- 29 Mart 2016
- 16
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Sen icini ferah tut Allahin yaninda hersey o kadar kolayki sen dua et yeter..doktorlarin yanilmasi bilmiyorum ama sorunlu dedikleri bir cok bebek
saglikli doguyor..Rabbim hepimizn evlatlatlarina saglik versin
- Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatmaignesindenyumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzelbir şey miağrıların sebebi ne acabatutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yurukenfalan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girenekadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldunormalde bu kadar olmamıştı ağrı sankikist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadarağrı olmazdı lütfen yardımcıolun
Cnm ben hic catlatma iğnesi vs. Kullanmadim yan etkisi yada tutup tutmadigi nasil olur bilmiyorum ama ben yumurtlama donemimi takip ederek hamile kaldim ve ilişkiye girdigim gunden itibaren yani yumurtlama doneminden adet tarihime kadar kasiklarimda sanci yasamistim belki tutmuştur seninki de ondan agri yasarsin :)
Hmm inşallah hayırlısı olur bakalim bende kistimle hamile kaldim cok şükür umidini yitirme bol dua etmek lazim hic ummadigin anda yaşayacaksın inşallah bu duyguyu
İnşallah hayırlısıyla tutar kendini üzme stres iyi değil canım ya Rabbim sanada bana da bütün evlat sahibi olmak isteyen annelerede nasip etsin
Yumurta çatladıgı Zaman Ağrı yapar bu normal,yumurtan 4tanede olsa kaliteli olmadıkdan sonra hamile kalamazsın..bnmde aşırı ilişkide Ağrım olmuştu hiç daha önce böyle bısey olmamıstı daha sonraki günlerde de aşırı agrım oldu ilişkidede öle son 1hafta ilişki yaşamadım Bebek vardır belki die adetime 5,6gün kalaydı galiba 1damla kan geldi ve adetimin 1.günü hamile oldugumu ögrendim.catlatma iğnesinin etkisi gecmıstır 9gün olmus okdr Ağrı olmaz Ve catlatma ignesinden 14.gun sonra test yapabilirsin inş hamilesindir
- Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatmaignesindenyumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzelbir şey miağrıların sebebi ne acabatutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yurukenfalan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girenekadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldunormalde bu kadar olmamıştı ağrı sankikist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadarağrı olmazdı lütfen yardımcıolun
Kist okdr Ağrı yapmaz bendede otururken bile Ağrı oluyordu arada ama ilişkine dikkat et ayaklarını sıcak tut inşallah bebiş vardırBenim daha once iki hamileligim oldu düştü biri korunmasız kendiligimden kaldım tedavi gormeden diğeri tedavi ile oldu oda düştü hiç böyle bir ağrı ile karsilasmadim perşembe iğne vuruldum cumartesi agrim oldu ama ilişki sırasında falan değil kalkerken otururken adım atarken bir baskı vardı dün ve bugün geçti hiç bir ağrı sızı baskı yoktu takı akşam ilişkiye girene kadar yumurtaların olduğu tarafta müthiş ağrı oldu şuan hiç ağrı yok gene daha önce kist oluştuğunda ilişki sırasında ağrı oluodu esas korkum ogene kistten dolayı die
Yumurta çatladıgı Zaman Ağrı yapar bu normal,yumurtan 4tanede olsa kaliteli olmadıkdan sonra hamile kalamazsın..bnmde aşırı ilişkide Ağrım olmuştu hiç daha önce böyle bısey olmamıstı daha sonraki günlerde de aşırı agrım oldu ilişkidede öle son 1hafta ilişki yaşamadım Bebek vardır belki die adetime 5,6gün kalaydı galiba 1damla kan geldi ve adetimin 1.günü hamile oldugumu ögrendim.catlatma iğnesinin etkisi gecmıstır 9gün olmus okdr Ağrı olmaz Ve catlatma ignesinden 14.gun sonra test yapabilirsin inş hamilesindir
Anladim cnm inşallah kistin olusmamistir tekrar . hamile kalmissindirda o sana agri verir inşallahBenim daha once iki hamileligim oldu düştü biri korunmasız kendiligimden kaldım tedavi gormeden diğeri tedavi ile oldu oda düştü hiç böyle bir ağrı ile karsilasmadim perşembe iğne vuruldum cumartesi agrim oldu ama ilişki sırasında falan değil kalkerken otururken adım atarken bir baskı vardı dün ve bugün geçti hiç bir ağrı sızı baskı yoktu takı akşam ilişkiye girene kadar yumurtaların olduğu tarafta müthiş ağrı oldu şuan hiç ağrı yok gene daha önce kist oluştuğunda ilişki sırasında ağrı oluodu esas korkum ogene kistten dolayı die
İnşallah oluşmamıştırYa benim sol tarafimda olgun iki tane iyi yumurta oluşmuş ise yarar iki yumurta perşembe günü iğne oldum hiç ağrı sızı yoktu cumartesi günü yürürken otururken kalkarken yumurtaların olduğu tarafta tatlı bir ağrı baskı vardı ilişki sırasında yoktu dune kaar bu hafif ağrılar vardı ama dün ve bugün gram agrim yoktu hiç hemde takı akşama kadar ilişki sırasında yumurtaların olduğu tarafta müthiş ağrı oldu daha önce bu şekil ağrı kist olduğunda olmuştu şimdi korkuyorum gene kist oldu die
Kist okdr Ağrı yapmaz bendede otururken bile Ağrı oluyordu arada ama ilişkine dikkat et ayaklarını sıcak tut inşallah bebiş vardır
Nezamn adet tarihin cnmİğneden bu yana ilişki oldu kaç kere ilk defa bu akşam cokk ağrı oldu cokkkk inş öyledir daha girmem ilişkiye adet gününe kadar beklerim
Ben 24 yada 24 günde bir kesin adet olurum pazartesi yda salı adet olmam lazimNezamn adet tarihin cnm
24 yada 25 günde olurumBen 24 yada 24 günde bir kesin adet olurum pazartesi yda salı adet olmam lazim
Az kalmış hadi inş vardır haber verirsin cnmBen 24 yada 24 günde bir kesin adet olurum pazartesi yda salı adet olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?