeyim suan ama Tunceli'nin ilçesine gidicem
Amin canım inşallahSenin durumun daha zormus..kendine cok dikkat et Rabbim sizi ve ordaki tum halkimizi korusun insallah..
Amin canım inşallah
Hissetmiyorum Canım ama sol tarafımda hep arada sol tarafıma baskı oluyor ayakları sol tarafımdaydı:)Zaman çabuk gecsede kucağımıza alsak biran önceBebisin nasil hareketlerini hissedebiliyormusun
Hissetmiyorum Canım ama sol tarafımda hep arada sol tarafıma baskı oluyor ayakları sol tarafımdaydı:)Zaman çabuk gecsede kucağımıza alsak biran önce
Kararsızım buradaki doktorda özel hastanede yaptırma dünyanın parası Dedi ama orada özel hastaneye gidiyorum bide epilepsi hastasıyım canım doktorum kesin yapalım der.sen?Insallah canim..uclu tarama yaptircakmisin
Canım bizim orada devlet zor Bı odaya 10kişiyi giriyo bide emnıyet mensubu oldugumuz için ilgilenen pek yok anlıcan birazda ondan özele gidiyorumbende karasizim..devlet hastanesine gidiyorum sonuclarda degisen birsey olmuyorki testlerini devlet hastanesinde yaptirabilirsin.
Canım bizim orada devlet zor Bı odaya 10kişiyi giriyo bide emnıyet mensubu oldugumuz için ilgilenen pek yok anlıcan birazda ondan özele gidiyorum
Kızlar şükür ben de test sonuçlarını aldım bugün. Ense kalınlığı 1.2 çıkmıştı down olma ihtimali de 50binde 1 çıkmış. Allaha çok şükür. İnşallah sizler de benim gibi güzel haberler alırsınız bebişleriniz sağlıklıdır. Gönlünüzü ferah tutun güzel anneler:)
Canım bizim orada devlet zor Bı odaya 10kişiyi giriyo bide emnıyet mensubu oldugumuz için ilgilenen pek yok anlıcan birazda ondan özele gidiyorum
Maşallah canım. 2li iyi çıkınca 3lüye gerek oluyor mu ben öyle bir şey duymuştum.Biz gecen yapmstk cok sukur iyi cikti..sira uclude..senle tahmini dogum gunumuz cok yakin benimde 8 kasim
Heryerde farklı çıkıyor cnm 7kasım normalde ama Bebek bu nolacağı belli degıl:)Sende benim gibi gebelik takvimi yapmamissin..telefondan olmuyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?