2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Sen icini ferah tut Allahin yaninda hersey o kadar kolayki sen dua et yeter..doktorlarin yanilmasi bilmiyorum ama sorunlu dedikleri bir cok bebek
saglikli doguyor..Rabbim hepimizn evlatlatlarina saglik versin

Aminn cnm inşallah bebislerimizi saglikla aliriz kucaklarimiza

Cnm ben hic catlatma iğnesi vs. Kullanmadim yan etkisi yada tutup tutmadigi nasil olur bilmiyorum ama ben yumurtlama donemimi takip ederek hamile kaldim ve ilişkiye girdigim gunden itibaren yani yumurtlama doneminden adet tarihime kadar kasiklarimda sanci yasamistim belki tutmuştur seninki de ondan agri yasarsin :)

Şuan agrim yok sadece ilişki sırasında bayağı ağrı var ksitten korkuyorum bugün 9 gün catlatma iğnesi vurulali of bakalim

Hmm inşallah hayırlısı olur bakalim bende kistimle hamile kaldim cok şükür umidini yitirme bol dua etmek lazim hic ummadigin anda yaşayacaksın inşallah bu duyguyu

Hmm inşallah hayırlısı olur bakalim bende kistimle hamile kaldim cok şükür umidini yitirme bol dua etmek lazim hic ummadigin anda yaşayacaksın inşallah bu duyguyu

Ya şuan ağlıyorum resmen canım sol tarafimda iki yumurta oluşmuştu bilmiom şuan yarın gidicem doktora ama yapicak bir şey yok beklemekten çok korkuyorum inş tutar bende senin gibi hamile kalirim

Aglayarak sadece kendimizi uzuyoruz bende cok agladim bizle birlikte evlenen bicok arkadasimiz cocuklarini buyutmustu bile bi suru özel sıkıntılarimiz oldu kistim de vardi ama ben umidimi hic yitirmedim hep RABBIMDEN istedim tam umudum bitmisti ki test sonucuna inanamadim bile ama hersey bizim icin bi imtihan cnm sakın ola umidini yitirme herşey guzel olacak diye düşün streste etkiliyo hamile kalamamayi guzel dusun guzel olsun . Her nasip vaktinin esiridir... unutma

İnşallah hayırlısıyla tutar kendini üzme stres iyi değil canım ya Rabbim sanada bana da bütün evlat sahibi olmak isteyen annelerede nasip etsin

Yumurta çatladıgı Zaman Ağrı yapar bu normal,yumurtan 4tanede olsa kaliteli olmadıkdan sonra hamile kalamazsın..bnmde aşırı ilişkide Ağrım olmuştu hiç daha önce böyle bısey olmamıstı daha sonraki günlerde de aşırı agrım oldu ilişkidede öle son 1hafta ilişki yaşamadım Bebek vardır belki die adetime 5,6gün kalaydı galiba 1damla kan geldi ve adetimin 1.günü hamile oldugumu ögrendim.catlatma iğnesinin etkisi gecmıstır 9gün olmus okdr Ağrı olmaz Ve catlatma ignesinden 14.gun sonra test yapabilirsin inş hamilesindir

Benim daha once iki hamileligim oldu düştü biri korunmasız kendiligimden kaldım tedavi gormeden diğeri tedavi ile oldu oda düştü hiç böyle bir ağrı ile karsilasmadim perşembe iğne vuruldum cumartesi agrim oldu ama ilişki sırasında falan değil kalkerken otururken adım atarken bir baskı vardı dün ve bugün geçti hiç bir ağrı sızı baskı yoktu takı akşam ilişkiye girene kadar yumurtaların olduğu tarafta müthiş ağrı oldu şuan hiç ağrı yok gene daha önce kist oluştuğunda ilişki sırasında ağrı oluodu esas korkum ogene kistten dolayı die

Kist okdr Ağrı yapmaz bendede otururken bile Ağrı oluyordu arada ama ilişkine dikkat et ayaklarını sıcak tut inşallah bebiş vardır

Ya benim sol tarafimda olgun iki tane iyi yumurta oluşmuş ise yarar iki yumurta perşembe günü iğne oldum hiç ağrı sızı yoktu cumartesi günü yürürken otururken kalkarken yumurtaların olduğu tarafta tatlı bir ağrı baskı vardı ilişki sırasında yoktu dune kaar bu hafif ağrılar vardı ama dün ve bugün gram agrim yoktu hiç hemde takı akşama kadar ilişki sırasında yumurtaların olduğu tarafta müthiş ağrı oldu daha önce bu şekil ağrı kist olduğunda olmuştu şimdi korkuyorum gene kist oldu die

Anladim cnm inşallah kistin olusmamistir tekrar . hamile kalmissindirda o sana agri verir inşallah

İnşallah oluşmamıştır

Kist okdr Ağrı yapmaz bendede otururken bile Ağrı oluyordu arada ama ilişkine dikkat et ayaklarını sıcak tut inşallah bebiş vardır

İğneden bu yana ilişki oldu kaç kere ilk defa bu akşam cokk ağrı oldu cokkkk inş öyledir daha girmem ilişkiye adet gününe kadar beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…