2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Haklisin canim bende memleketten uc ay once geldim hala alisamadim tekrar yalnizliga adapte olmak zor.

Insallah canim..uclu tarama yaptircakmisin
Kararsızım buradaki doktorda özel hastanede yaptırma dünyanın parası Dedi ama orada özel hastaneye gidiyorum bide epilepsi hastasıyım canım doktorum kesin yapalım der.sen?

bende karasizim..devlet hastanesine gidiyorum sonuclarda degisen birsey olmuyorki testlerini devlet hastanesinde yaptirabilirsin.

Kızlar şükür ben de test sonuçlarını aldım bugün. Ense kalınlığı 1.2 çıkmıştı down olma ihtimali de 50binde 1 çıkmış. Allaha çok şükür. İnşallah sizler de benim gibi güzel haberler alırsınız bebişleriniz sağlıklıdır. Gönlünüzü ferah tutun güzel anneler:)

bende karasizim..devlet hastanesine gidiyorum sonuclarda degisen birsey olmuyorki testlerini devlet hastanesinde yaptirabilirsin.
Canım bizim orada devlet zor Bı odaya 10kişiyi giriyo bide emnıyet mensubu oldugumuz için ilgilenen pek yok anlıcan birazda ondan özele gidiyorum

Canım bizim orada devlet zor Bı odaya 10kişiyi giriyo bide emnıyet mensubu oldugumuz için ilgilenen pek yok anlıcan birazda ondan özele gidiyorum

Anladim canim rahatszligindan dolayi uclu testi yaptir icin rahat etsin.hastaneye gitmektrn yoruldum usenmezsem bende uclu testi yaptircam..

Biz gecen yapmstk cok sukur iyi cikti..sira uclude..senle tahmini dogum gunumuz cok yakin benimde 8 kasim

1. Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatmaignesindenyumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzelbir şey miağrıların sebebi ne acabatutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yurukenfalan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girenekadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldunormalde bu kadar olmamıştı ağrı sankikist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadarağrı olmazdı lütfen yardımcıolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…